Design Bureaustoel

Bureaustoel design van luxe tot creatief

Saaie bureaustoelen hoeven echt niet meer. Van een luxe lederen design bureaustoel tot een award-winnende trendy designstoel, wij hebben ze in onze collectie.

vanaf € 1.547,-

Herman Miller Aeron

Remastered! De Aeron van Herman Miller is misschien wel de beroemdste bureaustoel ter wereld met hoog comfort, ergonomie en duurzame kwaliteiten.

Bekijken
van € 708,- voor € 597,-

HAG Futu

De HÅG Futu is een ergonomische bureaustoel met een innovatief prijswinnend design en een optionele NPR 1813 goedgekeurde uitvoering.

Bekijken
vanaf € 641,-

Herman Miller Sayl

De Sayl van Herman Miller is een duurzame Cradle to Cradle bureaustoel met een uniek hoogwaardig design ideaal voor creatieve werkomgevingen.

Bekijken
prijs op aanvraag

Interstuhl Silver

De Interstuhl Silver modelfamilie is van het hoogste kwaliteitsniveau. Compromisloze en tijdloze vormgeving maken van de Silver een designklassieker.

Bekijken
vanaf € 895,-

Savo S3

De zeer ergonomische S3 bureaustoel van Savo is voorzien van het unieke Floating Tilt zitmechaniek en een modern eigentijds Scandinavisch design.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 656

Giroflex heeft met de 656 succesvol een prijswinnend design gecombineerd met uitgebreide ergonomische eigenschappen en het unieke Shiftmove mechaniek.

Bekijken
vanaf € 750,-

Viasit Scope

Moderne prijswinnende designstoel van het oerdegelijke Duitse Viasit, die tevens leverbaar is als volwaardige NPR 1813 gecertificeerde bureaustoel.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG SoFi

De SoFi bureaustoel van HAG is een echte aanrader voor mensen met hart voor ergonomie en oog voor design, in vele kleuren en stoffen leverbaar.

Bekijken
vanaf € 795,-

Herman Miller Mirra 2

De Mirra 2 van Herman Miller is een echte designstoel, met een duurzaam karakter, een zeer comfortabele zitting en veel instelmogelijkheden.

Bekijken
vanaf € 499,-

Interstuhl Movy

De Movy bureaustoel van Interstuhl levert een topklasse zitcomfort voor een middenklasse prijs. Het ergonomische BodyFloat mechaniek laat je zweven.

Bekijken
vanaf € 395,-

Giroflex 545

De Giroflex 545 is een elegante bureaustoel met uitstekende ergonomische eigenschappen tegen een scherpe prijs en met 5 jaar full service garantie.

Bekijken
prijs op aanvraag

Interstuhl Airpad

De transparante membraan rugleuning en het BodyFloat mechaniek geven de Interstuhl Airpad een unieke lichtheid. Zowel esthetisch als qua zitsensatie.

Bekijken
van € 418,- voor € 375,-

HAG Capisco Puls

De HÅG Capisco Puls zorgt met zijn unieke zadelzitting en een modern prijswinnend design voor een vrolijke ergonomische impuls op uw werkplek.

Bekijken
van € 991,- voor € 895,-

Varier (Stokke) Active

De Varier Active bureaustoel weet succesvol vorm en functie met elkaar te verenigen, dankzij een zadelvormige zitting en elegant modern design.

Bekijken
vanaf € 575,-

Herman Miller Celle

De Celle bureaustoel staat voor een bijzonder geslaagde synthese van de kernwaarden van Herman Miller: innovatie, comfort, duurzaamheid en kwaliteit.

Bekijken
prijs op aanvraag

LÖFFLER Knopfler

De eigenzinnige LÖFFLER Knopfler is een echte eye-catcher, die zich zowel als kleurrijke bureaustoel en als creatieve directiestoel prima thuisvoelt.

Bekijken

Meer over design bureaustoelen

Design begint altijd met een van de meest fundamentele vragen: "Vind ik dit mooi?". En het antwoord is voor iedereen anders. Toch hebben wij deze productgroep gevuld met diverse design bureaustoelen, die daar naar onze mening inpassen. Of wij ze allemaal mooi vinden, laten wij in het midden. Wij nodigen u graag uit om zelf eens te kijken welke modellen u het meest aanspreken. Van luxe lederen designstoelen tot trendy prijswinnende ontwerpen, u vindt het allemaal terug in onze collectie.

Luxe exclusieve bureaustoelen

Vaak hebben bureaustoelmerken een of meerdere exclusieve topstoelen in hun assortiment. Deze design bureaustoelen vallen vooral op door hun exclusieve uiterlijk, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van een lederen bekleding gecombineerd met gepolijst aluminium accenten. Er worden geen consessies gedaan aan comfort, functionaliteit en afwerking. Alles is perfect. Dit exclusieve design vindt u vooral terug in een directiestoel en in mindere mate ook in een aantal managerstoelen. Ook u kunt genieten van deze luxe, al hangt daar vaak wel een wat hoger prijskaartje tegenover. Maar met een interessante korting van ons komt uw exclusieve bureaustoel al een flink stuk dichterbij.

Trendy prijswinnende designstoelen

Een andere groep binnen design bureaustoelen vormen de meer trendy, hippe stoelen. Vaak voorzien van netstoffering of andere soorten Mesh bekleding en opgebouwd uit meer organische, soms zelfs futuristische, vormen. Niet zelden winnen deze eigentijdse ontwerpen diverse design awards. Een van de meest bekende prijzen is de red dot design award. Wij hebben diverse red dot winnaars of bijna-winnaars in onze collectie. Er wordt overigens niet altijd alleen naar het visuele aspect gekeken van design. Ook slimme functionaliteiten of duurzame innovaties blijven niet onopgemerkt bij veel designprijzen. Ook voor deze design bureaustoelen geldt, kijk vooral wat u zelf een aansprekend ontwerp vindt, en leer vervolgens meer over de details van deze bureaustoel door er even op te klikken.

Weet u voldoende over de design bureaustoel?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Design Bureaustoelen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.