HAG

HAG Capisco

4.7 van 5 sterren op basis van 21 beoordelingen

We hebben verschillende uitvoeringen voor je beschikbaar

HAG Capisco Black Edition

Capisco Black Edition
5 - ca. 2-10 werkdagen
€ 1.135,00 € 699,00

Geselecteerd
HAG Capisco Trend Dark Edition

Capisco Trend Dark Edition
8 - ca. 2-6 werkdagen
€ 1.185,00 € 699,00

HAG Capisco Trend Studio Edition

Capisco Trend Studio Edition
5 - ca. 2-6 werkdagen
€ 1.185,00 € 699,00

HAG Capisco Studio Edition

Capisco Studio Edition
9 - ca. 2-6 werkdagen
€ 1.135,00 € 699,00

HAG Capisco Turquoise Dark Edition

Capisco Turquoise Dark Edition
vanaf ca. 19-05
€ 1.221,00 € 699,00

HAG Capisco Turquoise Studio Edition

Capisco Turquoise Studio Edition
vanaf ca. 19-05
€ 1.221,00 € 699,00

HAG Capisco Leather Black Edition

Capisco Leather Black Edition
2 - ca. 2-6 werkdagen
€ 1.514,00 € 899,00

HAG Capisco Orange Dark Edition

Capisco Orange Dark Edition
vanaf ca. 26-05
€ 1.169,00 € 699,00

HAG Capisco Orange Studio Edition

Capisco Orange Studio Edition
vanaf ca. 26-05
€ 1.169,00 € 699,00

HAG Capisco Leather Coffee Edition

Capisco Leather Coffee Edition
3 - ca. 2-6 werkdagen
€ 1.617,00 € 999,00

HAG Capisco

Standaardmodel
Zelf configureren
ca. 8-10 weken
€ 1.154,00 € 795,00

HAG Capisco afbeelding 1
HAG Capisco afbeelding 2
HAG Capisco afbeelding 3
HAG Capisco afbeelding 4
HAG Capisco afbeelding 5
HAG Capisco afbeelding 6

Configureren & Bestellen

Voorraad
Trend Edition 8 stk.
Standaard levering
Simpel zelf monteren Montage hiervan is erg eenvoudig
Standaard uitvoering
Zwart frame en goudkleurige Capture bekleding, HÅG in Balance zitmechaniek, zithoogte en -diepte verstelbaar, verstelbare schommelweerstand, blokkeerbaar, 200mm gaslift, in hoogte verstelbare rugleuning, kruisvoet met anatomisch gevormde voetsteunen, aluminium frame.
Model
Voorraadmodel - Trend Dark Edition
of kies een ander model
Levertijd: ca. 4-6 weken ca. 2-6 werkdagen 8 stk. (NL/BE)
(bij standaardlevering, meer keuzes tijdens bestelproces...)
000,00 000,00 excl. 21% BTW 000,00 incl. 21% BTW
Deelnemer aan Qshops Keurmerk
In winkelwagen
 • Officieel HAG dealer met keurmerk
 • Levering ook aan particulieren en in België
 • Online betalen via iDEAL, creditcard, PayPal, e.a.
 • Bedrijven en organisaties kopen op rekening
 • 10 jaar garantie, voorwaarden
 • Geen zichttermijn vanwege maatwerk
 • Zoek je een afwijkende uitvoering of gaat het om meer stuks? Vraag altijd even een offerte

Tip Kom 'm zelf uitproberen

Afspraak inplannen Wij hebben de Capisco in onze showroom in Rotterdam staan! Als je nog twijfelt, plan dan zeker even een bezoekje in via onze online planningsmodule. In onze showroom kan je in een ongedwongen sfeer deze bureaustoel op je gemak uitproberen en kijken of het iets voor je is. En we hebben heerlijke koffie of thee en ontspannen muziek. Dus, wanneer kom je langs?

Innovatieve ergonomische zadelstoel

Met de Capisco heeft HAG een regelrechte verkoophit geproduceerd. Het unieke revolutionaire design van Peter Opsvik samen met het multifunctionele karakter en actieve zitervaring hebben van de Capisco het succesnummer gemaakt, die het vandaag de dag nog steeds is. De zadelvormige zitting biedt een sportieve zithouding zonder daarbij de bloedsomloop af te knellen. De multifunctionele rugleuning maakt het u mogelijk om verschillende houdingen aan te nemen. Dit alles komt het comfort tijdens het zitten zeer ten goede.

