Ergonomische kruk

Ergonomisch zitten op een kruk

Er zijn veel soorten bureaukrukken, van een ergonomische kruk op wielen tot diverse wiebel- en balanskrukken. Altijd laagdrempelig, dynamisch en puur gericht op een gezonde actieve zithouding.

Gerelateerd: Sta kruk, Wiebelkruk, Balanskruk

van € 371,- voor € 310,-

Varier (Stokke) Move

De Varier Move (voorheen Stokke Move) is een veelzijdige ergonomische stahulp, die u helpt bij een actieve, gezonde werkhouding, thuis en op kantoor.

Bekijken
van € 264,- voor € 235,-

ONGO Classic

De ONGO balanskruk laat u gezond en actief zitten en geeft daarbij directe feedback, zodat u meteen weet hoe u presteert met uw zithouding.

Bekijken
vanaf € 679,-

BackApp 2.0

Dé revolutie op zitgebied! Deze ergonomische zadelkruk voorkomt actief rugklachten of vermindert uw bestaande pijn aanzienlijk. Ideaal voor zit/sta.

Bekijken
vanaf € 795,-

BQE Sciszor

De Sciszor van het Nederlandse BQE is een ergonomische werkstoel met een uniek gepatenteerd schaarmechanisme, ideaal voor de dynamische werkvloer.

Bekijken
van € 478,- voor € 379,-

Interstuhl Kinetic

De Kinetic van Interstuhl is een modern vormgegeven ergonomische stahulp kruk met een stabiel aluminium frame en in hoogte verstelbare brede zitting.

Bekijken
van € 412,- voor € 345,-

Varier (Stokke) Motion

De Motion van Varier is een comfortabele zadelkruk met een ergonomische zitting en dynamische schotelvoet, die gezonde microbewegingen stimuleert.

Bekijken
van € 285,- voor € 250,-

ONGO Free

Deze degelijke Duitse balanskruk met een strak modern design is een betaalbare ergonomische oplossing, speciaal voor zit/sta werken geschikt.

Bekijken
vanaf € 233,-

Bureaufiets

Fiets je fit! Verhoog je concentratie en creativiteit met deze betaalbare bureaufiets. Comfortabel verstelbaar zadel en instelbare trap-weerstand.

Bekijken
van € 148,- voor € 129,-

Interstuhl UP

De Interstuhl UP is een dynamische en hoogte instelbare balanskruk met een trendy look en een verrassend zitcomfort. In vijf hippe kleuren leverbaar.

Bekijken
prijs op aanvraag

aeris swopper

De swopper geeft dynamisch zitten een nieuwe betekenis. De 3D-technologie zorgt voor frequente verandering van zithouding en houdt je in beweging!

Bekijken
van € 412,- voor € 335,-

LÖFFLER AOGO

De AOGO van het Duitse LÖFFLER is een eigenzinnige werkstoel, die dankzij het gepatenteerde ERGO TOP mechaniek een actieve zithouding stimuleert.

Bekijken
van € 264,- voor € 245,-

ONGO Roll

De Roll kruk van ONGO is een moderne, dynamische balanskruk met een innovatief actief zitmechaniek en een gestoffeerde of voorgevormde zadelzitting.

Bekijken
van € 200,- voor € 185,-

ONGO Stand

De ergonomische ONGO Stand is een modern vormgegeven stahulp, die met z'n strakke design niet zal misstaan in uw keuken, kantoor of werkplaats.

Bekijken
vanaf € 995,-

BQE Dynamic

Zeer ergonomische tandartsstoel/werkstoel van BQE met een uniek schaarmechanisme en uitermate geschikt voor medische werkvloeren en laboratoria.

Bekijken
van € 305,- voor € 299,-

Wigli One

De eigenwijze Wigli balanskruk laat je actief zitten! Dankzij de flexibele zitting worden rugklachten voorkomen en zelfs vergenomen. Made in Holland.

Bekijken

Meer over ergonomische krukken

Een ergonomische kruk is een dynamische, laagdrempelige oplossing om gezonder te zitten op uw werk of thuis. Het bewegelijke karakter van de kruk zorgt bijna automatisch voor een actieve zithouding. Door de beperkte afmetingen en de afwezigheid van armsteunen kunt u vrij gemakkelijk en snel iedere gewenste houding aannemen. Zeker als u zittend toch nog vrij actief bezig bent, is een kruk een prima keuze.

Ergonomisch zitten in balans

Veel ergonomische krukken hebben een balansfunctie verwerkt in het concept en worden om die reden ook wel balanskrukken genoemd. Sommige krukken zonder wielen hebben een ronde onderkant, waardoor u gedwongen wordt uw lichaam en daarmee uw bekken en wervelkolom te balanceren om rechtop te blijven zitten. Een balanskruk met wielen daarentegen heeft vaak een speciaal mechaniek beschikbaar, waarin de gaslift of de zitting in onbalans gemonteerd zijn. Deze onbalans zorgt voor een trainingseffect tijdens het zitten, dat na enige gewenning vrijwel automatisch verloopt.

Weet u voldoende over de ergonomische kruk?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Ergonomische kruken.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.