Sta kruk

Zit sta kruk als stahulp

Een ergonomische sta kruk geeft een ideale ondersteuning aan uw lichaam tijdens het werken aan hoge werkplekken, zoals een zit/sta bureau, het keukenblok thuis of hoge balies en tafels op het werk.

van € 478,- voor € 379,-

Interstuhl Kinetic

De Kinetic van Interstuhl is een modern vormgegeven ergonomische stahulp kruk met een stabiel aluminium frame en in hoogte verstelbare brede zitting.

Bekijken
vanaf € 325,-

aeris muvman

De muvman van het Duitse aeris is een innovatieve en zeer populaire stahulp, die u naast ondersteuning ook veel beweging en bewegingsvrijheid biedt.

Bekijken
vanaf € 325,-

Varier (Stokke) Move

De Varier Move (voorheen Stokke Move) is een veelzijdige ergonomische stahulp, die u helpt bij een actieve, gezonde werkhouding, thuis en op kantoor.

Bekijken
van € 200,- voor € 185,-

ONGO Stand

De ergonomische ONGO Stand is een modern vormgegeven stahulp, die met z'n strakke design niet zal misstaan in uw keuken, kantoor of werkplaats.

Bekijken
vanaf € 410,-

Varier (Stokke) Motion

De Motion van Varier is een comfortabele zadelkruk met een ergonomische zitting en dynamische schotelvoet, die gezonde microbewegingen stimuleert.

Bekijken
van € 285,- voor € 250,-

ONGO Free

Deze degelijke Duitse balanskruk met een strak modern design is een betaalbare ergonomische oplossing, speciaal voor zit/sta werken geschikt.

Bekijken

Zit/sta werken in opkomst

Zit/sta werken begint steeds meer aan populariteit te winnen. En terecht. Afwisselend staand en zittend werken vermindert veel zitgerelateerde klachten. Het heeft een positieve invloed op uw welzijn en gezondheid. Tijdens het staan kan u vaak wel een beetje ondersteuning gebruiken. Daar komt een sta kruk goed bij uit als stahulp oplossing. Deze zitoplossing maakt het mogelijk om tijdens het staan een groot gedeelte van de druk op te nemen. Zo kunt u niet alleen langer staand werken, maar wint u tegelijk aan comfort.

Ergonomische sta kruk voor thuis en kantoor

Maar ook andere werkplekken zijn gebaat bij een ergonomische kruk als de stakruk. Denk bijvoorbeeld aan een lange sessie in de keuken. Gewoon dus voor thuis zijn sta krukken prima geschikt. Maar ook in laboratoria werkt men vaak aan hoge balies en werkplekken. Ideaal om daar een sta kruk in te zetten. Dankzij de extra ondersteuning van uw lichaam tijdens het staan blijft uw concentratie vooral bij uw werk. Speciaal voor de gevoelige laboratorium/medische werkvloeren is de bekleding vaak in een hygiënisch kunstleder te krijgen. Een geheel anti-statische uitvoering van de stakruk is ook een mogelijkheid bij de meeste stahulp krukken.

Weet u voldoende over de sta kruk?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Sta kruken.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.