Wie zijn wij?

Een klein maar compleet team van enthousiaste ergonomie- en designliefhebbers. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste zitoplossing kiest, waarbij je pijnvrij en gezond kan werken. Plus dat je zitoplossing ook 100% in jouw gewenste sfeer en interieur past. Voor ieder vraagstuk een oplossing. Dankzij echte kennis en jarenlange ervaring.

Kom gewoon een keertje kennismaken en leer ons een beetje kennen. Leuk!

Oog voor design, hart voor ergonomie

Al sinds 1987 zijn wij bezig om de betere, en mooiere, bureaustoelen en bijzondere zitoplossingen in de markt te zetten. En we zijn echte pioniers geweest als het om zit/sta werken gaat. Als één van de eerste professionals in Nederland promoten wij zit/sta bureaus en het ergonomisch werken ermee. Ondertussen heel veel kennis en ervaring mee opgedaan. En veel hele goede duurzame professionele leveranciers en fabrikanten leren kennen. Ergonomisch zitten en werken kent voor ons echt geen geheimen meer.

Wij zijn gespecialiseerd in gezond en pijnvrij zitten, en in combinatie daarmee het zit/sta werken. We hebben echt mooie merken met mooie producten, die ook nog eens helemaal in ons straatje passen qua ergonomie, prijsstelling en uitstraling. Geen saaie dertien in een dozijn bureaustoelen en zit/sta bureaus. Nee, bij ons mag het altijd net iets meer zijn. Net iets beter. Net iets luxere uitstraling. Net iets aansprekender design. Laat je gerust eens helemaal vrijblijvend verrassen door ons en maak gewoon eens een keer een afspraak.

Zakelijke gegevens

BureaustoelWijzer is een handelsnaam van NU Concepts BV. Wij zijn altijd bereikbaar via [javascript protected email address] en tijdens kantooruren telefonisch via +31 (0)85 1302 585.

Showroom
Overschieseweg 34C
3044EE Rotterdam
alleen op afspraak open: maak even online een afspraak

Postadres
Overschieseweg 34C
3044EE Rotterdam

Handelsnaam: BureaustoelWijzer
Bedrijfsnaam: NU Concepts B.V.
IBAN: NL67 INGB 0667 2717 08
KvK Rotterdam: 24234381
BTW nummer: NL008287235B01