Bureaustoelen

Goed zitten stimuleert gezondheid en productiviteit

Een professionele ergonomische bureaustoel is cruciaal voor een gezond werkend leven, zeker wanneer u zoals veel mensen een groot gedeelte van uw werk zittend achter een bureau uitvoert. Bureaustoelen zijn er in vele soorten en maten, maar op ergonomisch gebied steken bepaalde stoelen er toch met kop en schouders bovenuit. In ons assortiment vindt u vele uiteenlopende modellen, die stuk voor stuk qua ergonomie hun mannetje staan.

prijs op aanvraag

RH Logic 400/300

De ergonomische bureaustoelen uit de RH Logic 400/300 serie zijn één van de beste bureaustoelen en staan garant voor comfortabel zittend werken.

Bekijken
van € 534,- voor € 455,-

Giroflex 353

Doorbraak in prijs-/kwaliteitsverhouding met een Mesh rugleuning en ergonomische instelmogelijkheden. De Giroflex 353 is tevens als NPR leverbaar!

Bekijken
van € 708,- voor € 597,-

HAG Futu

De HÅG Futu is een ergonomische bureaustoel met een innovatief prijswinnend design en een optionele NPR 1813 goedgekeurde uitvoering.

Bekijken
van € 905,- voor € 769,-

Giroflex 64

Zwitserse ergonomische precisie vertaald naar een fraai en tijdloos vormgegeven bureaustoel van hoge kwaliteit. 5 jaar full-service Giroflex garantie!

Bekijken
vanaf € 641,-

Herman Miller Sayl

De Sayl van Herman Miller is een duurzame Cradle to Cradle bureaustoel met een uniek hoogwaardig design ideaal voor creatieve werkomgevingen.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG Capisco

De Capisco van HÅG is een unieke bureaustoel in de strijd tegen rugklachten met ergonomische zadelzitting en het Balanced Movement schommelmechanisme.

Bekijken
vanaf € 935,-

Savo Maxikon 4/5

De eigentijdse minimalistisch vormgegeven Ikon / Maxikon bureaustoel van Savo is beloond met design awards en heeft het Floating Tilt zitmechaniek.

Bekijken
vanaf € 750,-

Viasit Scope

Moderne prijswinnende designstoel van het oerdegelijke Duitse Viasit, die tevens leverbaar is als volwaardige NPR 1813 gecertificeerde bureaustoel.

Bekijken
vanaf € 325,-

Viasit Impulse

Sterk in vorm en functie. De Impulse van het Duitse Viasit is een ergonomische bureaustoel, die zowel qua prijs als design uitstekend weet te scoren.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG SoFi

De SoFi bureaustoel van HAG is een echte aanrader voor mensen met hart voor ergonomie en oog voor design, in vele kleuren en stoffen leverbaar.

Bekijken
vanaf € 499,-

Interstuhl Movy

De Movy bureaustoel van Interstuhl levert een topklasse zitcomfort voor een middenklasse prijs. Het ergonomische BodyFloat mechaniek laat je zweven.

Bekijken
prijs op aanvraag

RH Mereo

De RH Mereo is een ergonomische design bureaustoel met een strakke zakelijke uitstraling en een keur aan gebruiksvriendelijke instelmogelijkheden.

Bekijken
prijs op aanvraag

Interstuhl Airpad

De transparante membraan rugleuning en het BodyFloat mechaniek geven de Interstuhl Airpad een unieke lichtheid. Zowel esthetisch als qua zitsensatie.

Bekijken
vanaf € 649,-

Viasit Linea

De Linea NPR van het Duitse Viasit is een zeer ergonomische en degelijke NPR bureaustoel met een zeer aantrekkelijk prijskaartje.

Bekijken
vanaf € 900,-

Herman Miller Embody

De Embody van Herman Miller zet u al zittend in beweging dankzij het innovatieve mechaniek en het vooruitstrevende ontwerp van deze opvallende stoel.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H05

De H05 bureaustoel van HÅG is slim en ergonomisch dankzij de unieke 4-in-1 verstelling voor zitdiepte, rugleuning, schommelweerstand en kantelpunt.

Bekijken
prijs op aanvraag

Savo Soul

De Savo Soul is een elegant vormgegeven stoel met een zeer hoog niveau aan ergonomie dankzij het unieke gepatenteerde Floating Tilt systeem.

Bekijken
prijs op aanvraag

LÖFFLER CYMO

De CYMO van het Duitse LÖFFLER verenigt een tijdloos design en betaalbaar prijskaartje met hoge ergonomische kwaliteiten dankzij het Ergo Top systeem.

Bekijken
prijs op aanvraag

RH Extend

De RH Extend is een flexibel inzetbare en vooral zeer ergonomische bureaustoel, die naast gebruiksvriendelijk ook milieubewust en slijtagebestendig is

Bekijken
van € 1.300,- voor € 495,-

Interstuhl Hero

De geïntegreerde AutoFit-technologie in de Hero bureaustoel van Interstuhl biedt iedere gebruiker op eenvoudige wijze optimaal ergonomisch comfort.

Bekijken

Weet u voldoende over de bureaustoelen?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Bureaustoelenen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.