Zitoplossingen

Ga er maar eens rustig voor zitten. Kop koffie/thee erbij. Zitoplossingen zijn onze specialiteit. Daar zijn we gewoon heel goed in geworden over de jaren. En met onze verfrissende kijk op ergonomie helpen we jou aan de voor jou juiste zitoplossing. Eindelijk goed zitten. Zonder pijn en volop productief. Hieronder al onze zitoplossingen verdeeld in handige groepen. Daaronder een overzicht van onze merken, waar we graag en productief mee samenwerken.

Overzicht productgroepen en thema's

Zitoplossingen zijn er in vele vormen en maten. Grofweg verdeel je ze in bureaustoelen, balansstoelen, kniestoelen en krukken. En er zijn nog een aantal andere hele handige groepen te bedenken. Dat hebben we dan ook goed uitgedacht en zijn we op de onderstaande indeling gekomen. Kan je niet meteen vinden waar je naar op zoek bent? Of kom je er toch niet helemaal zelf uit? Bel dan gerust even +31 (0)85 1302 585, lopen we er samen even doorheen. Vrijblijvend.

Onze merken waar we mee werken

Wij werken niet met zomaar ieder merk. Voor ons moet een merk écht iets toevoegen aan onze collectie. Een bijzonder ergonomische zitoplossing. Of heel fraai design. Of echt een heel innoverend mechaniek. Of duurzame productie. Wel altijd met prettige mensen achter de knoppen graag. Want daar werk je uiteindelijk mee samen. Heel belangrijk om alles voor jullie ook in goede banen te leiden. Keer op keer. Win win.

Herman Miller
HAG
Salli
RH
BQE
Varier
Aeris
Wilkhahn
Giroflex
ErgoChair
Backapp
LÖFFLER
Interstuhl
ONGO
Bloon Paris
LIVITY
Vepa
Ragnars
+31 (0)85 1302 585