Lees het hele verhaal verderop

Pluspunten

 • Geadviseerd voor werkhoogten van 72 cm en hoger
 • Wereldwijd beroemde en populaire zadelstoel
 • Multifunctionele rugleuning en ergonomische zadelzitting
 • Balanced Movement schommelmechanisme bevordert een gezonde en actieve zithouding

Handige downloads

Capisco in beelden

HAG Capisco sfeerafbeelding 1 HAG Capisco sfeerafbeelding 2 HAG Capisco sfeerafbeelding 3 HAG Capisco sfeerafbeelding 4 HAG Capisco sfeerafbeelding 5 HAG Capisco sfeerafbeelding 6 HAG Capisco sfeerafbeelding 7 HAG Capisco sfeerafbeelding 8

Meer over de Capisco

Zadelstoel met opvallend design en ergonomische inslag

De HAG Capisco is typisch zo’n product, dat direct opvalt binnen de productgroep. Het design van de bureaustoel laat zien dat de bedenkers zich tijdens de ontwikkeling van het concept duidelijk buiten de geijkte banen hebben begeven. In één oogopslag herkent iedereen de HAG Capisco bureaustoel. De unieke vormgeving geeft de Capisco een extra voordeel ten opzichte van de concurrentie. Maar tegenwoordig hebben nieuwe inzichten en opvattingen omtrent de werkomgeving hun intrede gedaan. Het nieuwe werken wordt meer en meer de standaard, een ontwikkeling waarin de HAG Capisco prima past.

Ideale bureaustoel voor het nieuwe werken

De HAG Capisco heeft enkele unieke eigenschappen, die de bureaustoel aantrekkelijk maken binnen de moderne werkomgeving. De Capisco bureaustoel is zeer geschikt voor het werken aan verstelbare werktafels, waarbij op verschillende hoogtes gewerkt moet kunnen worden. De vormgeving van de zadelstoel modellen is zodanig ontwikkeld dat het zitcomfort gelijk blijft in het geval het lichaam gedraaid wordt. Het lichaam kan eenvoudig een kwartslag gedraaid worden zonder dat het zitcomfort op de werkstoel afneemt. De innovatie spat echt van het ontwerp van de HAG Capisco af. De Capisco zorgt ervoor dat de bloedcirculatie op gang wordt gehouden, waardoor de energie en concentratie op peil blijft.

HAG Capisco 8106 en de andere uitvoeringen

De vormgeving van de HAG Capisco bureaustoel modellen 8105, 8106 en 8107 is afgeleid van de zithouding van een ruiter, vandaar dat de term zadelstoel of zadelkruk deze modellen op het lijf geschreven is. De dynamische zithouding van de ruiter is verwerkt in de Capisco. Optioneel is de Capisco ook te voorzien van een meer klassieke zitting.

Een goede stoel moet de gebruiker stimuleren om te bewegen, maar moet tegelijkertijd dan ook in staat zijn om de variatie in zithoudingen optimale ondersteuning te kunnen bieden. Het unieke Balanced Movement Mechanisme stimuleert dan ook beweging en de continue uitdaging van uw zithouding. Het voetkruis met anatomisch gevormde voetsteunen wordt standaard in een zilverkleur geleverd, maar is optioneel met een aluminium gepolijst voetkruis leverbaar. Het frame is standaard in zilver of zwart leverbaar.

Qua instellingen kunt u naast de standaard hoogteverstelling van de zitting het Balanced Movement mechanisme in 2 standen blokkeren. Alle modellen buiten de Capisco 8105 zadelkruk beschikken tevens over zitdiepteverstelling en een in hoogte verstelbare rugleuning. De 8107 en 8127 modellen beschikken over een hoofdsteun. De keuze voor een voetring en de verhoogde 265 mm interval gaslift maken de Capisco ook uitstekend geschikt als ergonomische en representatieve baliestoel.

