Aeris Swopper Aeris

Aeris Swopper

"Mooie bijkomstigheid is dat buik- en rugspieren getraind worden tijdens het zitten op deze kruk."
5 sterren
"... maakt dat ik beslist minder pijn heb in mijn nek en schouder."
5 sterren

Klik op jouw gewenste uitvoering/model

Geselecteerd, zie configurator
Aeris Swopper Standaardmodel

Standaardmodel
Zelf samenstellen
ca. 2-4 weken
€ 545,38 ex. BTW
€ 489,00 ex. BTW
€ 591,69 incl. BTW

Aeris Swopper Air

Swopper Air
Zelf samenstellen
ca. 2-4 weken
€ 536,36 ex. BTW
€ 499,00 ex. BTW
€ 603,79 incl. BTW

Aeris Swopper afbeelding 2
Aeris Swopper afbeelding 3
Aeris Swopper afbeelding 4
Aeris Swopper afbeelding 5
Aeris Swopper afbeelding 6
Aeris Swopper afbeelding 7

Swopper configureren

Stofgroep
Kunstleder Uruguay by Elastron / 100.000 Martindale
Wolmix (Capture, Gabriel) Nieuw-Zeeland Wol 85% / 200.000 Martindale
Microvezel Comfort+ by Gabriel
Stamskin Hygiënisch, antibacterieel / 120.000 Martindale
Leder Atlantic by Heller-Leder / 100% Leder
Kleur
Zwart 13-901
Kleur
Zwart gemêleerd 5501
Grijs gemêleerd 4101
Rood gemêleerd 5401
Blauw gemêleerd 4901
Groen gemêleerd 5301
Kleur
Zwart 00050
Grijs 01012
Rood 01414
Blauw 66004
Groen 08397
Kleur
Wit
Kleur
Zwart 35002 999
Framekleur
Zwart
Lichtgrijs
Wit
Veersterkte
Standaard 50-120kg / 45-59cm
Laag 50-120kg / 42-56cm
Hoog (alleen met glijders) 50-120kg / 49-69cm
Lichtgewicht 35-50kg / 42-56cm
Zwenkwielen
Geschikt voor zachte vloeren Geschikt voor (project) tapijt en zachte vloeren
Geschikt voor harde vloeren Speciaal geschikt voor harde vloeren
Glijders t.b.v. harde en zachte vloeren
Standaard uitvoering
Unieke Aeris 3D-Ergonomie, in hoogte verstelbaar, instelbaar op eigen gewicht.
Model
Standaardmodel - Zelf samenstellen
of kies een ander model
Levertijd NL/BE: ca. 2-4 weken
000,00 000,00 excl. 21% BTW 000,00 incl. 21% BTW
Inkoopvoordeel mogelijk!

Vanaf 2 stuks al interessant. Benieuwd? Bel +31 (0)85 1302 585 of mail gerust even en geef even kort aan om hoeveel stuks het gaat.
Deelnemer aan Qshops Keurmerk
In winkelwagen
Vraag over de prijs of offerte nodig?
Bel +31 (0)85 1302 585 of mail gerust even
  • Officieel Aeris dealer met keurmerk
  • Levering ook aan particulieren en in België
  • Online betalen via iDEAL, creditcard, PayPal, e.a.
  • Bedrijven en organisaties kopen op rekening
  • 3 jaar garantie, voorwaarden
  • Geen zichttermijn vanwege maatwerk (maar we komen er wel uit)

Tip Kom 'm zelf uitproberen

Afspraak inplannen Wij hebben de Swopper in onze showroom in Rotterdam staan! Als je nog twijfelt, plan dan zeker even een bezoekje in via onze online planningsmodule. In onze showroom kan je in een ongedwongen sfeer deze bureaustoel op je gemak uitproberen en kijken of het iets voor je is. En we hebben heerlijke koffie of thee en ontspannen muziek. Dus, wanneer kom je langs?

Blijf in beweging met revolutionaire 3D-technologie

Al sinds 1997 biedt de Swopper van Aeris de mogelijkheid om écht dynamisch zitten te ervaren. Met zijn radicale concept zette de Swopper een nieuwe standaard. De gepatenteerde 3D-technologie maakt dat deze innovatieve zitoplossing zich aanpast aan degene die op de Swopper zit en niet andersom. De talloze wisselende zitposities houden je in beweging en versterken de rug. Eenzijdige drukbelasting van de wervelschijven wordt voorkomen en zorgt ervoor dat de wervelschijven goed gevoed, elastisch en gezond blijven.

