BQE

Specialist in ergonomische zitoplossingen

BQE staat voor Back Quality Ergonomics. BQE is specialist op het gebied van het ontwerpen en fabriceren van ergonomische zitoplossingen. Dit Nederlandse bedrijf is in 1989 vanuit de praktijk opgericht door fysiotherapeut Ernst Haaksma.

Vanuit zijn werkervaringen en interesse in het menselijk lichaam en met name de beste zithouding ervan, heeft hij Back Quality Ergonomics vormgegeven. Het is de missie van BQE om duurzame unieke zitoplossingen te creƫren ter verlichting en preventie van allerhande nek- en rugklachten als gevolg van het zittend verrichten van werk.

vanaf € 795,-

BQE Sciszor

De Sciszor van het Nederlandse BQE is een ergonomische werkstoel met een uniek gepatenteerd schaarmechanisme, ideaal voor de dynamische werkvloer.

Bekijken
vanaf € 595,-

BQE CorrectSit Deluxe

De CorrectSit van BQE is een volledig handmatig instelbare ergonomische stoel, waarmee een correcte en gezonde zithouding gestimuleerd wordt.

Bekijken
vanaf € 695,-

BQE CorrectSit CM

De CorrectSit CM van BQE is een volledig handmatig instelbare ergonomische stoel, waarmee een correcte en gezonde zithouding gestimuleerd wordt.

Bekijken
vanaf € 995,-

BQE Dynamic

Zeer ergonomische tandartsstoel/werkstoel van BQE met een uniek schaarmechanisme en uitermate geschikt voor medische werkvloeren en laboratoria.

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over BQE?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de BQE.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.