BQE

BQE

Specialist in ergonomische zitoplossingen


BQE

BQE staat voor Back Quality Ergonomics. BQE is specialist op het gebied van het ontwerpen en fabriceren van ergonomische zitoplossingen. Dit Nederlandse bedrijf is in 1989 vanuit de praktijk opgericht door fysiotherapeut Ernst Haaksma.

Vanuit zijn werkervaringen en interesse in het menselijk lichaam en met name de beste zithouding ervan, heeft hij Back Quality Ergonomics vormgegeven. Het is de missie van BQE om duurzame unieke zitoplossingen te creƫren ter verlichting en preventie van allerhande nek- en rugklachten als gevolg van het zittend verrichten van werk.

BQE bureaustoelen, balansstoelen en werkstoelen

BQE Sciszor

De Sciszor van het Nederlandse BQE is een ergonomische werkstoel met een uniek gepatenteerd schaarmechanisme, ideaal voor de dynamische werkvloer.

Bekijken

BQE CorrectSit Deluxe

De CorrectSit van BQE is een volledig handmatig instelbare ergonomische stoel, waarmee een correcte en gezonde zithouding gestimuleerd wordt.

Bekijken

BQE CorrectSit CM

De CorrectSit CM van BQE is een volledig handmatig instelbare ergonomische stoel, waarmee een correcte en gezonde zithouding gestimuleerd wordt.

Bekijken

BQE Dynamic Medical

Zeer ergonomische tandartsstoel/werkstoel van BQE met een uniek schaarmechanisme en uitermate geschikt voor medische werkvloeren en laboratoria.

Bekijken

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.