Directiestoel

Een directiestoel moet net dat beetje meer zijn. Meer luxe, meer comfort en meer functionaliteiten. Geen consessies op bouwkwaliteit en afwerking. Lederen bekleding en exclusief design.

Gerelateerde groepen: Managerstoel, Leren bureaustoel, Luxe bureaustoel

HAG Excellence
HAG Excellence
vanaf € 1.383,80 excl. BTW
vanaf 6-9 weken
HAG Tribute
HAG Tribute
vanaf € 2.190,08 excl. BTW
vanaf 4-8 weken
Interstuhl Silver
Interstuhl Silver
 vraag ons 
vanaf op aanvraag
Lammhults Archal XL
Lammhults Archal XL
vanaf € 1.500,00 excl. BTW
vanaf 5-6 weken
Savo XO directiestoel
Savo XO
 vraag ons 
vanaf 4-8 weken

Luxe directie bureaustoelen

Voor uw directiekamer zoekt u vooral exclusiviteit, luxe en comfort. De directiestoelen in ons veelzijdige assortiment zijn stuk voor stuk staaltjes van luxe design gecombineerd met een hoog niveau aan afwerking. Er worden uitsluitend kwaliteitsmaterialen gebruikt voor de productie, waarbij tevens zonder uitzondering veel aandacht aan duurzaamheid wordt geschonken. Alle merken waar wij directiestoelen van voeren zijn stuk voor stuk zeer ervaren in het milieuvriendelijk en duurzaam produceren, wat bij enkele merken zelfs al eens beloond is met Cradle to Cradle en Nordic Swan certificaten.

Directiestoel leder en design

Met een directiestoel uit de collectie van BureaustoelWijzer haalt u niet alleen luxe en comfort in uw kantoor, maar ook hoge kwaliteit en duurzaamheid. Al deze aspecten worden verenigd in dé perfecte directiestoel voor u. Uiteraard ligt het prijsniveau vaak wat hoger bij deze luxe stoelen, maar dankzij onze gunstige inkoopvoorwaarden kunnen wij u altijd een hele scherpe aanbieding doen. Neem gerust even contact met ons op om te kijken wat we voor uw wensen en ideëen kunnen betekenen.

Kijk ook eens naar een 24-uurs stoel uit ons assortiment, die eveneens een extra hoge bouwkwaliteit heeft en vaak voorzien is van veel comfortverhogende functies met zeer slijtvaste materialen.

Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons