Relaxfauteuil

Heerlijk ontspannen zitten

U kunt bij ons niet alleen terecht voor ergonomische bureaustoelen, maar wij hebben ook een aantal unieke relaxstoelen in ons assortiment. Heerlijk ontspannen zitten na een dag hard werken. Dat kan in één van onze relaxfauteuils. Hoge kwaliteit en een uitstekend afwerkingsniveau kenmerken onze stoelen. Naast het comfort is ook het design erg belangrijk. Vaak staan deze stoelen in uw woonkamer, dus het oog wil daar natuurlijk ook wat. Neem gerust eens contact met ons op om onze relaxfauteuils zelf te komen bekijken en ervaren. Vele stoffen en kleuren leverbaar als bekleding!

Relaxfauteuil

Relaxfauteuil kopen

Varier (Stokke) Gravity Balans

De Gravity balansstoel van Varier kent diverse zitstanden en laat uw lichaam in de uiterste stand helemaal tot rust komen. Ervaar het zelf bij ons!

Bekijken

Giroflex 81

Ervaar luxe en comfort als nooit tevoren met de exclusieve Giroflex 81 geproduceerd met hoogwaardige materialen voorzien van intelligente technologie.

Bekijken

Varier (Stokke) Peel

Varier Peel is een fraai vormgegeven relaxfauteuil. De schil ondersteunt uw rug precies daar waar nodig. Tegendruk van het kantelmechaniek instelbaar.

Bekijken

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.