Bureaustoel Op Maat

Heb je langdurige rugklachten en heb je nog steeds niet de juiste bureaustoel kunnen vinden? Dan kunnen wij je geruststellen: wij maken gewoon jouw bureaustoel exact op maat!

Onder onze werknaam Bureaustoel Op Maat werken wij samen met het Britse merk Ergochair, gevestigd in Yate bij Bristol. In een kleinschalig maar zeer gespecialiseerd team ontwerpen en produceren ze daar bureaustoelen precies op maat van jouw lichaam en jouw wensen.

100% jouw bureaustoel

Ergochair is marktleider in het Verenigd Koninkrijk voor bureaustoelen op maat. In Nederland en Belgiƫ zijn wij de exclusieve partner van Ergochair. De easiSpec methode, ontwikkeld door Ergochair, helpt ons bij het in kaart brengen van jouw lichaam. Daarna brengen we jouw specifieke wensen en behoeftes in kaart en leveren we alles via de software aan bij Ergochair.

Binnen 2-4 weken, een beetje afhankelijk van de gewenste opties en aanpassingen, ontvangen wij jouw bureaustoel in ons magazijn. We plannen dan snel een leverdag en tijdsvak in om samen met jou je bureaustoel helemaal verder af te stemmen en in te stellen. Vanaf dat moment zit je eindelijk echt helemaal zoals het voor jou persoonlijk het allerbest kan passen.

Next level maatwerkopties

Wat maakt ons dan anders dan de andere maatwerk bureaustoel aanbieders? Naast de hele snelle productielijn van Ergochair, en de hele schappelijke prijsstelling, zijn het vooral onze Next Level aanpassingen die onze bureaustoelen op maat zo bijzonder maken.

Speciale polssteunen, een elektrische sta-op lift, vergrendelbare beweging van het voetkruis en gaslift, uitsparingen waar nodig zowel in de zitting als in de rugleuning, speciale ruim verstelbare hoofdsteunen, traagschuim en drukverminderende maatregelen. Zomaar een greep uit alle speciale opties.

Op onze website van Bureaustoel Op Maat laten we alles zien, leggen we alles uit en leer je alles over wat er allemaal mogelijk is voor jou zelf of voor jouw collega's.

Kijk op www.bureaustoelopmaat.nl

Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons