aeris

Innovatieve zitoplossingen

Het Duitse aeris timmert al jaren met veel succes aan de weg met innovatieve zitoplossingen. Het is de missie van het bedrijf om zitten en staan op de werkplek te revolutionaliseren door middel van het introduceren van beweging in 3 dimensies. Met als resultaat een betere gezondheid, betere motivatie en hogere productiviteit.

aeris begon haar zegetocht met de wereldwijd veel verkochte Swopper balanskruk in diverse uitvoeringen. Daarna volgden nog de sta-hulp Muvman, 3Dee stoel en de elegante oyo designstoel. Stuk voor stuk unieke designmeubels met zeer dynamische en gezonde eigenschappen.

prijs op aanvraag

aeris swopper

De swopper geeft dynamisch zitten een nieuwe betekenis. De 3D-technologie zorgt voor frequente verandering van zithouding en houdt je in beweging!

Bekijken

Niet meer leverbare modellen

aeris muvman factory

De muvman van het Duitse aeris is een innovatieve en zeer populaire stahulp, die u naast ondersteuning ook veel beweging en bewegingsvrijheid biedt.

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over aeris?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de aeris.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.