Klantenservice

Belangrijk om te weten hoe wij werken. Vooral alles rondom het bestellen via onze gebruiksvriendelijke webshop. Maar ook over alles na je aanschaf, qua garantie, retourneren, support en reparaties. Goed doorlezen. Vragen? Snel stellen want hier moet alles glashelder zijn. Bij ons doe je zaken zonder verrassingen. Of in ieder geval dan prettige verrassingen.

Liever meteen even mailen? Dat kan via klantenservice@bureaustoelwijzer.nl en we proberen er binnen 2 werkdagen bij je op terug te komen.

Veilig browsen en winkelen

De ZitStaWijzer website is door Stichting Qshops keurmerk grondig onder de loep genomen en voldoet aan alle vereisten, die de stichting aan betrouwbare websites stelt. Met vertrouwen mogen wij dan ook het officiële Qshops keurmerk voeren. Alle details over onze Qshops deelname kunt u hier vinden: qshops.org/webshop/view/bureaustoelwijzer

Aan wie verkopen wij?

Wij verkopen zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren in Nederland en België. Ondanks dat onze prijzen op deze website altijd excl. BTW vermeld staan, worden al onze offertes en bestellingen altijd voorzien van het totaalbedrag inclusief 21% BTW. Zo is het voor iedereen meteen duidelijk wat het totaalbedrag is en wat daarbij het in rekening gebrachte BTW bedrag is. Onze Belgische klanten, die in het bezit zijn van een geldig BTW nummer, hoeven wij geen BTW in rekening te brengen. Hiertoe zullen wij uw BTW nummer wel kort moeten checken via de tools die de Europese Unie daarvoor beschikbaar heeft gesteld.

Compleet assortiment

Mocht u desondanks toch iets missen op onze website, nodigen wij u van harte uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Zo kunnen we samen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Van alle merken, die u op de website kunt vinden, voeren wij de complete collecties. Als een model niet op onze website staat, wil dat niet zeggen dat wij het betreffende model niet kunnen leveren.

Bestellen

In onze webshop kunt u een geselecteerd aantal modellen makkelijk en veilig bestellen, altijd tegen één van de scherpste prijzen op het internet. Vanuit uw winkelwagen kunt u altijd met één druk op de knop direct een bestelling plaatsen. Ons bestelscherm is zeer overzichtelijk en vraagt u alleen om de gegevens, die absoluut nodig zijn om uw bestelling correct te kunnen doorvoeren.

Betalen

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen bij ons. Daarbij is het wel van belang of u uw bestelling als particulier bestelt of zakelijk. Vooruitbetaling is voor alle bestellingen beschikbaar. Hiervoor kunt u gebruik maken van een veilige en snelle online betaling via iDEAL. U kunt ook zelf een bankoverschijving verzorgen, maar dan duurt het minimaal 1 werkdag langer voordat wij uw betaling hebben kunnen verifiëren. Wanneer u via iDEAL betaalt, wordt uw bestelling altijd direct in gang gezet.

Achteraf betalen voor bedrijven

Onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling achteraf te betalen door middel van een factuur, die pas naar u verzonden wordt wanneer u uw bestelling ontvangen heeft. U kunt uw wens om achteraf te betalen duidelijk aangeven in het bestelscherm. Wij voeren wel altijd een check uit voor iedere firma, die op rekening wil kopen bij ons!

Retourneren

Wet Koop op Afstand

Als particuliere consument geniet u onder de Wet Koop op Afstand belangrijke rechten bij het kopen van producten via een webshop. Deze wet geeft u het recht om uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren binnen 14 werkdagen. Uiteraard geniet u ook bij ons dit recht op retournering van uw bestelling.

Let wel goed op, dat dit recht alleen geldig is voor alle stoelen, die wij of onze leveranciers direct uit voorraad leveren, zonder dat ze geassembleerd hoeven te worden n.a.v. uw specifieke wensen en de door u geselecteerde opties.

Afwijkende regels voor maatwerk

Bijna alle producten in onze webshop worden echter speciaal voor u gefabriceerd na bevestiging van uw bestelling. Hier behoren ook alle modellen, die tot de zogenaamde snellever programma's behoren van onze leveranciers. Deze producten zijn niet snel leverbaar omdat ze direct uit voorraad geleverd worden, maar omdat de onderdelen ervan ruim voorradig zijn of vanwege een geoptimaliseerde productielijn. Deze producten worden allemaal automatisch gekwalificeerd als maatwerk. Het recht op retournering is dan niet meer van toepassing vanwege deze maatwerk kwalificatie. Of u recht heeft op kostenloze retournering staat altijd duidelijk vermeld bij de productdetails.

Uw tevredenheid staat voorop

Natuurlijk vinden wij het cruciaal, dat u als klant tevreden bent over uw aankoop. Wanneer u dat onverhoopt niet zou zijn, zullen wij er in samenspraak met u alles aan doen om uw bestelling terug te kopen tegen een marktconform bedrag.

Garantie

Op ieder product ontvangt u de garantie zoals deze door de fabrikant bepaald is. Wij vormen uw aanspreekpunt in het geval van het maken van aanspraak op garantie en we zullen ervoor zorgen dat uw claim binnen zo kort mogelijke tijd op de juiste plek terecht komt. De verdere afhandeling van de garantie zal de fabrikant verder op zich nemen wanneer uw claim geaccepteerd is. Let op: de garantietermijn en -voorwaarden verschillen per fabrikant en soms ook per model. Op onze productpagina's staat de garantie altijd vermeld. Bij twijfel en voor extra informatie kunt u het best even contact met ons opnemen. Wij lichten u graag voor over alle ins en outs van de verschillende garanties van de merken in onze collectie.