Eenvoudig en veilig bestellen in onze webshop

Online kopen vanaf €375,-
in onze projectstudio te ervaren, plan een bezoek

HAG Capisco Puls

Ergonomische prijswinnende design bureaustoel

Kleur Zitting/Rug
White incl. bijpassend kussentje
Red incl. bijpassend kussentje
Light Grey incl. bijpassend kussentje
Black incl. bijpassend kussentje
Clay incl. bijpassend kussentje
Pink incl. bijpassend kussentje
Sea Green incl. bijpassend kussentje
Petroleum incl. bijpassend kussentje
Kruisvoet
Aluminium Zwart
Aluminium Zilver
Aluminium Wit
Zwenkwielen
Hard t.b.v. zachte vloeren Geschikt voor (project) tapijt en zachte vloeren
Zacht t.b.v. harde vloeren Speciaal geschikt voor harde vloeren
Levering
Ongemonteerd Zelf monteren is noodzakelijk
Voorgemonteerde levering Achter 1e drempel begane grond
Standaard: Model 8010, In Balance verstelbaar schommelmechaniek (blokkeerbaar), verstelbare zitdiepte, zithoogte en rugleuning, aluminium kruisvoet, geadviseerd voor werkhoogten vanaf 72 cm.
000,00 000,00 excl. 21% BTW 000,00 incl. 21% BTW
ca. 4 weken ca. 10 werkdagen (max 9 stk.) levertijd (NL/BE)
 • Officieel HAG dealer met Qshops certificaat
 • Levering ook aan particulieren en tevens in België
 • Online betalen via iDEAL of per overschrijving
 • Bedrijven en organisaties bestellen op rekening
 • 10 jaar garantie, voorwaarden
 • Geen zichttermijn vanwege maatwerk
 • Afwijkende uitvoering of meerdere stuks? Vraag een offerte

Pluspunten en bijzonderheden

 • Gebaseerd op dé beroemde Capisco ergonomische zadelstoel
 • Dankzij slim materiaalgebruik tegen een scherpe prijs verkrijgbaar
 • Moderne designstoel ideaal voor creatieve omgevingen
 • Zeer duurzame en groene bureaustoel

Korte beschrijving

De Capisco Puls van HAG is ontworpen door de bekende designer Peter Opsvik en vormt een opvallende verschijning aan uw bureau (aanbevolen werkhoogte is 72 cm of hoger). Het kenmerkende design van deze bijzondere bureaustoel is gebaseerd op de beroemde en succesvolle HAG Capisco. De speelse en bijna organische vormen geven iedere ruimte een vrolijk en creatief karakter, wat extra onderstreept kan worden dankzij de diverse kleuren, waarin deze zadelstoel leverbaar is.

Bekijk uitgebreide omschrijving

Afbeeldingen klik erop om in te zoomen...

 • HAG Capisco Puls sfeerafbeelding 1
 • HAG Capisco Puls sfeerafbeelding 2
 • HAG Capisco Puls sfeerafbeelding 3
 • HAG Capisco Puls sfeerafbeelding 4
 • HAG Capisco Puls sfeerafbeelding 5

Handige downloads

Uitgebreide beschrijving

Het grote verschil tussen de Capisco Puls en de klassieke Capisco is het ontbreken van een volledige bekleding bij de Puls. Hiermee kunt u niet alleen besparen op de aanschafprijs, maar wordt tevens het milieu nog minder belast dan ooit. De Capisco Puls beschikt alleen over een klein zitkussen, dat geïntegreerd is in de kunststof zitting. Optioneel is de Puls te voorzien van een afneembare extra comfortabele bekleding, die de gehele zitting omvat.

De Capisco Puls van HAG is niet alleen een bureaustoel met een baanbrekend modern design, maar ook een bureaustoel, waarmee u uw werkplek een nieuwe impuls aan ergonomie kan geven. De Capisco Puls is de ideale bureaustoel voor uw ergonomische zit/sta werkplek.

