in onze projectstudio te ervaren, plan een bezoek

Herman Miller Sayl

Herman Miller Sayl
Score op basis van 1 review
 • Eigenzinnig inspirerend design van Yves Béhar
 • Houder van zilveren Cradle to Cradle certificaat
 • Zeer duurzame en opvallende design bureaustoel
 • Grotendeels naar eigen smaak te configureren

“Modern eigenzinnig design en duurzaam geproduceerd voor een prima prijs.”

Duurzame design bureaustoel

Met de Sayl designstoel heeft Herman Miller een nieuwe design klassieker in de wording afgeleverd. Het open en bijna organische ontwerp van de bureaustoel heeft veel weg van een bollend zeil, waar de naam Sayl dan ook een knipoog naar is. Deze duurzaam geproduceerde stoel is verkrijgbaar in diverse speelse kleurstellingen, waarmee aan iedere creatieve ruimte de perfecte invulling gegeven kan worden.

Afbeeldingen, sfeerfoto's en details

 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 1
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 2
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 3
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 4
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 5
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 6
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 7
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 8
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 9
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 10
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 11
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 12
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 13
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 14
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 15
 • Herman Miller Sayl sfeerafbeelding 16

Uitgebreide beschrijving

3D Intelligent Suspension

De opvallende rugleuning is niet alleen een eye-catcher, maar heeft ook een serieus ontwikkelde ondersteunende rol voor de gebruiker. De 3D Intelligent™ Suspension rugleuning is in een drietal zones ingedeeld voor een optimale ondersteuning van uw zithouding met behoud van bewegingsvrijheid. Daarnaast zorgt de Y-Tower constructie voor een frameloos design, waarmee de Sayl een unieke uitstraling geeft aan uw werkplek.

Rugleuning ook gestoffeerd leverbaar

De unieke rugleuning is optioneel ook leverbaar in een meer traditionele gestoffeerde uitvoering, waarbij er tevens een iets hogere versie leverbaar is voor gebruikers met een grotere lengte. U geniet dan echter niet meer van de geavanceerde 3-puntsondersteuning, die de 3D Intelligent Suspension netbespanning u levert. De kenmerkende ronde vorm blijft wel behouden, zodat u met deze meer klassiek uitgevoerde Sayl nog steeds een stevig design statement kan maken.

Duurzame bureaustoel

De Sayl vormt geen uitzondering op de groene traditie van Herman Miller. Met de Suspension rugleuning is de Sayl voor 90% recyclebaar en met een traditionele rugleuning nog steeds voor 83% recyclebaar. Hiermee behaalt deze moderne frisse stoel het zilveren Cradle to Cradle certificaat. De Sayl heeft dan ook een zeer lage CO2-voetafdruk.

Uniek geïntegreerd kantelmechanisme

Het kantelmechanisme is samen met de armleuningen en het frame gecombineerd in één ArcSpan systeem, waarmee een enorme winst geboekt wordt op de benodigde materialen voor deze stoel en daarmee het gewicht en de milieu impact. Herman Miller heeft met de Sayl echt een zeer kenmerkende bureaustoel afgeleverd, die perfect een hoog niveau aan duurzaamheid gecombineerd heeft met een fris en aantrekkelijk design.

Eigenschappen en details

Rugleuning 3D Intelligent Suspension
Armleuningen In hoogte verstelbaar / 4D verstelbaar
Lendesteun Optioneel
Zitdiepteverstelling Optioneel
Zitneigverstelling Optioneel
Zwenkwielen Hard t.b.v. zachte vloeren / Zacht t.b.v. harde vloeren
Zithoogte 419-559 mm
Zitdiepte 406-457 mm
Max. gewicht van de gebruiker 159 kg
Levering Voorgemonteerde levering
Garantie 12 jaar (3 jaar full-service)
Bureaustoel: 12 jaar fabrieksgarantie
Rugleuning & Zitting: 5 jaar fabrieksgarantie
Gasveer & Stoffering (armpad en overige bekleding): 3 jaar fabrieksgarantie

De eerste 3 jaar van de garantieperiode zijn full-service. Compleet zorgeloos, zonder extra onderzoeks-, voorrij- en arbeidskosten gedurende deze 3 jaar! Daarna ontvangt u kostenloos de vervangende onderdelen, die u vervolgens zelf kunt vervangen aan uw stoel. Wilt of kunt u dit niet zelf, dan is tegen vergoeding van voorrij- en arbeidskosten assistentie mogelijk van professionele servicepartners.

Herman Miller Sayl reviews

Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit

3 oktober 2012 door : Prachtige, stevige stoel, perfect voor langdurig en intensief gebruik. Ik kan echt iedereen een Herman Miller aanraden, je wilt nooit meer anders. De Roll Royce onder de bureaustoelen!

Bijpassende zitoplossingen in dezelfde lijn


Herman Miller Sayl Sidechair vergaderstoel

De Sayl Sidechair is de ideale aanvulling bij uw expressieve Herman Miller Sayl bureaustoelen. Perfect geschikt voor moderne dynamische kantooromgeving en creatieve honken. De sierlijke strakke lijnen maken van deze vergaderstoelen echte eyecatcher. De rugleuning is leverbaar met de unieke 3D Suspension structuur of in een klassieke gestoffeerde uitvoering. Het frame is leverbaar als sledeframe of vierpootsframe, met of zonder armleuningen. Met vele kleuropties is de Sayl Sidechair helemaal naar uw wensen en uw interieur aan te passen.

Dit bijpassende product bekijken

Andere klanten bekeken ook

van € 534,- voor € 455,-

Giroflex 353

Doorbraak in prijs-/kwaliteitsverhouding met een Mesh rugleuning en ergonomische instelmogelijkheden. De Giroflex 353 is tevens als NPR leverbaar!

Bekijken
van € 905,- voor € 769,-

Giroflex 64

Zwitserse ergonomische precisie vertaald naar een fraai en tijdloos vormgegeven bureaustoel van hoge kwaliteit. 5 jaar full-service Giroflex garantie!

Bekijken
van € 708,- voor € 597,-

HAG Futu

De HÅG Futu is een ergonomische bureaustoel met een innovatief prijswinnend design en een optionele NPR 1813 goedgekeurde uitvoering.

Bekijken
vanaf € 325,-

Viasit Impulse

Sterk in vorm en functie. De Impulse van het Duitse Viasit is een ergonomische bureaustoel, die zowel qua prijs als design uitstekend weet te scoren.

Bekijken

Weet u voldoende over de Herman Miller Sayl?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Sayl.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.