Lees het hele verhaal verderop

Pluspunten

  • Driedimensionale flexibiliteit
  • Talloze wisselende zitposities
  • Radicaal en succesvol zitconcept
  • In verschillende uitvoeringen leverbaar

Eigenschappen standaardmodel

Zithoogte MEDIUM: 45-60 cm
SMALL: 42-56 cm
HIGH: 49-69 cm
Max. gewicht gebruiker MEDIUM/HIGH: 60-120 kg
SMALL: 40-70 kg

Bekijk alle eigenschappen

Handige downloads

Swopper in beelden

Aeris Swopper sfeerafbeelding 1 Aeris Swopper sfeerafbeelding 2 Aeris Swopper sfeerafbeelding 3 Aeris Swopper sfeerafbeelding 4 Aeris Swopper sfeerafbeelding 5 Aeris Swopper sfeerafbeelding 6 Aeris Swopper sfeerafbeelding 7 Aeris Swopper sfeerafbeelding 8

Meer over de Swopper

Veel verschillende Swopper modellen

Deze bewegelijkse zitoplossing komt in een aantal uitvoeringen: Swopper STANDARD, Swopper CLASSIC, Swopper HIGH, Swopper LIVING, Swopper AIR, Swopper ZADEL en Swopper WORK.

De Swopper STANDARD is het basismodel. De zitting is afgewerkt met een makkelijk schoon te maken zwarte stoffering met een stof genaamd Softex. Het betreft hier een katoen/synthetisch (80% katoen en 20% polyurethaan) textielmengsel. De basis van de Swopper STANDARD is in antraciet of titanium. De voetring is voorzien van metaal- en viltglijders of van universele wielen. Er zijn twee veervariaties verkrijgbaar: Small (40-70kg) of Medium (60-120kg). De zithoogte bedraagt (onder belasting) 42-56cm c.q. 45-59cm. De veerkleur is altijd zwart.

De allrounder onder de Swopper modellen is de Swopper CLASSIC. Deze is verkrijgbaar met diverse hoogwaardige stofferingen. De synthetische maar chique stof Microvezel voelt aan als fluweel, is ademend, zeer slijtvast (100.000 Martindale) en eenvoudig schoon te maken. Acht populaire kleuren Microvezel verkrijgbaar. Ook is de Swopper leverbaar in zwart premium leder of wit Stamskin (antibacterieel en antimicrobieel) kunstleder. De basis van de Swopper CLASSIC is in antraciet of titanium. De voetring is voorzien van metaal- en viltglijders of van universele wielen. Er zijn twee veervariaties verkrijgbaar: Small (40-70 kg) of Medium (60-120 kg). De zithoogte bedraagt (onder belasting) 42-56 cm c.q. 45-59 cm. De veerkleur is overeenkomstig met stoffering- of basiskleur.

De Swopper HIGH is een hogere versie van de Swopper CLASSIC. Alleen leverbaar met een Microvezel bekleding en een voet zonder wielen. Geoptimaliseerd voor 60-120 kg gewicht in zitten. De zithoogte bedraagt (onder belasting) 49-69 cm.

De Swopper LIVING is ook een andere versie van de Swopper CLASSIC. Hier is de bekleding het verschil. Deze is bij deze uitvoering altijd in trendy vilt-look, leverbaar in 3 kleuren. De rest van de specificaties zijn identiek.

De Swopper AIR is voorzien van een hightech kussen (met vijf nauwkeurig op elkaar afgestemde functielagen) met klimaatactieve bekleding. Dit levert een ongeëvenaard zacht zitcomfort op. Het schommelen geschiedt vederlicht en ademend, het zitten geschiedt druk- en thermogereguleerd. De basis van de Swopper AIR is in antraciet of titanium. De voetring is voorzien van metaal- en viltglijders of van universele wielen. Er zijn twee veervariaties verkrijgbaar: Small (40-70kg) of Medium (60-120kg). De zithoogte bedraagt (onder belasting) 42-56 cm c.q. 45-59 cm. De veerkleur is overeenkomstig met de basiskleur. De AIR-Climate stof (100% polyester) met ademactieve netstructuur is leverbaar in de kleuren zilver, stonegrey, limoengroen of robijnrood.