Scandinavisch Design

Het design van de Capisco Puls is gebaseerd op de legendarische Capisco bureaustoel van HAG. Deze bureaustoel is ontworpen met een uitgebreid inzicht in het menselijk lichaam en de noodzaak om tijdens het werken flexibel en vooral mobiel te blijven. Het resultaat is deze zeer bewegelijke en flexibele werkstoel, die speciaal geschikt is voor dynamische kantooromgevingen. Met name voor de ergonomische zit/sta werkplekken is deze bureaustoel een uitkomst vanwege de hoge mate en snelheid van instelbaarheid en het lichte open karakter van het design.

red dot design award winnaar

Het unieke moderne design van de HÅG Capisco Puls is ook de jury van de gerenommeerde red dot design award organisatie opgevallen. Zodanig opgevallen zelfs, dat de Capisco Puls bureaustoel de in de design wereld zeer gewilde red dot design award binnengesleept heeft in de categorie product design 2011. Een extra argument, dat u met de Capisco Puls van HAG een hoogwaardig design element in uw kantoorruimte introduceert.

Ergonomisch verantwoord actief zitten

De Capisco Puls kent een grote hoeveelheid aan ergonomische instellingen en opties. Zo kunnen de zithoogte, zitdiepte (alleen de 8010 en 8020 modellen) en rugleuninghoogte (alleen de 8010 en 8020 modellen) eenvoudig en snel aangepast worden: ideaal om snel te wisselen van een zittende naar een staande werkhouding, in combinatie met uw zit/sta bureauframe. De zitting van deze bureaustoel is gemonteerd op een hoogwaardig mechaniek, dat qua weerstand (alleen de 8010 en 8020 modellen) en bewegelijkheid ingesteld kan worden naar uw voorkeuren.

Moderne luxe bekleding

De Capisco Puls bureaustoel is leverbaar in een veelvoud aan moderne, speelse kleurstellingen qua bekleding. Hierbij kunt u naast de standaard stoffering ook kiezen voor de luxe afneembare Nexus bekleding, die uw Capisco Puls een zeer robuuste en luxe uitstraling geeft. De kunststof zitting en eventueel rugleuning is verkrijgbaar in vijf moderne kleuren. Het design voetkruis is naar wens leverbaar in gepolijst aluminium of in kunststof met een zwarte of stijlvolle blauwgrijze laklaag.

Duurzaamheid en uitstekende garantie

U krijgt van HAG op uw Capisco Puls bureaustoel maar liefst 10 jaar garantie, uitgaande van een dagelijks gebruik van maximaal 9 uur per werkdag (5 jaar garantie op basis van 24/7 gebruik). Op de HAG gasliften wordt zelfs een levenslange garantie gegeven. U bent met de Capisco Puls dus garandeerd van een zeer langdurig probleemloos gebruik in combinatie met een tijdloos design!

Eigenschappen en details

Kleur Zitting/Rug White / Red / Light Grey / Black / Clay / Pink / Sea Green / Petroleum
Gaslift 200 mm hoogte interval
Kruisvoet Aluminium Zwart / Aluminium Zilver / Aluminium Wit
Zwenkwielen Hard t.b.v. zachte vloeren / Zacht t.b.v. harde vloeren
Zitdiepteverstelling Ja
Zithoogte 455-620 mm
Zitdiepte 400-470 mm
Zitbreedte 460 mm
Rugleuninghoogte 470 mm
Kruisvoet Diameter 700 mm
Gewicht ca. 11 kg
Levering Ongemonteerd / Voorgemonteerde levering
Garantie 10 jaar
HÅG geeft tien jaar garantie tegen productiefouten op alle bureaustoelen en op stoffen uit de HTC standaardcollectie. Gebaseerd op een gebruik van negen uur per dag. Bovendien biedt HÅG levenslange garantie op de gaslift. Alle bureaustoelen, met name de HÅG H05 en HÅG H09, die als 24-uurs stoel ingezet worden en meer dan negen uur per dag gebruikt worden, genieten een garantie van vijf jaar.

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 679,-

BackApp 2.0

Dé revolutie op zitgebied! Deze ergonomische zadelkruk voorkomt actief rugklachten of vermindert uw bestaande pijn aanzienlijk. Ideaal voor zit/sta.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG Capisco

De Capisco van HÅG is een unieke bureaustoel in de strijd tegen rugklachten met ergonomische zadelzitting en het Balanced Movement schommelmechanisme.

Bekijken
van € 264,- voor € 235,-

ONGO Classic

De ONGO balanskruk laat u gezond en actief zitten en geeft daarbij directe feedback, zodat u meteen weet hoe u presteert met uw zithouding.

Bekijken
van € 371,- voor € 310,-

Varier (Stokke) Move

De Varier Move (voorheen Stokke Move) is een veelzijdige ergonomische stahulp, die u helpt bij een actieve, gezonde werkhouding, thuis en op kantoor.

Bekijken

Weet u voldoende over de HAG Capisco Puls?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Capisco Puls.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.