RH

RH
  • Wereldberoemde en onder ergonomen hoog aangeprezen ergonomische bureaustoelen
  • Groot budget beschikbaar voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van ergonomie en gezondheid
  • Vele zeer tevreden gebruikers, die aantoonbaar minder last hebben van rugklachten
  • Typisch Scandinavisch: hoge bouwkwaliteit en milieubewuste productie

Dé referentie voor ergonomische bureaustoelen


RH

RH Stoelen ontwikkelt haar stoelen altijd vanuit het perspectief van de eindgebruiker en levert daarmee zeer functionele comfortabele stoelen, die precies geschikt zijn voor waar ze ingezet worden op de werkvloer. De naam RH is afkomstig van de initialen van de oprichter van het bedrijf Rolf Holstensson. In 1977 is hij het bedrijf opgestart in het Zweedse Bodafors.

RH bureaustoelen, balansstoelen en werkstoelen

RH Logic 400/300

De ergonomische bureaustoelen uit de RH Logic 400/300 serie zijn één van de beste bureaustoelen en staan garant voor comfortabel zittend werken.

Bekijken

RH Logic 400 24/7

De RH Logic 400 24/7 is één van de meest ergonomische 24-uurs stoelen uit de branche, met zeer veel gebruikersinstellingen en beschikbare opties.

Bekijken

RH Mereo

De RH Mereo is een ergonomische design bureaustoel met een strakke zakelijke uitstraling en een keur aan gebruiksvriendelijke instelmogelijkheden.

Bekijken

RH Extend

De RH Extend is een flexibel inzetbare en vooral zeer ergonomische bureaustoel, die naast gebruiksvriendelijk ook milieubewust en slijtagebestendig is

Bekijken

RH Support

De Support werkstoel van RH is een zeer ergonomische werkstoel, die met diverse zittingen geleverd kan worden, waaronder een zadelzitting.

Bekijken

Ontstaan vanuit noodzaak uit de praktijk

In die tijd al merkte hij op, dat steeds meer en meer mensen, die hoofdzakelijk zittend werk verrichten, last kregen van RSI en andere spierspanningen. Vanuit het gebrek aan geschikte stoelen, die dat pijnlijke probleem zouden moeten aanpakken, zag hij een markt voor slimme bureaustoelen en werkstoelen. Geheel vanuit de eigen praktijk is de eerste RH stoel ontstaan om het zittend werken een klein beetje aangenamer te maken en vooral om de klachten door een verkeerde zithouding tegen te gaan. Tegenwoordig maakt RH Stoelen onderdeel uit van Scandinavian Business Seating. 

Bekend onder ergonomen en fysiotherapeuten

Sinds die tijd is RH Stoelen stevig gegroeid en is er een indrukwekkend assortiment ontstaan aan ergonomische en functionele stoelen in alle soorten en maten. Het merk geniet bekendheid onder vele ergonomen, fysiotherapeuten en andere experts op het gebied van gezond zitten. De in-house ontwikkelde 2PP techniek is de belichaming van de ontwikkeling van het bedrijf en de bedrijfsfilosofie. Een nauwe samenwerking met een aantal toonaangevende Scandinavische designers geeft de gezonde RH stoelen ook een stijlvol eigentijds design mee. Alle RH stoelen zijn volledig recyclebaar, waarmee het bedrijf haar goede wil tegenover het milieu toont.

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.