Sta kruk

Een ergonomische sta kruk geeft een ideale ondersteuning aan uw lichaam tijdens het werken aan hoge werkplekken, zoals een zit/sta bureau, het keukenblok thuis of hoge balies en tafels op het werk.

Hoofdgroep: Ergonomische kruk

Varier Move zadelkruk
Varier Move
vanaf € 412,40 excl. BTW
vanaf 2-6 werkdagen
in showroom
Interstuhl Kinetic sta kruk
Interstuhl Kinetic
vanaf € 379,00 excl. BTW
vanaf 3-4 weken
Wilkhahn Stitz 2 balanskruk
Wilkhahn Stitz 2
vanaf € 540,00 excl. BTW
vanaf 2-3 weken
Aeris Muvman
Aeris Muvman
vanaf € 268,60 excl. BTW
vanaf 3-4 weken
ONGO Free balanskruk
ONGO Free
vanaf € 222,31 excl. BTW
vanaf 2-3 weken
Wilkhahn Rider
Wilkhahn Rider
vanaf € 237,00 excl. BTW
vanaf op aanvraag
ChairExpress UPsy
ChairExpress UPsy
vanaf € 239,00 excl. BTW
vanaf 2-6 werkdagen
ONGO Stand stahulp
ONGO Stand
vanaf € 197,52 excl. BTW
vanaf 3-4 weken

Zit sta kruk als stahulp

Zit/sta werken begint steeds meer aan populariteit te winnen. En terecht. Afwisselend staand en zittend werken vermindert veel zitgerelateerde klachten. Het heeft een positieve invloed op uw welzijn en gezondheid. Tijdens het staan kan u vaak wel een beetje ondersteuning gebruiken. Daar komt een sta kruk goed bij uit als stahulp oplossing. Deze zitoplossing maakt het mogelijk om tijdens het staan een groot gedeelte van de druk op te nemen. Zo kunt u niet alleen langer staand werken, maar wint u tegelijk aan comfort.

Ergonomische sta kruk voor thuis en kantoor

Maar ook andere werkplekken zijn gebaat bij een ergonomische kruk als de stakruk. Denk bijvoorbeeld aan een lange sessie in de keuken. Gewoon dus voor thuis zijn sta krukken prima geschikt. Maar ook in laboratoria werkt men vaak aan hoge balies en werkplekken. Ideaal om daar een sta kruk in te zetten. Dankzij de extra ondersteuning van uw lichaam tijdens het staan blijft uw concentratie vooral bij uw werk. Speciaal voor de gevoelige laboratorium/medische werkvloeren is de bekleding vaak in een hygiƫnisch kunstleder te krijgen. Een geheel anti-statische uitvoering van de stakruk is ook een mogelijkheid bij de meeste stahulp krukken.