24-uurs stoel

Sommige functies vereisen 24/7 de aandacht en inzet. Speciaal voor die intensieve werkplekken hebben wij een mooie selectie aan A-merk 24-uurs stoelen samengesteld. In iedere prijsklasse hebben wij een stevige bureaustoel ter beschikking, die 24 uur per dag klaar staat voor jou en je collega's. Betrouwbaar, sterk en kunnen tegen een stootje.

RH Logic 400 Elite Fast Edition
RH Logic 400 Elite Fast Edition
van € 2.456,00 voor € 2.087,60 excl. BTW
ca. 2-3 weken
ErgoChair ZentoSmart 24-uurs stoel
ErgoChair ZentoSmart
vanaf € 1.399,00 excl. BTW
vanaf 4-6 weken
Giroflex 60 24-uurs stoel
Giroflex 60
vanaf € 1.469,60 excl. BTW
vanaf 4-6 weken
ChairExpress Controller 24-uurs stoel
ChairExpress Controller
vanaf € 779,00 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen

Bureaustoel voor continu gebruik

Wat maakt een stoel een 24-uurs bureaustoel?

Bij 24 uurs stoelen moet u vooral denken aan zeer uitgebreide bureaustoelen, waar men vaak in ploegendienst vrijwel continu gebruik van maakt. Het is belangrijk dat deze stoelen veel verstelbare onderdelen hebben en een hoog niveau aan comfort bieden. De instellingen moeten daarnaast gebruiksvriendelijk en snel gedaan kunnen worden, zodat de individuele gebruikers snel hun persoonlijke instellingen kunnen doorvoeren. Dankzij het luxe en comfortabele karakter liggen 24-uurs bureaustoelen niet ver uit de buurt van veel van de directiestoelen, die wij in ons assortiment hebben.

24 uurs stoel prijs

Juist vanwege het comfort en de vele instelmogelijkheden ligt het prijsniveau van 24uurs stoelen op een vrij hoog niveau. Zeker wanneer er van een lederen bekleding en allerlei comfortverhogende extra's gebruik gemaakt wordt, zoals een luchtverstelbare lendesteun of extra dikke kussens met ventilatiekanalen. Onze ChairExpress Controller is een echte prijsvechter met veel stoel voor weinig geld. Onze andere merken bieden nog meer stoel gecombineerd met een elegant design, maar deze liggen qua prijs ook wel wat hoger. Al zal het u nog verbazen hoe scherp wij onze offertes kunnen maken. Neem ons eens op de proef!