in onze projectstudio te ervaren, plan een bezoek

RH Mereo

RH Mereo
  • Zeer ruim palet aan ergonomische kwaliteiten en instelmogelijkheden
  • 2PP-dynamisch zitten principe, wereldwijd aanbevolen door ergonomen
  • Scandinavisch hoog niveau aan afwerking en kwaliteit
  • RH is een sterk merk qua ergonomie en duurzame productie

Zeer ergonomische design bureaustoel

De Mereo van RH Stoelen is één van de meest ergonomische bureaustoelen in de markt. RH heeft een hele grote naam op ergonomisch gebied hoog te houden en de Mereo doet daar niets aan af. De zakelijke uitstraling van het moderne design gaat hand in hand met een hoog afwerkingsniveau en een ruim ergonomisch palet aan instelmogelijkheden. Alle instellingen zijn in een handomdraai te realiseren, waardoor de Mereo snel en efficiënt aan te passen is aan uw lichaamsbouw. Dit maakt van deze bureaustoel een zeer betrouwbare partner aan uw bureau, voor u en voor uw collega's, iedere dag weer.

RH Mereo kopen

Leverbaar met een adviesprijs vanaf € 684. Het populairste model (RH Mereo 220) heeft een adviesprijs van € 858 met de volgende specificaties:

Dit zijn adviesprijzen, vraag altijd even om een offerte!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Standaarduitrusting

• 2PP traploos ergonomisch zitmechaniek
• Aluminium frame geheel zilver of zwart
• Hoge voorgevormde design rugleuning
• Verstelbare zithoogte en zitdiepte
• Verstelbare armleuningen
• Veel stoffen & kleuren mogelijk
• Wij adviseren de slijtvaste Fame stoffering

Afbeeldingen, sfeerfoto's en details

  • RH Mereo sfeerafbeelding 1
  • RH Mereo sfeerafbeelding 2
  • RH Mereo sfeerafbeelding 3

Uitgebreide beschrijving

Actief en gezond zitten, voor iedereen

De RH Mereo is een ergonomische allemansvriend. Een werkstoel die de gebruiker alle comfort en ondersteuning biedt, die nodig is voor een productieve werkdag. Baanbrekende innovatie en design zijn succesvol gecombineerd met beproefde en bewezen technologie, gebruiksvriendelijke functionaliteit en natuurlijk de traditionele hoge Scandinavische bouwkwaliteit. De Mereo kan in een handomdraai ingesteld worden naar uw lichaam en persoonlijke zithouding, zodat u altijd op de beste manier gebruik kan maken van het volledige potentieel van deze bijzondere bureaustoel.

De mens als uitgangspunt

Al sinds jaar en dag is het de missie van RH om ergonomie de aandacht te geven in kantooromgevingen die het verdient. De Mereo is vanuit dat oogpunt ontwikkeld in samenwerking met het toonaangevende ontwerpbureau Veryday. Het resultaat is een stoel, die aan alle behoeften van zowel de gebruiker als de werkplek voldoet. Daarnaast heeft de Mereo een aansprekend en eigentijds design gekregen, gecombineerd met een zeer hoog niveau aan ergonomische kwaliteiten en functionaliteiten. Vooral het innovatieve 2PP mechaniek draagt bij aan de ergonomie. Dit mechaniek bevat twee scharnierpunten, die direct vertalen naar de heupen en de knieën van de gebruiker. Dankzij deze filosofie blijft uw gehele lichaam altijd optimaal ondersteund tijdens het gebruik van de stoel. Uw lichaam neemt bijna automatisch de juiste zithouding in, die het best past bij uw lichaam.

Twee Mereo modellen

De Mereo lijn bestaat uit twee modellen, de Mereo 200 en de Mereo 220. De 220 is de grotere broer van de 200 en heeft een hogere en bredere rugleuning, die mede dankzij de voorgevormde welving zeer comfortabel is. De zitdiepte is over een traject van 10 cm verstelbaar. De rugleuning heeft een lendesteun en is verstelbaar qua hoogte en qua hoek ten opzichte van de zitting. De dynamische kantelfunctie is vergrendelbaar en instelbaar qua weerstand naar uw persoonlijke voorkeur en uw gewicht (maximaal 150 kg). Daarnaast zijn de armleuningen in hoogte en breedte verstelbaar en is een verstelbare neksteun optioneel leverbaar. Het aluminium onderstel is zilverkleurig of naar wens ook zwart uitgevoerd leverbaar.

Eigenschappen en details

NPR Uitvoering Ja
Lendesteun Ja
Kruisvoet Aluminium Zwart / Aluminium Zilver / Gepolijst aluminium
Zwenkwielen Hard t.b.v. zachte vloeren / Zacht t.b.v. harde vloeren
Hoofdsteun Optioneel
Kledinghanger Optioneel
Zithoogte 400-510 mm
Zitdiepte 470 mm
Zitbreedte 480 mm
Rugleuninghoogte 475/630 mm
Rugleuningbreedte 450/470 mm
Max. gewicht van de gebruiker 150 kg
Garantie 10 jaar
RH geeft u 10 jaar garantie op alle RH stoelen wat betreft materiaal- en fabricagefouten vanaf de productiedatum van de stoel. Deze garantie geldt alleen voor stoelen, die maximaal 9 uur per dag normaal gebruikt worden.

De garantie dekt de benodigde reserveonderdelen. Arbeidsloon en voorrijkosten worden alleen het eerste jaar gedekt. Normaal te verwachten slijtage door het gebruik van de stoel valt niet onder de garantie. Tenzij anders aangegeven, is het maximale gewicht van de gebruiker 125 kg. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie, dient de stoel en stoffering normaal onderhouden te worden.

Andere klanten bekeken ook

prijs op aanvraag

HAG SoFi

De SoFi bureaustoel van HAG is een echte aanrader voor mensen met hart voor ergonomie en oog voor design, in vele kleuren en stoffen leverbaar.

Bekijken
van € 905,- voor € 769,-

Giroflex 64

Zwitserse ergonomische precisie vertaald naar een fraai en tijdloos vormgegeven bureaustoel van hoge kwaliteit. 5 jaar full-service Giroflex garantie!

Bekijken
van € 826,- voor € 740,-

Varier (Stokke) Thatsit Balans

De Thatsit Balans kniestoel van Varier (voorheen Stokke) is volledig instelbaar naar uw lichaam en optioneel met een verstelbare rugleuning leverbaar.

Bekijken
van € 708,- voor € 597,-

HAG Futu

De HÅG Futu is een ergonomische bureaustoel met een innovatief prijswinnend design en een optionele NPR 1813 goedgekeurde uitvoering.

Bekijken

Weet u voldoende over de RH Mereo?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Mereo.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.