Managerstoel

Hoger segment bureaustoelen

Managerstoelen bevinden zich als groep tussen luxe directiestoelen en design bureaustoelen in. De stoelen hebben een hoog niveau aan luxe en comfort, middels het gebruik van hoogwaardige materialen en een breed palet aan verstelmogelijkheden. Het ergonomische niveau van een managerstoel ligt ook op een bovengemiddeld niveau. Vaak dankzij een innovatief zitmechaniek, dat een actieve zithouding stimuleert, en nuttige opties, zoals een verstelbare lendesteun en hoofdsteun.

Lederen managerstoel

Al onze managersstoelen zijn standaard of optioneel voorzien van een elegante en slijtvaste lederen bekleding. Naast dat het de bureaustoel een luxe uitstraling geeft, is het ook een erg praktische - want goed afneembare - bekleding. Gepolijst aluminium metalen onderdelen geven de managerstoel een luxe afwerking, of u kiest voor een volledig zwart metalen afwerking wat er ook zeer fraai uit kan zien.

Managerstoel

Managerstoel kopen

Herman Miller Aeron

Remastered! De Aeron van Herman Miller is misschien wel de beroemdste bureaustoel ter wereld met hoog comfort, ergonomie en duurzame kwaliteiten.

Bekijken

RH Logic 400/300

De ergonomische bureaustoelen uit de RH Logic 400/300 serie zijn één van de beste bureaustoelen en staan garant voor comfortabel zittend werken.

Bekijken

Giroflex 656

Giroflex heeft met de 656 succesvol een prijswinnend design gecombineerd met uitgebreide ergonomische eigenschappen en het unieke Shiftmove mechaniek.

Bekijken

Herman Miller Mirra 2

De Mirra 2 van Herman Miller is een echte designstoel, met een duurzaam karakter, een zeer comfortabele zitting en veel instelmogelijkheden.

Bekijken

Interstuhl Airpad

De transparante membraan rugleuning en het BodyFloat mechaniek geven de Interstuhl Airpad een unieke lichtheid. Zowel esthetisch als qua zitsensatie.

Bekijken

Giroflex 68

De Giroflex 68 is een klasse design bureaustoel van Zwitserse origine. Ultieme synthese van vormgeving en ergonomie. Ook met NPR 1813 normering.

Bekijken

HAG H09 Inspiration

De HAG H09 Inspiration is een luxe directiestoel met een creatieve transparante uitstraling dankzij de opvallende Mesh stoffering van de rugleuning.

Bekijken

Viasit Futura

De comfortabele Futura directiestoel van Viasit is een echt Duits kwaliteitsproduct met een hoogwaardige afwerking en standaard zeer rijke uitrusting.

Bekijken

Viasit Toro

De Toro van het Duitse Viasit is een echte directiestoel met een premium lederen bekleding en een zeer rijke comfortverhogende uitrusting.

Bekijken

Interstuhl Hero

De geïntegreerde AutoFit-technologie in de Hero bureaustoel van Interstuhl biedt iedere gebruiker op eenvoudige wijze optimaal ergonomisch comfort.

Bekijken

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.