Design Bureaustoel

Design Bureaustoel

Design Bureaustoel kopen

Herman Miller Aeron

Remastered! De Aeron van Herman Miller is misschien wel de beroemdste bureaustoel ter wereld met hoog comfort, ergonomie en duurzame kwaliteiten.

Bekijken

HAG Futu

De HÅG Futu is een ergonomische bureaustoel met een innovatief prijswinnend design en een optionele NPR 1813 goedgekeurde uitvoering.

Bekijken

Herman Miller Sayl

De Sayl van Herman Miller is een duurzame Cradle to Cradle bureaustoel met een uniek hoogwaardig design ideaal voor creatieve werkomgevingen.

Bekijken

Interstuhl Silver

De Interstuhl Silver modelfamilie is van het hoogste kwaliteitsniveau. Compromisloze en tijdloze vormgeving maken van de Silver een designklassieker.

Bekijken

Savo S3

De zeer ergonomische S3 bureaustoel van Savo is voorzien van het unieke Floating Tilt zitmechaniek en een modern eigentijds Scandinavisch design.

Bekijken

Giroflex 656

Giroflex heeft met de 656 succesvol een prijswinnend design gecombineerd met uitgebreide ergonomische eigenschappen en het unieke Shiftmove mechaniek.

Bekijken

Viasit Scope

Moderne prijswinnende designstoel van het oerdegelijke Duitse Viasit, die tevens leverbaar is als volwaardige NPR 1813 gecertificeerde bureaustoel.

Bekijken

Viasit Impulse

Sterk in vorm en functie. De Impulse van het Duitse Viasit is een ergonomische bureaustoel, die zowel qua prijs als design uitstekend weet te scoren.

Bekijken

HAG SoFi

De SoFi bureaustoel van HAG is een echte aanrader voor mensen met hart voor ergonomie en oog voor design, in vele kleuren en stoffen leverbaar.

Bekijken

Herman Miller Mirra 2

De Mirra 2 van Herman Miller is een echte designstoel, met een duurzaam karakter, een zeer comfortabele zitting en veel instelmogelijkheden.

Bekijken

Giroflex 545

De Giroflex 545 is een elegante bureaustoel met uitstekende ergonomische eigenschappen tegen een scherpe prijs en met 5 jaar full service garantie.

Bekijken

Interstuhl Movy

De Movy bureaustoel van Interstuhl levert een topklasse zitcomfort voor een middenklasse prijs. Het ergonomische BodyFloat mechaniek laat je zweven.

Bekijken

Interstuhl Airpad

De transparante membraan rugleuning en het BodyFloat mechaniek geven de Interstuhl Airpad een unieke lichtheid. Zowel esthetisch als qua zitsensatie.

Bekijken

HAG Capisco Puls

De HÅG Capisco Puls zorgt met zijn unieke zadelzitting en een modern prijswinnend design voor een vrolijke ergonomische impuls op uw werkplek.

Bekijken

Varier (Stokke) Active

De Varier Active bureaustoel weet succesvol vorm en functie met elkaar te verenigen, dankzij een zadelvormige zitting en elegant modern design.

Bekijken

Giroflex 68

De Giroflex 68 is een klasse design bureaustoel van Zwitserse origine. Ultieme synthese van vormgeving en ergonomie. Ook met NPR 1813 normering.

Bekijken

Herman Miller Celle

De Celle bureaustoel staat voor een bijzonder geslaagde synthese van de kernwaarden van Herman Miller: innovatie, comfort, duurzaamheid en kwaliteit.

Bekijken

Giroflex 313

Elegante design bureaustoel met sierlijk lijnenspel en innovatief comfortabel Balance Move zitmechaniek, ideaal voor thuis- en flexwerkplekken.

Bekijken

LÖFFLER Knopfler

De eigenzinnige LÖFFLER Knopfler is een echte eye-catcher, die zich zowel als kleurrijke bureaustoel en als creatieve directiestoel prima thuisvoelt.

Bekijken

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.