HAG

Duurzame design bureaustoelen naar Scandinavische traditie

HAG is een echte Scandinavische onderneming, waarbij duurzaamheid en een zo laag mogelijke impact op het milieu in het DNA van het bedrijf verweven is. Alle bureaustoelen en andere zitmeubels worden naar strenge kwaliteits- en milieunormen geproduceerd en bieden altijd een hoge kwaliteit als resultaat. HÅG ontwerpt, produceert en verkoopt al duurzame, ergonomische en vooral originele bureaustoelen sinds 1943.

Bij het Noorse HAG staat daarnaast design hoog op de agenda. Niet voor niets heeft de stoelenfabrikant al meerdere uiteenlopende awards gewonnen voor het innovatieve, creatieve en duurzame karakter van een aantal populaire modellen. Met een stoel van HAG bent u gegarandeerd van een duurzame design zitoplossing van hoge gegarandeerde kwaliteit.

van € 358,- voor € 125,-
van € 708,- voor € 597,-

HAG Futu

De HÅG Futu is een ergonomische bureaustoel met een innovatief prijswinnend design en een optionele NPR 1813 goedgekeurde uitvoering.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H09

De luxe en ergonomisch uitgeruste HÅG H09 bureaustoel is exclusief leverbaar in 3 verschillende modellen: de Classic, de Inspiration en de Excellence.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG Capisco

De Capisco van HÅG is een unieke bureaustoel in de strijd tegen rugklachten met ergonomische zadelzitting en het Balanced Movement schommelmechanisme.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG SoFi

De SoFi bureaustoel van HAG is een echte aanrader voor mensen met hart voor ergonomie en oog voor design, in vele kleuren en stoffen leverbaar.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG Tribute

De HAG Tribute is een elegante directiestoel met een hoog niveau aan comfort en standaard rijk uitgerust, ook op ergonomisch vlak.

Bekijken
van € 418,- voor € 375,-

HAG Capisco Puls

De HÅG Capisco Puls zorgt met zijn unieke zadelzitting en een modern prijswinnend design voor een vrolijke ergonomische impuls op uw werkplek.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H09 Excellence

De zeer luxe HAG H09 Excellence combineert een elegant design met uitstekende ergonomische zitkwaliteiten en een duurzaam karakter.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H05

De H05 bureaustoel van HÅG is slim en ergonomisch dankzij de unieke 4-in-1 verstelling voor zitdiepte, rugleuning, schommelweerstand en kantelpunt.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H04

De HAG H04 is de opvolger van de populaire HAG Credo bureaustoel met een vertrouwd klassiek design en een ergonomisch Balanced Movement zitmechaniek.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H09 Inspiration

De HAG H09 Inspiration is een luxe directiestoel met een creatieve transparante uitstraling dankzij de opvallende Mesh stoffering van de rugleuning.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H03

No-nonsense bureaustoel voor de dynamische werkplek met een "less is more" inslag en daarmee een zeer scherpe prijs voor een hoge bouwkwaliteit.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG Futu Communication

De HAG Futu Communication is een innovatieve en strak vormgegeven vergaderstoel, die dankzij het sledeframe met armleuningen ook zeer comfortabel zit.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H05 Communication

De H05 Communication van HAG vormt de perfect aanvulling op uw HAG bureaustoel met een schommelfunctie, stijlvol design en een duurzaam karakter.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG Sideways

De Sideways vergaderstoel van HAG heeft een eigentijds design en het unieke Balanced Movement systeem voor een actieve en alerte zithouding.

Bekijken

Meer over HAG

Innovatieve HAG bureaustoelen

Tegenwoordig maakt HÅG onderdeel uit van het Scandinavian Business Seating concern, dat een hoofdrol speelt in Scandinavië op het gebied van het ontwerpen en produceren van hoogwaardige bureaustoelen en overig zitmeubilair voor thuis en voor op kantoor. Het concern bestaat uit de kwaliteitsmerken HÅG, RBM en RH, die gezamenlijk werken aan het realiseren van de visie van het concern:

"Make the world a better place to sit"

HÅG heeft sinds de oprichting van het merk vele nationale en internationale design awards in ontvangst mogen nemen. Met Scandinavisch design, gecombineerd met de zich steeds verder ontwikkelende ergonomische vooruitgang, levert HAG continu vrijwel onevenaarbare bureaustoelen op!

Niet meer leverbare modellen

HAG Credo

De Credo is één van de meest verkochte bureaustoelen van HAG in Scandinavië en daarbuiten dankzij een tijdloos design met veel instelmogelijkheden.

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over HAG?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de HAG.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.