Relaxfauteuil

Heerlijk ontspannen zitten

U kunt bij ons niet alleen terecht voor ergonomische bureaustoelen, maar wij hebben ook een aantal unieke relaxstoelen in ons assortiment. Heerlijk ontspannen zitten na een dag hard werken. Dat kan in één van onze relaxfauteuils. Hoge kwaliteit en een uitstekend afwerkingsniveau kenmerken onze stoelen. Naast het comfort is ook het design erg belangrijk. Vaak staan deze stoelen in uw woonkamer, dus het oog wil daar natuurlijk ook wat. Neem gerust eens contact met ons op om onze relaxfauteuils zelf te komen bekijken en ervaren. Vele stoffen en kleuren leverbaar als bekleding!

van € 1.652,- voor € 1.395,-

Varier (Stokke) Gravity Balans

De Gravity balansstoel van Varier kent diverse zitstanden en laat uw lichaam in de uiterste stand helemaal tot rust komen. Ervaar het zelf bij ons!

Bekijken
prijs op aanvraag

Varier (Stokke) Peel

Varier Peel is een fraai vormgegeven relaxfauteuil. De schil ondersteunt uw rug precies daar waar nodig. Tegendruk van het kantelmechaniek instelbaar.

Bekijken

Weet u voldoende over de relaxfauteuil?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Relaxfauteuilen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.