Beta

Beta Bureaustoelen. Be by Bèta.

Beta bureaustoelen, ook wel beter bekend als Be by Beta, zijn ergonomische bureaustoelen van Nederlandse bodem. Beta is een 100% Nederlandse producent en leverancier van diverse populaire bureaustoelen zoals de Be Brave, Be Proud en de circulaire Be Hybrid stoel. De kernwaarden van Beta zijn: Be Dutch, Be Healthy, Be Green, Be Happy en Be You. Vanuit deze waarden heeft Beta hele goede, ergonomische en duurzame bureaustoelen ontwikkeld, waar al heel veel mensen heel erg prettig op zitten. Echt Hollands vakmanschap en perfecte service en ondersteuning. Daar staat Be by Beta voor, en wij staan daar 100% achter.

Beta Be Brave
Beta Be Brave
vanaf € 577,69 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen

De Fair Furniture familie

Als onderdeel van de Fair Furniture Group, met productie in Emmen, Hoogeveen, Wijchen en Breda, zet Beta zich vol in voor milieuvriendelijk, duurzaam en circulair kantoormeubilair. Ze zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe, milieuvriendelijkere werkmethoden en materialen. Hun passie? Het hergebruiken en waarderen van hernieuwbare grondstoffen, met een sterke voorkeur voor duurzame, lokaal gewonnen materialen boven fossiele. En het doel is absoluut helder: innovatieve, circulaire oplossingen die afval verminderen en de planeet helpen. Elke dag streeft de Fair Furniture Group ernaar om deze visie tot leven te brengen.

Be Green

Als één van de kernwaarden van Beta staat het ontwikkelen en leveren van circulaire en duurzame bureaustoelen voorop. Daarbij kijken ze altijd naar de CO2-uitstoot, de samenstelling van de grondstoffen en het percentage ervan afkomstig uit gerecycled materiaal. Ook de recyclebaarheid van de eindproducten is een hele belangrijke factor. Ook een mooie uiting van Be Green is de mogelijkheid om bij levering van je nieuwe Beta bureaustoelen te kiezen om je oude bureaustoelen mee te laten nemen, of te laten refurbishen. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden en de kosten daarvan. Een duurzamere wereld begint deels bij jezelf.

Duurzaamheidsdoelen behalen

Beta heeft duurzaamheid in hun DNA zitten. Ze zetten zich dan ook voor de volle 100% in om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Dit Nederlandse familiebedrijf wil graag een positieve bijdrage leveren en de speerpunten zijn daarbij dan vooral armoedebestrijding, onderwijs beter beschikbaar te maken en de klimaatcrisis helpen te bestrijden. Natuurlijk moet je daarbij dan verder kijken dan onze landsgrenzen, zeker op het gebied van de herkomst van grondstoffen en de sociale omstandigheden in de gehele keten. Geen eenvoudige taak, maar één die absoluut nodig is en de volle aandacht van Beta krijgt.