Herman Miller

Innovatieve en duurzame design bureaustoelen

Herman Miller is hét designmerk bij uitstek op het gebied van kantoormeubilair en bureaustoelen. De innovatieve ontwerpen zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook absolute hoogstandjes op ergonomisch vlak. Daarnaast is Herman Miller één van de pioniers in het integreren van de Cradle to Cradle filosofie in het ontwerp- en productieproces.

Veel bureaustoelen worden voor een groot deel gefabriceerd van gerecycled materiaal en zijn daarbij op hun beurt ook weer voor een zeer groot deel recyclebaar. Vrijwel alle Herman Miller stoelen beschikken over zilveren en zelfs gouden Cradle to Cradle certificaten.

vanaf € 1.547,-

Herman Miller Aeron

Remastered! De Aeron van Herman Miller is misschien wel de beroemdste bureaustoel ter wereld met hoog comfort, ergonomie en duurzame kwaliteiten.

Bekijken
vanaf € 641,-

Herman Miller Sayl

De Sayl van Herman Miller is een duurzame Cradle to Cradle bureaustoel met een uniek hoogwaardig design ideaal voor creatieve werkomgevingen.

Bekijken
vanaf € 795,-

Herman Miller Mirra 2

De Mirra 2 van Herman Miller is een echte designstoel, met een duurzaam karakter, een zeer comfortabele zitting en veel instelmogelijkheden.

Bekijken
vanaf € 900,-

Herman Miller Embody

De Embody van Herman Miller zet u al zittend in beweging dankzij het innovatieve mechaniek en het vooruitstrevende ontwerp van deze opvallende stoel.

Bekijken
vanaf € 575,-

Herman Miller Celle

De Celle bureaustoel staat voor een bijzonder geslaagde synthese van de kernwaarden van Herman Miller: innovatie, comfort, duurzaamheid en kwaliteit.

Bekijken
vanaf € 500,-

Herman Miller Setu

De Setu van Herman Miller is een multifunctionele bureaustoel, die gebruiksgemak, comfort en duurzaamheid succesvol heeft weten te combineren.

Bekijken
vanaf € 300,-

Herman Miller Sayl Sidechair

De Sayl Sidechair van Herman Miller is dankzij het unieke design een echte eyecatcher, die qua kleurstelling helemaal naar eigen smaak te vormen is.

Bekijken

Nieuws en acties rond Herman Miller

108 jaar geschiedenis in 108 seconden 29-02-2016
Lees dit artikel

Meer over Herman Miller

Wereldberoemde prijswinnende stoelen

Door de jaren heen heeft Herman Miller vele awards mogen ontvangen voor zowel de bijzondere producten als de manier van werken en bedrijfsvoering. Deze wereldwijde speler is al sinds 1923 vanuit Amerika bezig met het timmeren aan de weg met als resultaat een omzet van ruim anderhalf miljard dollar in 2011.

Duurzame Cradle to Cradle filosofie

Herman Miller is zeer bekend vanwege een aantal wereldberoemde designs, zoals de succesvolle Aeron bureaustoel uit 1994. Daarnaast is de filosofie van Herman Miller trend bepalend geweest, bijvoorbeeld met het introduceren van het Cradle to Cradle protocol voor de productie van diverse bureaustoel modellen. Het streven naar een zo groen mogelijke productie en zo lang mogelijke levensduur van de bureaustoelen loopt als een rode draad door de geschiedenis, en toekomst, van Herman Miller heen.

Heeft u voldoende informatie over Herman Miller?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Herman Miller.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.