Duurzaam en milieubewust karakter

HAG laat zien wat er op het gebied van duurzaamheid mogelijk is bij de ontwikkeling van de Capisco bureaustoel. De zitting van de HAG Capisco bestaat voor 100% uit gecyclede autobumpers en huishoudverpakkingen. Tevens voldoet HAG aan de strenge Europese normen wat betreft de productie en de gebruikte materialen. De registratie als milieubewuste organisatie bij het Europees Eco-Management and Audit Scheme (EMAS) onderstreept dat HAG het milieu serieus neemt. De garantie op de HAG Capisco bedraagt maar liefst 10 jaar of 5 jaar bij 24/7 gebruik.

 

Eigenschappen

Stofgroep Select (Gabriel)
Gaslift 200mm hoogte interval
Kruisvoet Aluminium Zwart / Aluminium Zilver / Aluminium Wit / Gepolijst aluminium
Voetenring Optioneel
Zwenkwielen Geschikt voor zachte vloeren / Geschikt voor harde vloeren
Zitdiepteverstelling Ja
Zithoogte 470-655 mm
Zitdiepte 340-420 mm
Zitbreedte 470 mm
Rugleuninghoogte 460 mm
Kruisvoet Diameter 730 mm
Gewicht 14 kg

HAG Capisco reviews

Gemiddelde score: 4.7 van 5 sterren op basis van 21 beoordelingen
4.3 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
10 april 2021 door : Tijdens een bezoek aan jullie showroom bleek de HAG Capisco mijn ideale bureaustoel. Nu geniet ik er dagelijks van: een mooi designobject, dat ook comfortabel en functioneel is.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
5 april 2021 door : Is even wennen in gebruik, niet een stoel waar je urenlang in dezelfde positie op blijft zitten, maar da's natuurlijk ook het punt van deze stoel. Hogere tafel dan standaard is ook belangrijk voor comfortabele beenpositie.

Klein minpuntje qua bouwkwaliteit is dat de rugsteun een beetje speling heeft links-rechts, maar is zo beperkt dat ik er geen problemen mee heb tijdens gebruik.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
24 maart 2021 door : Door omstandigheden (zoals dat heet) langer moeten wachten op MIJN stoel, maar nu voluit zitcomfort genieten! En uiterst tevreden van jullie dienstverlening.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
25 februari 2021 door : Prachtig ontwerp maar zit ook fantastisch: erg blij mee!!
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
16 februari 2021 door : A perfect statement chair, ergonomic, flexible, stylish with a sturdy design. Great customer service from BureauStoelWijzer helping me pick the best chair!
4.5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
10 februari 2021 door : Ik had niks met bureaustoelen, ik was een gewone-stoel-zitter, ook bij kantoorwerk. De Capisco is echter een stoel die je uitnodigt om te bewegen. Naar achter veren, leunen, schuin zitten, achterstevoren. Ik had helemaal geen gewentijd nodig.
Alles is zeer vlot instelbaar - van hoog naar laag, langere of kortere zitbasis, de hoogte en de soepelheid van de rugsteun.
De stoel bevalt ons zo hard dat we er ondertussen allemaal eentje hebben.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
29 januari 2021 door : Deze bureaustoel is een echte 'eyecatcher', hij ziet niet eens prachtig uit (wij hebben hem in verband met thuiswerken in de woonkamer staan, waar die gewoon heel mooi eruit ziet en niet storend is, zoals misschien een zwarte bureaustoel), maar het is ook heel fijn zitten! Zeker een aanrader!
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
8 december 2020 door : Ik verzoop altijd een beetje in bureaustoelen. Het zitvlak was altijd te diep dus kwam ik nooit bij de rugleuning. De armsteunen waren te breed of konden niet laag genoeg zodat ik nooit kon aanschuiven aan een bureau.

Deze bureaustoel kan ik perfect afstellen en hij kan ver genoeg omhoog om dienst te doen als stahulp. Door het design heb je geen leuningen voor je onderarm maar kun je wel je armen laten rusten op de rugleuning. En heel fijn dat je in drie houdingen op deze stoel kan zitten.

De Capisco is ook geschikt voor lange mensen, want je kunt bij aanschaf kiezen voor een gasvering die hoger rijkt.

