ChairExpress

Scherp geprijsd en snel leverbaar

Wanneer u vooral snel goede bureaustoelen nodig heeft, maar geen consessies wilt doen op kwaliteit, dan is ChairExpress hét merk bij uitstek om aan al uw wensen te voldoen.

De bureaustoelen, werkstoelen en vergaderstoelen van ChairExpress zijn vrijwel altijd direct vanuit voorraad leverbaar. Dankzij de hoeveelheid van ruim 10.000 stuks in voorraad op Nederlandse bodem, kunt u uw kantoor binnen 5 werkdagen inrichten met stoelen. Daarnaast kunt u daar vervolgens minimaal 5 jaar lang onbezorgd gebruik van maken dankzij de unieke 5 jaar full-service garantieperiode.

Onze complete collectie aan ChairExpress bureaustoelen, werkstoelen en vergaderstoelen vindt u op www.chairexpress.nl

vanaf € 895,-

ChairExpress Controller

De ChairExpress Controller is een volwaardige 24-uurs stoel, die alles kan wat andere stoelen kunnen, maar dan tegen een onverslaanbare lage prijs.

Bekijken
vanaf € 299,-

ChairExpress Counter

De Counter van ChairExpress is een betrouwbare ergonomische baliestoel, die tevens zeer scherp geprijsd en altijd snel leverbaar is.

Bekijken
vanaf € 225,-

ChairExpress Saddle Up

De Saddle Up van ChairExpress is een no-nonsense zadelkruk met een hygiënische kunstlederen bekleding en voetkruis met zwenkwielen.

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over ChairExpress?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de ChairExpress.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.