RH

RH Bureaustoelen.

RH Stoelen ontwikkelt haar stoelen altijd vanuit het perspectief van de eindgebruiker en levert daarmee zeer functionele comfortabele stoelen, die precies geschikt zijn voor waar ze ingezet worden op de werkvloer. De naam RH is afkomstig van de initialen van de oprichter van het bedrijf Rolf Holstensson. In 1977 is hij het bedrijf opgestart in het Zweedse Bodafors.

RH Logic 400 & 300
RH Logic 400 & 300
vanaf € 1.208,70 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
in showroom
RH Logic 220/200
RH Logic 220/200
vanaf € 1.131,40 excl. BTW
vanaf 2-3 weken
RH Mereo
RH Mereo
vanaf € 905,00 excl. BTW
vanaf 4-6 weken
in showroom
RH Extend
RH Extend
vanaf € 826,20 excl. BTW
vanaf 2-3 weken
RH Support
RH Support
vanaf € 548,25 excl. BTW
vanaf 2-3 weken

Ontstaan vanuit noodzaak uit de praktijk

In die tijd al merkte hij op, dat steeds meer en meer mensen, die hoofdzakelijk zittend werk verrichten, last kregen van RSI en andere spierspanningen. Vanuit het gebrek aan geschikte stoelen, die dat pijnlijke probleem zouden moeten aanpakken, zag hij een markt voor slimme bureaustoelen en werkstoelen. Geheel vanuit de eigen praktijk is de eerste RH stoel ontstaan om het zittend werken een klein beetje aangenamer te maken en vooral om de klachten door een verkeerde zithouding tegen te gaan. Tegenwoordig maakt RH Stoelen onderdeel uit van Scandinavian Business Seating. 

Bekend onder ergonomen en fysiotherapeuten

Sinds die tijd is RH Stoelen stevig gegroeid en is er een indrukwekkend assortiment ontstaan aan ergonomische en functionele stoelen in alle soorten en maten. Het merk geniet bekendheid onder vele ergonomen, fysiotherapeuten en andere experts op het gebied van gezond zitten. De in-house ontwikkelde 2PP techniek is de belichaming van de ontwikkeling van het bedrijf en de bedrijfsfilosofie. Een nauwe samenwerking met een aantal toonaangevende Scandinavische designers geeft de gezonde RH stoelen ook een stijlvol eigentijds design mee. Alle RH stoelen zijn volledig recyclebaar, waarmee het bedrijf haar goede wil tegenover het milieu toont.