Al met al een slim ontwerp. Prijzig maar het wel waard.
4.5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
2 december 2020 door : The chair is absolutely fantastic! Practical, yet playful in encouraging movement and good posture. And the service from the Bureaustoel team is the best! Thanks for everything!
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
2 december 2020 door : Zeer tevreden.
4.8 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
25 november 2020 door : Perfect! Wat je van Deens design/kwaliteit verwacht!
1 puntje: had verwacht dat je meer werd getriggerd om balans te bewaren. Ergonomisch uiteraard vele malen beter dan gem. Bureau stoel maar specifiek aangeschaft om na rug operatie torso meer te stimuleren. Maar zeker tevreden over aankoop!
4.5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
21 november 2020 door : Eye catcher, prima zit en steun.
Pijnlijke rug en spieren zijn nu passe !
4 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
18 november 2020 door : Zit prima, meer wegingsmogelijkheden dan andere stoelen. Door hoog te stellen zitvlak ook halfstaand werken.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
18 november 2020 door : Het is een heerlijke stoel en zit er direct beter op. Ben er erg blij mee. Daarnaast was ik vooral met de hulp in de winkel erg blij.
4 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
27 oktober 2020 door : Deze stoel zit heerlijk, al moest ik er wel even aan wennen. Snel goed in te stellen, het nodige uitproberen en dan heb je een comfortabele zitplek. En hij ziet er ook nog prachtig uit!
4.8 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
21 oktober 2020 door : Duidelijke beschrijving hoe de stoel in elkaar te zetten, en hoe de stoel versteld kan worden; goed gedaan.
Ik heb wieltjes voor een harde vloer; ik merk wel dat de stoel het beste "rijdt" als je er op zit; verplaats je de stoel zonder er op te zitten, dan gaan de wieltjes schuiven (mogelijk kan dit krassen veroorzaken op de vloer); wellicht kan deze waarschuwing bij de (nogmaals) duidelijke beschrijving worden gedaan.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
16 juli 2020 door : Heerlijke stoel! Makkelijk in elkaar te zetten dito instelbaar. Een ‘actieve’ stoel. D.w.z. vele afwisselende zitopties mogelijk.
NB. Goed advies en snelle levering op maat.
4.5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
8 juli 2020 door : Zit erg lekker! En ziet er mooi uit, niet zo "kantorig"
Deskundig advies van Bureaustoel Wijzer, werd goed geluisterd en actief meegedacht om tot zorgvuldige keuze te komen.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
27 juni 2020 door : Heerlijke stoel
4 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
25 mei 2020 door : Deze stoel is mij geadviseerd door mijn fysiotherapeut. Zitten hierop is een stuk minder belastend voor mijn heup en daarnaast door de vele mogelijkheden qua standen ideaal voor afwisseling. Ik ben zeer tevreden.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
7 mei 2020 door : Ik heb de Hag Capisco nu een week in bezit en deze bevalt heel goed. Met deze stoel kan je zowel een actieve zithouding aannemen als ontspannen zitten.
De ondersteuning in de rug is ook fijn.
Het aanpassen van de zithouding (zitting naar voren/achteren, zitting omhoog/omlaag, rugleuning omhoog/omlaag en zitting vast of flexibel) is heel eenvoudig en werkt soepel.
Kortom, heel tevreden met de keuze voor deze bureaustoel op advies van Jeroen.

Andere klanten bekeken ook

HAG Capisco Puls
vanaf € 338,00 excl. BTW
vanaf op aanvraag
Bekijken
in showroom
Backapp Smart
vanaf € 679,00 excl. BTW
vanaf 5-15 werkdagen
Bekijken
in showroom
Varier Motion
vanaf € 295,00 excl. BTW
vanaf 2-6 werkdagen
Bekijken
in showroom
Varier Thatsit Balans
vanaf € 775,00 excl. BTW
vanaf 2-6 werkdagen
Bekijken
in showroom

Zelf proberen?

We hebben de Capisco in onze showroom staan! Plan even een bezoekje in en kom dit product bewonderen.

Kom langs! Proefplaatsing

Nog vragen?

Toch nog een vraagje of nog iets onduidelijk? Laat het ons gerust even weten!

Contact Bel mij liever terug

Offerte aanvragen?

Snel, scherp en vrijblijvend. Vraag gerust even een offerte aan voor dit product.

Offerte aanvragen

Configureren & bestellen