24-Uurs Stoel

Bureaustoel voor continu gebruik

Bij 24 uurs stoelen moet u vooral denken aan zeer uitgebreide bureaustoelen, waar men vaak in ploegendienst vrijwel continu gebruik van maakt. Het is belangrijk dat deze stoelen veel verstelbare onderdelen hebben en een hoog niveau aan comfort bieden. De instellingen moeten daarnaast gebruiksvriendelijk en snel gedaan kunnen worden, zodat de individuele gebruikers snel hun persoonlijke instellingen kunnen doorvoeren. Dankzij het luxe en comfortabele karakter liggen 24-uurs bureaustoelen niet ver uit de buurt van veel van de directiestoelen die wij in ons assortiment hebben.

24 uurs stoel prijs

Juist vanwege het comfort en de vele instelmogelijkheden ligt het prijsniveau van 24uurs stoelen op een vrij hoog niveau. Zeker wanneer er van een lederen bekleding en allerlei comfortverhogende extra's gebruik gemaakt wordt, zoals een luchtverstelbare lendesteun of extra dikke kussens met ventilatiekanalen. Onze ChairExpress Controller is een echte prijsvechter met veel stoel voor weinig geld. Onze andere merken bieden nog meer stoel gecombineerd met een elegant design, maar deze liggen qua prijs ook wel wat hoger. Al zal het u nog verbazen hoe scherp wij onze offertes kunnen maken. Neem ons eens op de proef!

vanaf € 895,-

ChairExpress Controller

De ChairExpress Controller is een volwaardige 24-uurs stoel, die alles kan wat andere stoelen kunnen, maar dan tegen een onverslaanbare lage prijs.

Bekijken
prijs op aanvraag

RH Logic 400 24/7

De RH Logic 400 24/7 is één van de meest ergonomische 24-uurs stoelen uit de branche, met zeer veel gebruikersinstellingen en beschikbare opties.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 60

De Giroflex 60 past in elke 24-uurs omgeving. Deze Zwitserse 24-uurs stoel blinkt uit in kwaliteit, state-of the-art ergonomie en ultiem zitcomfort.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H09

De luxe en ergonomisch uitgeruste HÅG H09 bureaustoel is exclusief leverbaar in 3 verschillende modellen: de Classic, de Inspiration en de Excellence.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 64 24-uurs stoel

De Giroflex 64 is er ook in speciale robuuste 24-uurs uitvoeringen met een zorgeloze 3 jaar full-service garantie.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 68 24-uurs stoel

De Giroflex 68 beschikt over een 24-uurs gecertificeerd model dat met een rijke uitrusting en modern design toch heel betaalbaar is gebleven.

Bekijken
vanaf € 995,-

Viasit Toro24

De Toro24 van Viasit is een zeer degelijke en robuuste Duitse 24-uurs stoel met een zeer comfortabele zitting en een mooie luxe afwerking.

Bekijken

Weet u voldoende over de 24-uurs stoel?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over 24-Uurs Stoelen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.