Kniestoel

Stokke kniestoel ergonomie sinds 1979

Al sinds de eerste (toen nog) Stokke stoel met kniesteunen uit 1979 (de Variable Balans) heeft de eigenzinnige kniestoel langzaam maar zeker een grote schare liefhebbers weten te overtuigen.

van € 558,- voor € 395,-

Varier (Stokke) Multi Balans

Multifunctionele draagbare kniestoel, die u in een gezonde zithouding dwingt waarbij uw romp aan het werk wordt gezet om uw balans te behouden.

Bekijken
van € 272,- voor € 245,-

Varier (Stokke) Variable Balans

Uit voorraad leverbaar! De beroemde Variable Balans kniestoel van Varier (Stokke) voorkomt actief rugpijn door een correcte zithouding te stimuleren.

Bekijken
van € 867,- voor € 695,-

Varier (Stokke) Thatsit Balans

De Thatsit Balans kniestoel van Varier (voorheen Stokke) is volledig instelbaar naar uw lichaam en optioneel met een verstelbare rugleuning leverbaar.

Bekijken
van € 644,- voor € 555,-

Varier (Stokke) Wing Balans

De Varier Wing Balans is een zeer geslaagde combinatie van een ergonomische kniestoel met de mobiliteit en flexibiliteit van een gewone bureaustoel.

Bekijken

Ergonomische kniestoel stimuleert correcte zithouding

De kniestoel is een zitoplossing waarbij u als het ware al knielend in zit. Uw onderbenen en zitvlak worden daarbij ondersteund door kussens om het comfort hoog te houden. Deze zithouding is door Hans Chr. Mengshoel ontwikkeld om uw rug zoveel mogelijk te ontlasten en te stimuleren naar een natuurlijke houding. De befaamde designer Peter Opsvik heeft deze visie vormgegeven met zijn wereldberoemde Balans kniestoelen, die door Varier in diverse succesvolle modellen op de markt gebracht worden.

Met een kniestoel rugklachten voorkomen

De sleutel achter het ergonomische succes van de kniestoel zit hem in de open houding van het bekken, die dankzij de specifieke knielende zithouding mogelijk is. Door het ondersteunen van de knieën en onderbenen krijgt de heup een open hoek, waardoor de onderrug niet meer naar achteren gedrukt wordt. Dit voorkomt diverse zitgerelateerde problemen en zorgt tevens voor een verlichting van pijn bij bestaande rugklachten. De kniestoel zorgt voor veel minder spanning op rug en spieren, waardoor u met gemak en veel comfort ook langere tijd achter elkaar kan werken. U hoeft daarbij niet meer te letten op uw zithouding, omdat de stoel uw lichaam volgt in plaats van andersom. Uw concentratie kunt u volledig op uw werk houden, waar het ook hoort te liggen!

Kniestoel kopen

De Varier kniestoelen in ons assortiment zijn niet de goedkoopste kniestoelen die er zijn, maar verreweg wel de populairste en de beste in de markt. Het standaard afwerkingsniveau van Varier is hoog en de materialen zijn zowel duurzaam als sterk. De goedkoopste kniestoel in onze collectie is de Varier Variable. Leverbaar vanaf € 245 excl. BTW incl. verzendkosten en levering binnen 10 werkdagen in bepaalde uitvoeringen. De duurste kniestoel is de Varier Thatsit met een vanafprijs van € 745 excl. BTW incl. verzendkosten. Deze is dan volledig verstelbaar en beschikt over een multifunctionele ergonomische rugleuning.

De Variable en Thatsit zijn zogenaamde balans kniestoelen, waarbij je naast een rechte zithouding ook tot een actieve zithouding gestimuleerd wordt. De Varier Multi en Varier Wing zijn daarentegen meer statisch van aard, alhoewel ze natuurlijk wel volledig een correcte, rechte zithouding stimuleren. Bij afname van meerdere stuks of afwijkende uitvoeringen, neem gerust even contact met ons op.

Weet u voldoende over de kniestoel?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Kniestoelen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.