Websites

BureaustoelWijzer

U bevindt zich nu op onze BureaustoelWijzer website, vol met dynamische, ergonomische zitoplossingen voor iedere smaak en ieder budget. Van probleemoplossende comfortabele stoelen tot innovatieve zitconcepten en awardwinnende designstoelen. U komt van alles tegen in ons uitgebreide assortiment. Wij voeren alleen A-merken met een hoog kwaliteitsniveau, veel aandacht voor duurzaamheid en natuurlijk een uitstekende garantie. Maar kijk vooral ook naar onze onderstaande andere Wijzers, met veel gerelateerde en perfect aanvullende producten.

Zit/Sta Wijzer

Op Zit/Sta Wijzer vindt u onze gespecialiseerde collectie aan zit/sta bureaus. Zit/sta symboliseert voor ons de nieuwe ergonomie, waarbij er eindelijk gebroken kan worden met de starre cijfermatige visie van de oude ergonomie. Laat u verrassen door de veelvoud aan modellen en haalbaarheid van zit/sta integratie voor ieder budget.

Bezoek Zit/Sta Wijzer

KantoormeubelWijzer

Op KantoormeubelWijzer vindt u onze complete collectie aan kantoormeubilair van uitsluitend A-merken, die hoogwaardige kwaliteit leveren gecombineerd met een aansprekend design. Van echte designmerken zoals Kastel en Bla Station, tot de grote allround meubelfabrikanten, zoals Robberechts, Palmberg en Holmris. Voor iedere smaak én ieder budget kunt u bij ons slagen voor uw kantoor of thuiswerkplek. Ook buiten de werkplek kunt u uw ruimte inrichten met loungebanken, relaxfauteuils en de moderne akoestische oplossingen.

Bezoek KantoormeubelWijzer

Bent u op zoek naar een partner voor uw online ambities?

Onze meubelactiviteiten voeren wij uit onder onze werknaam NU Inrichten, maar onder onze bedrijfsnaam NU Concepts werken wij aan websites en webapplicaties voor onze klanten. Vindt u onze Wijzer websites interessant en zou u graag willen weten welke mogelijkheden er zijn om ons platform voor uw organisatie in te zetten? Wilt u graag uw assortiment online aan gaan bieden of uw huidige webshop een modernisering willen geven? Heeft u een mooie website, maar valt het bezoek ervan tegen en scoort u niet goed genoeg in de Google resultaten? Neem dan gerust even contact met ons op en kom vrijblijvend een keer langs voor een brainstormsessie onder het genot van goede koffie.

Bezoek NU Concepts

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.