Managerstoel

Manager bureaustoelen in het hogere segment

Een managerstoel mag net dat ietsje meer zijn. Iets minder exclusief dan een directiestoel, maar wel vaak in het segment van een hoogwaardige design bureaustoel te vinden.

vanaf € 1.547,-

Herman Miller Aeron

Remastered! De Aeron van Herman Miller is misschien wel de beroemdste bureaustoel ter wereld met hoog comfort, ergonomie en duurzame kwaliteiten.

Bekijken
prijs op aanvraag

RH Logic 400/300

De ergonomische bureaustoelen uit de RH Logic 400/300 serie zijn één van de beste bureaustoelen en staan garant voor comfortabel zittend werken.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 656

Giroflex heeft met de 656 succesvol een prijswinnend design gecombineerd met uitgebreide ergonomische eigenschappen en het unieke Shiftmove mechaniek.

Bekijken
vanaf € 795,-

Herman Miller Mirra 2

De Mirra 2 van Herman Miller is een echte designstoel, met een duurzaam karakter, een zeer comfortabele zitting en veel instelmogelijkheden.

Bekijken
prijs op aanvraag

Interstuhl Airpad

De transparante membraan rugleuning en het BodyFloat mechaniek geven de Interstuhl Airpad een unieke lichtheid. Zowel esthetisch als qua zitsensatie.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 68

De Giroflex 68 is een klasse design bureaustoel van Zwitserse origine. Ultieme synthese van vormgeving en ergonomie. Ook met NPR 1813 normering.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H09 Inspiration

De HAG H09 Inspiration is een luxe directiestoel met een creatieve transparante uitstraling dankzij de opvallende Mesh stoffering van de rugleuning.

Bekijken
vanaf € 1.695,-

Viasit Toro

De Toro van het Duitse Viasit is een echte directiestoel met een premium lederen bekleding en een zeer rijke comfortverhogende uitrusting.

Bekijken
van € 1.300,- voor € 495,-

Interstuhl Hero

De geïntegreerde AutoFit-technologie in de Hero bureaustoel van Interstuhl biedt iedere gebruiker op eenvoudige wijze optimaal ergonomisch comfort.

Bekijken

Meer over managerstoelen

Managerstoelen hebben een hoog niveau aan luxe en comfort, middels het gebruik van hoogwaardige materialen en een breed palet aan verstelmogelijkheden. Het ergonomische niveau van een managerstoel ligt ook op een bovengemiddeld niveau. Vaak dankzij een innovatief zitmechaniek, dat een actieve zithouding stimuleert, en nuttige opties, zoals een verstelbare lendesteun en hoofdsteun.

Lederen managerstoel

Al onze managersstoelen zijn standaard of optioneel voorzien van een elegante en slijtvaste lederen bekleding. Naast dat het de bureaustoel een luxe uitstraling geeft, is het ook een erg praktische - want goed afneembare - bekleding. Gepolijst aluminium metalen onderdelen geven de managerstoel een luxe afwerking, of u kiest voor een volledig zwart metalen afwerking wat er ook zeer fraai uit kan zien.

Weet u voldoende over de managerstoel?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Managerstoelen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.