De Swopper ZADEL heeft een ergonomisch ontworpen zadelzitting. Het zitten op een zadel heeft een aantal voordelen: het ontlast je rug en het wordt meestal ervaren als prettig en natuurlijk. Maar het grootste ergonomische voordeel wordt veroorzaakt door de grote hoek tussen wervelkolom en dijbeen. De Swopper ZADEL geeft je de mogelijkheid om prettig te zitten op een zadel in combinatie met de ergonomisch zinvolle 3D-beweing. De zitneig volgt automatisch op de individuele beweging. De basis van de Swopper ZADEL is in antraciet of titanium. De voetring is voorzien van metaal- en viltglijders of van universele wielen. Het zadel is afgewerkt met milieuvriendelijk vervaardigd 100% fijn zwart leder. Er is één uitvoering: Medium, voor mensen van 60-120kg. De zithoogte wijkt af van de andere Swopper modellen: 55-69cm onder belasting. De veerkleur is zwart.

De enige volgens DIN1335 gecertificeerde bureauwerkstoel, die driedimensionaal zitten toelaat, is de Swopper WORK. Deze Swopper wordt geleverd met een zeer comfortabele Dynimic rugleuning en een voetring met wielen. De basis is in de kleur antraciet of titanium. Qua stoffen leverbaar in zwart Softex (zie Swopper STANDARD), Microvezel (zie Swopper CLASSIC) of Premium zwart leder. De rugleuning en zitting zijn in dezelfde stoffering en kleur. Er is één veervariatie leverbaar: Medium, voor mensen van 60-120kg. De zithoogte (onder belasting) varieert van 42-56cm. De veerkleur is zilverglans.

Eigenschappen

Stofgroep Softex / Microvezel / Stamskin / Leder
Framekleur Zwart / Lichtgrijs
Veersterkte Standaard / Laag
Zwenkwielen Glijders / Multifunctionele wielen
Zithoogte MEDIUM: 45-60 cm
SMALL: 42-56 cm
HIGH: 49-69 cm
Max. gewicht gebruiker MEDIUM/HIGH: 60-120 kg
SMALL: 40-70 kg
Totaalhoogte MEDIUM: 52-65 cm
SMALL: 47-61 cm
HIGH: 56-76 cm

Aeris Swopper reviews

Gemiddelde score: 4.7 van 5 sterren op basis van 5 reviews
3.5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
26 mei 2023 door : Het comfort is er nog niet. het lijkt wel of de kruk te laag is of te ver inzakt.
Ben dus nog aan het uitvogelen; wat de beste houding is. Tot nu wissel ik het af met een bureaustoel.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
14 maart 2023 door : De swopper is voor mij de enige bureau'stoel' waar ik zonder rugklachten te krijgen op kan zitten. Het is leuk dat er veel verschillende opties in kleur en samenstelling zijn en dus helemaal kunt samenstellen naar jouw specifieke wensen. Omdat ik behoorlijk klein ben heb ik voor de zekeherheid gebeld met de behulpvaardige en kundige mensen van BureaustoelWijzer voor advies over o.a. de veer, type en bekleding swopper. Fijn advies en nemen alle tijd zonder druk om direct te beslissen. Fijne bijkomstigheid is dat de swopper makkelijk zelf in elkaar te zetten is. De investering meer dan waard voor een duurzame thuiswerkplek. Kortom erg blij mee en een tevreden klant.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
8 december 2022 door : Deze ergonomische kruk voorkomt bij mij lage rugklachten. Het zitcomfort is ondanks het ontbreken van een rugleuning uitstekend. Mooie bijkomstigheid is dat buik- en rugspieren getraind worden tijdens het zitten op deze kruk.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
19 juni 2022 door : Perfect, enkel wielen niet aan te bevelen.
5 sterren
Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit
15 september 2016 door : Mijn bureau is verlaagd en dit in combinatie met de verlaagde stand van de Swopper maakt dat ik beslist minder pijn heb in mijn nek en schouder.

Andere klanten bekeken ook

Backapp Smart
Backapp Smart
vanaf € 679,00 excl. BTW
vanaf 5-15 werkdagen
Bekijken
in showroom
Varier Move
Varier Move
vanaf € 363,64 excl. BTW
vanaf 4-6 weken
Bekijken
in showroom
Varier Variable
Varier Variable
vanaf € 247,11 excl. BTW
vanaf 2-6 werkdagen
Bekijken
in showroom
HAG Capisco
HAG Capisco
vanaf € 795,00 excl. BTW
vanaf 2-6 werkdagen
Bekijken
in showroom

Zelf proberen?

We hebben de Swopper in onze showroom staan! Plan even een bezoekje in en kom dit product bewonderen.

Kom langs! Proefplaatsing

Nog vragen?

Toch nog een vraagje of nog iets onduidelijk? Laat het ons gerust even weten!

Contact Bel mij liever terug

Offerte aanvragen?

Snel, scherp en vrijblijvend. Vraag gerust even een offerte aan voor dit product.

Offerte aanvragen

  Configureren & bestellen
+31 (0)85 1302 585