in onze projectstudio te ervaren, plan een bezoek

BQE Dynamic

BQE Dynamic
Score op basis van 1 review
  • Uniek gepatenteerd ergonomisch schaarmechanisme biedt optimale ondersteuning van uw zithouding
  • Ontworpen en ontwikkeld vanuit de kennis en kunde uit de professionele fysiotherapie
  • Makkelijk reinigbaar hygiënische zwarte Stamskin bekleding
  • Optioneel leverbaar met voetring en voetbediening

Deze werkstoel activeert en corrigeert uw zithouding

De Dynamic van Back Quality Ergonomics (BQE) is een zeer ergonomische stoel met een zwarte Stamskin bekleding. Dankzij deze bekleding en het dynamische karakter van de Dynamic is deze werkstoel uitermate geschikt voor de medische werkvloer en laboratoria of bijvoorbeeld als tandartsstoel. De robuuste Stamskin bekleding is eenvoudig reinigbaar en geschikt voor een hygiënische omgeving. De kruisvoet is vervaardigd van verchroomd staal.

Wat de BQE Dynamic Medical zo bijzonder maakt, is het unieke gepatenteerde schaarmechanisme tussen zitting en rugleuning. Wanneer u gaat zitten op de Dynamic wordt dankzij het schaarmechanisme automatisch de ergonomisch gevormde rugleuning in uw onderrug geduwd. Hiermee bereikt u de optimale ergonomische ondersteuning en een correcte zithouding waarmee rugklachten actief voorkomen worden.

Uitgebreide beschrijving

Veelzijdige ergonomische werkstoel

U kunt de Dynamic Medical ergonomische stoel optioneel voorzien van één of twee verstelbare armleuningen, wanneer dat prima zou passen bij de voor u beoogde werksituatie. Verder kunt u deze bijzondere werkstoel nog voorzien van een voetring en voetbediening voor extra comfort en gemak.

De BQE Dynamic is voor ieder type gebruiker optimaal in te stellen. Wanneer u speciale wensen heeft qua bekleding en kleuren, kunt u daar gerust contact met ons over opnemen voor alle mogelijkheden van deze unieke ergonomische stoel. U kunt ook altijd bij ons terecht voor een zeer gerichte training om alles uit uw Dynamic stoel te halen!

Eigenschappen en details

Bekleding Stamskin
Gasveer Dynamic Standaard / Dynamic Laag / Dynamic Hoog / Voetbediening Dynamic Laag / Voetbediening Dynamic Hoog
Mechanisme Type 350N / Type 450N / Type 550N / Type 650N
Voetring Optioneel
Kruisvoet Staal Verchroomd
Zitdiepteverstelling Ja
Garantie 3 jaar
Deze garantieperiode heeft betrekking op onderdelen en stoffeerwerk inclusief arbeidsloon en evt. transportkosten. Plooivorming in de stoffering valt niet onder garantie. Garantie vervalt indien de wederpartij de goederen onjuist heeft gebruikt c.q. heeft (laten) repareren. Verbruiksartikelen vallen buiten de garantie.

BQE Dynamic reviews

Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit

13 april 2016 door : Fijne stoel! verlicht lichamelijke klachten! Geeft minder vermoeidheid in lichaam.

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 679,-

BackApp 2.0

Dé revolutie op zitgebied! Deze ergonomische zadelkruk voorkomt actief rugklachten of vermindert uw bestaande pijn aanzienlijk. Ideaal voor zit/sta.

Bekijken
prijs op aanvraag

Bimos Labster

De Labster van Bimos is dé laboratoriumstoel bij uitstek met een comfortabel ergonomisch zitconcept en een slim design zonder hoeken en zonder naden.

Bekijken
vanaf € 695,-

BQE CorrectSit CM

De CorrectSit CM van BQE is een volledig handmatig instelbare ergonomische stoel, waarmee een correcte en gezonde zithouding gestimuleerd wordt.

Bekijken
vanaf € 795,-

BQE Sciszor

De Sciszor van het Nederlandse BQE is een ergonomische werkstoel met een uniek gepatenteerd schaarmechanisme, ideaal voor de dynamische werkvloer.

Bekijken

Weet u voldoende over de BQE Dynamic?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Dynamic.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.