108 jaar geschiedenis in 108 seconden

29 februari 2016

In een leuk vormgegeven korte video leert u op een speelse wijze alles over de geschiedenis van Herman Miller. Dit beroemde designmerk is ondertussen al meer dan 108 jaar oud en heeft vele iconische designklassiekers opgeleverd.

Designklassiekers

Zo komen uiteraard de wereldberoemde Eames Lounge stoel met Ottoman hocker voorbij, de Noguchi tafel en natuurlijk de vele ergonomische bureaustoelen van Herman Miller, zoals de Aeron, de Mirra en de Sayl. Een hele sterke roundup van een sterk internationaal merk als Herman Miller. Bekijk het fimpje zelf op hun website.

Zit/sta ook een thema bij Herman Miller

In hun nieuwste mailing biedt Herman Miller ook extra aandacht aan zit/sta werken en het actieve karakter van hun bureaustoelen. Met het eigen Ratio bureau is zit/sta werken goed mogelijk, als losstaand bureau of als onderdeel van een cluster aan geschakelde Ratio bureaus. Het kan allemaal. Natuurlijk hebben wij zelf ook vele andere zit/sta bureaus in onze Zit/Sta Wijzer collectie. Voor meer informatie, neem eens een kijkje op de website of neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons