Luxe bureaustoel

Maar dan ècht luxe en exclusieve bureaustoelen. Je wilt geen gewone ergonomische bureaustoel maar een echte eye-catcher. Je wilt je boardroom graag een luxe uitstraling geven en inrichten met lederen designstoelen. Je kantoor waar je je zakelijke relaties ontvangt, wil je ook graag op niveau hebben met exclusief luxe designmeubilair.

Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij hebben de focus altijd op het midden- en hoog-segment aan meubilair en zeker op stoelengebied. Luxe bureaustoelen in alle soorten en maten. Bij ons vind je in deze categorie geen budgetstoelen, maar alleen echte kwaliteit, voorzien van hoogwaardige materialen en een hoog afwerkingsniveau. Pure klasse.

Hoofdgroep: Directiestoel

Lammhults Archal XL
Lammhults Archal XL
vanaf € 1.500,00 excl. BTW
vanaf 5-6 weken
HAG Tribute
HAG Tribute
vanaf € 2.190,08 excl. BTW
vanaf 4-8 weken
Interstuhl Silver
Interstuhl Silver
 vraag ons 
vanaf op aanvraag
HAG Excellence
HAG Excellence
vanaf € 1.383,80 excl. BTW
vanaf 6-9 weken
HAG Inspiration
HAG Inspiration
vanaf € 1.742,50 excl. BTW
vanaf 6-9 weken
Herman Miller Aeron bureaustoel
Herman Miller Aeron
vanaf € 1.156,00 excl. BTW
vanaf 7-10 weken
in showroom

Luxe design bureaustoelen

Luxe bureaustoelen zijn vaak strak vormgegeven. Gepolijst aluminium wordt vaak gebruikt voor het onderstel en voor accenten. Dat geeft al meteen een meer exclusieve uitstraling. Bekleding vaak van echt leder of van hoogwaardig duurzaam kunstleder, of soms een bijzondere vaak wollen zachte bekleding. Design is vaak geïnspireerd door de klassiekers van Eames en Herman Miller. Of juist helemaal outside of the box. Iconisch design, dat in enkele gevallen zelfs gewaardeerd wordt met een red dot design award. Tijdloos en gegarandeerd een opvallende verschijning. En ook nog goed zitten.

Ergonomische kwaliteiten

Luxe en ergonomie hoeven elkaar helemaal niet te bijten. Zo hebben ergonomisch vooraanstaande merken, zoals HAG, Herman Miller en Giroflex, ook diverse lijnen met echt luxe bureaustoelen, waarbij ze hun ergonomische achtergrond zoveel mogelijk geïntegreerd hebben. Zo gebruikt HAG altijd hun actieve inBalance mechaniek. Giroflex hun Organic Move synchroonmechanisme. En Herman Miller heeft met de Aeron ook een uitstekende ergonomische reputatie. Natuurlijk halen deze bureaustoelen nooit het allerhoogste niveau van de allerbeste ergonomische stoelen. Maar ze slaan verre van een modderfiguur en je kan er uitstekend op zitten en in werken.

Duurzaam karakter

Duurzaamheid en luxe, dat hoeft tegenwoordig ook echt niet meer lijnrecht tegenover elkaar gezet te worden. Zo besteden veel merken veel aandacht aan de herkomst van de lederen of wollen bekleding en aan de recyclebaarheid van hun luxe stoelen. Sowieso gaan alle stoelen in onze collectie probleemloos vele jaren mee. Ook een indicatie van het duurzame karakter ervan. Vrijwel alle bureaustoelen in deze categorie hebben ook één of meerdere certificaten, die het resultaat zijn van alle inspanningen van de merken om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.

Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons