Directiestoel

Luxe directie bureaustoelen

Voor uw directiekamer zoekt u vooral exclusiviteit, luxe en comfort. De directiestoelen in ons veelzijdige assortiment zijn stuk voor stuk staaltjes van luxe design gecombineerd met een hoog niveau aan afwerking. Er worden uitsluitend kwaliteitsmaterialen gebruikt voor de productie, waarbij tevens zonder uitzondering veel aandacht aan duurzaamheid wordt geschonken. Alle merken waar wij directiestoelen van voeren zijn stuk voor stuk zeer ervaren in het milieuvriendelijk en duurzaam produceren, wat bij enkele merken zelfs al eens beloond is met Cradle to Cradle en Nordic Swan certificaten.

Directiestoel

Directiestoel kopen

Interstuhl Silver

De Interstuhl Silver modelfamilie is van het hoogste kwaliteitsniveau. Compromisloze en tijdloze vormgeving maken van de Silver een designklassieker.

Bekijken

HAG Tribute

De HAG Tribute is een elegante directiestoel met een hoog niveau aan comfort en standaard rijk uitgerust, ook op ergonomisch vlak.

Bekijken

HAG H09 Excellence

De zeer luxe HAG H09 Excellence combineert een elegant design met uitstekende ergonomische zitkwaliteiten en een duurzaam karakter.

Bekijken

Giroflex 81

Ervaar luxe en comfort als nooit tevoren met de exclusieve Giroflex 81 geproduceerd met hoogwaardige materialen voorzien van intelligente technologie.

Bekijken

LÖFFLER Knopfler

De eigenzinnige LÖFFLER Knopfler is een echte eye-catcher, die zich zowel als kleurrijke bureaustoel en als creatieve directiestoel prima thuisvoelt.

Bekijken

Giroflex 656 Executive

De luxe Giroflex 656 Executive met een full-options uitrusting en volledig lederen bekleding is een toonbeeld van elegantie en exclusiviteit.

Bekijken

HAG H09 Inspiration

De HAG H09 Inspiration is een luxe directiestoel met een creatieve transparante uitstraling dankzij de opvallende Mesh stoffering van de rugleuning.

Bekijken

Viasit Futura

De comfortabele Futura directiestoel van Viasit is een echt Duits kwaliteitsproduct met een hoogwaardige afwerking en standaard zeer rijke uitrusting.

Bekijken

Viasit Toro

De Toro van het Duitse Viasit is een echte directiestoel met een premium lederen bekleding en een zeer rijke comfortverhogende uitrusting.

Bekijken

Savo XO

De XO bureaustoelen van Savo combineren succesvol een luxe tijdloos design met het ergonomische Floating Tilt systeem en een hoog niveau aan comfort.

Bekijken

Meer over Directiestoelen

Met een directiestoel uit de collectie van BureaustoelWijzer haalt u niet alleen luxe en comfort in uw kantoor, maar ook hoge kwaliteit en duurzaamheid. Al deze aspecten worden verenigd in dé perfecte directiestoel voor u. Uiteraard ligt het prijsniveau vaak wat hoger bij deze luxe stoelen, maar dankzij onze gunstige inkoopvoorwaarden kunnen wij u altijd een hele scherpe aanbieding doen. Neem gerust even contact met ons op om te kijken wat we voor uw wensen en ideëen kunnen betekenen.

Kijk ook eens naar een 24-uurs stoel uit ons assortiment, die eveneens een extra hoge bouwkwaliteit heeft en vaak voorzien is van veel comfortverhogende functies met zeer slijtvaste materialen.

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.