Herman Miller Celle Herman Miller

Herman Miller Celle

bureaustoel

Niet meer leverbaar

De Celle is echt een mooie elegante designstoel van Herman Miller, maar helaas niet meer in productie. Misschien vind je de volgende bureautsoelen wel een waardig alternatief?

Herman Miller Aeron
Herman Miller Mirra
Herman Miller Cosm
HAG SoFi

Twijfel je? Geen probleem, wij helpen je graag met je zoektocht.

Contact opnemen of bel +31 (0)85 1302 585

Duurzame bureaustoel voor 99% recyclebaar

De Celle van Herman Miller zet een nieuwe standaard in duurzaamheid door voor maar liefst 99% recyclebaar te zijn. Daarnaast beschikt deze duurzame bureaustoel over een zilveren Cradle to Cradle certificaat. De Celle is zelf geproduceerd van 33% gerecycled materiaal en is binnen vijf minuten geheel demonteerbaar om zonder moeite de materialen weer te kunnen hergebruiken. Het design van de Celle is door ontwerper Jerome Caruso eenvoudig gehouden met een moderne elegante bureaustoel met een hoog niveau aan comfort en duurzaamheid.

Lees het hele verhaal verderop

Pluspunten

  • Zeer duurzame bureaustoel en 99% recyclebaar
  • Bureaustoel met innovatief ontwerp
  • Geproduceerd naar het Cradle to Cradle principe
  • Deze bureaustoel is volledig te personaliseren

Celle in beelden

Herman Miller Celle sfeerafbeelding 1 Herman Miller Celle sfeerafbeelding 2 Herman Miller Celle sfeerafbeelding 3 Herman Miller Celle sfeerafbeelding 4

Meer over de Celle

Duurzaamheid en innovatie

Herman Miller heeft van duurzaamheid en innovatie belangrijke speerpunten gemaakt met betrekking tot alle facetten binnen haar bedrijfsvoering. De Celle van Herman Miller is een typische uitkomst van de Herman Miller bedrijfsfilosofie: maar liefst voor 99% recyclebaar en voorzien van het revolutionaire Cellular Suspension systeem. Dit zitconcept geeft de gebruiker van de Celle het gevoel op water te zitten (you can't sit on water but you can sit on Celle) indien dit mogelijk zou zijn. Dankzij dit systeem past de Celle zich perfect aan uw lichaam en zithouding aan voor een volledige en gezonde ondersteuning.

De bureaustoel is voorzien van een robuust en ergonomisch mechaniek welke is uitgerust met voorwaartse neig en achterwaartse bewegingsbegrenzer. De zitting en rugleuning worden standaard in Cellular Polymer (diverse kleuropties) uitgevoerd. Een opdekstoffering is optioneel. Frame en onderstel zijn in twee kleuren leverbaar. Harde wielen (65mm) zijn standaard. Er zijn diverse opties tegen meerprijs leverbaar: in hoogte en rotatie verstelbare armleuningen, verstelbare zitdiepte, lendesteun en zachte wielen (65mm) voor een harde ondergrond.

Deze innovatie design bureaustoel van Herman Miller laat zich door alle configuratiemogelijkheden voor wat betreft kleur en functionaliteit eenvoudig personaliseren naar uw wensen en smaak. De stoel wordt geleverd met maar liefst 12 jaar officiƫle fabrieksgarantie.

Eigenschappen

Model Basisuitvoering / Advanced Ergonomical
Kleur Frame & Kruisvoet G1 Graphite / 3G Brownstone
Armleuningen
Kleur Armpad BK Black / 3G Brownstone
Lendesteun Optioneel
Zwenkwielen Geschikt voor zachte vloeren / Geschikt voor harde vloeren
Zitdiepteverstelling Optioneel

Herman Miller Celle reviews

Gemiddelde score: 4 van 5 sterren op basis van 1 review
4 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
11 augustus 2020 door : Alles is goed verstelbaar. De knoppen van zitvlak zijn in het begin wat voelbaar na een aantal uren zitten. Maar dat stimuleert om wat te bewegen.

Andere klanten bekeken ook

Giroflex 353
Giroflex 353
vanaf € 419,00 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
in showroom
Giroflex 64
Giroflex 64
vanaf € 589,00 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
in showroom
Giroflex 68
Giroflex 68
 vraag ons 
vanaf 4 weken
HAG Futu
HAG Futu
vanaf € 627,27 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
in showroom

Zelf proberen?

Vraag een proefplaatsing aan speciaal voor bedrijven. Inclusief uitgebreide zitinstructie direct inzetbaar op de werkvloer.

Proefplaatsing

Nog vragen?

Toch nog een vraagje of nog iets onduidelijk? Laat het ons gerust even weten!

Contact

Offerte aanvragen?

Snel, scherp en vrijblijvend. Vraag gerust even een offerte aan voor dit product.

Offerte aanvragen

  Configureren & bestellen