Directiestoel

Luxe directie bureaustoelen

Een directiestoel moet net dat beetje meer zijn. Meer luxe, meer comfort en meer functionaliteiten. Geen consessies op bouwkwaliteit en afwerking. Lederen bekleding en exclusief design.

Gerelateerd: Leren bureaustoel, Luxe bureaustoel

prijs op aanvraag

Interstuhl Silver

De Interstuhl Silver modelfamilie is van het hoogste kwaliteitsniveau. Compromisloze en tijdloze vormgeving maken van de Silver een designklassieker.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG Tribute

De HAG Tribute is een elegante directiestoel met een hoog niveau aan comfort en standaard rijk uitgerust, ook op ergonomisch vlak.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H09 Excellence

De zeer luxe HAG H09 Excellence combineert een elegant design met uitstekende ergonomische zitkwaliteiten en een duurzaam karakter.

Bekijken
prijs op aanvraag

LÖFFLER Knopfler

De eigenzinnige LÖFFLER Knopfler is een echte eye-catcher, die zich zowel als kleurrijke bureaustoel en als creatieve directiestoel prima thuisvoelt.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 656 Executive

De luxe Giroflex 656 Executive met een full-options uitrusting en volledig lederen bekleding is een toonbeeld van elegantie en exclusiviteit.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H09 Inspiration

De HAG H09 Inspiration is een luxe directiestoel met een creatieve transparante uitstraling dankzij de opvallende Mesh stoffering van de rugleuning.

Bekijken
vanaf € 1.695,-

Viasit Toro

De Toro van het Duitse Viasit is een echte directiestoel met een premium lederen bekleding en een zeer rijke comfortverhogende uitrusting.

Bekijken
prijs op aanvraag

Savo XO

De XO bureaustoelen van Savo combineren succesvol een luxe tijdloos design met het ergonomische Floating Tilt systeem en een hoog niveau aan comfort.

Bekijken

Meer over directiestoelen

Voor uw directiekamer zoekt u vooral exclusiviteit, luxe en comfort. De directiestoelen in ons veelzijdige assortiment zijn stuk voor stuk staaltjes van luxe design gecombineerd met een hoog niveau aan afwerking. Er worden uitsluitend kwaliteitsmaterialen gebruikt voor de productie, waarbij tevens zonder uitzondering veel aandacht aan duurzaamheid wordt geschonken. Alle merken waar wij directiestoelen van voeren zijn stuk voor stuk zeer ervaren in het milieuvriendelijk en duurzaam produceren, wat bij enkele merken zelfs al eens beloond is met Cradle to Cradle en Nordic Swan certificaten.

Directiestoel leder en design

Met een directiestoel uit de collectie van BureaustoelWijzer haalt u niet alleen luxe en comfort in uw kantoor, maar ook hoge kwaliteit en duurzaamheid. Al deze aspecten worden verenigd in dé perfecte directiestoel voor u. Uiteraard ligt het prijsniveau vaak wat hoger bij deze luxe stoelen, maar dankzij onze gunstige inkoopvoorwaarden kunnen wij u altijd een hele scherpe aanbieding doen. Neem gerust even contact met ons op om te kijken wat we voor uw wensen en ideëen kunnen betekenen.

Kijk ook eens naar een 24-uurs stoel uit ons assortiment, die eveneens een extra hoge bouwkwaliteit heeft en vaak voorzien is van veel comfortverhogende functies met zeer slijtvaste materialen.

Weet u voldoende over de directiestoel?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Directiestoelen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.