Giroflex

Giroflex bureaustoelen.

Giroflex is een traditioneel bedrijf, waar kwaliteit, functionaliteit en ergonomie bij iedere stoel altijd vooraan staan. De volledige naam van het Zwitserse bedrijf is Stoll Giroflex AG en ze zijn marktleider in hun eigen land op het gebied van zitmeubilair. Het grootste deel van de productie vindt nationaal in Zwitserland zelf plaats; met recht Made in Switzerland bureaustoelen.

De succesvolle stoelenfabrikant heeft daarnaast het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Veel populaire modellen zijn al houder van Cradle to Cradle certificaten en het hele bedrijf is tevens sinds 2003 ISO 14001 gecertificeerd, waarmee Giroflex een constant hoog niveau aan ecologische normen kan garanderen.

Giroflex 64
Giroflex 64
vanaf € 589,00 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
in showroom
Giroflex 353
Giroflex 353
vanaf € 419,00 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
in showroom
Giroflex 40
Giroflex 40
vanaf € 657,90 excl. BTW
vanaf 6-9 weken
in showroom
Giroflex 60
Giroflex 60
vanaf € 1.469,60 excl. BTW
vanaf 4-6 weken
Giroflex 313
Giroflex 313
 vraag ons 
vanaf 4-5 weken
Giroflex 434
Giroflex 434
van € 517,00 voor € 439,00 excl. BTW
vanaf 4 weken
Giroflex 353 Meeting
Giroflex 353 Meeting
 vraag ons 
vanaf 4 weken
Giroflex 68
Giroflex 68
 vraag ons 
vanaf 4 weken

Rijke historie vol traditie en vooruitgang

In 1872 begon Albert Stoll in het Zwitserse Koblenz met het vervaardigen van houten stoelen in een eigen stoelenfabriek. Klanten waren toen voornamelijk de horeca, hotels en winkels. Vanaf 1919 werd de focus meer op bureaustoelen gelegd en in 1926 mocht Giroflex met trots zich de uitvinder noemen van de eerste draaistoel met vering ter wereld. Een enorme prestatie en grote stap vooruit in bureaustoelenland. De huidige merknaam Giroflex is zelfs afkomstig van deze uitvinding, want giro staat voor draaien en flex voor meegeven.

Specialisatie in ergonomie en kwaliteit

Sinds 1962 richt Giroflex zich meer en meer op het wetenschappelijke vlak van ergonomie in samenwerking met specialisten uit de hele wereld. De leer van ergonomie wordt op hoog niveau in de ontwikkeling van nieuwe concepten toegepast. Daarnaast wordt de impact van de productie op het milieu een steeds belangrijker wordende factor binnen het bedrijf. Economie, ergonomie en ecologie moeten in verregaande mate hand in hand met elkaar gaan in iedere nieuwe stoel. Naast bureaustoelen produceert Giroflex ook vergaderstoelen, zitkrukken, luxe stoelen en speciale maatwerk zitoplossingen. Bij de zeer complete full-service garantie voor thuis en op kantoor worden niet alleen vervangende onderdelen geleverd, maar ook de arbeids- en voorrijkosten zijn bij deze garantie gewoon inbegrepen!

Niet meer leverbare modellen

Giroflex 545
niet meer leverbaar
Giroflex 81
niet meer leverbaar
Giroflex 68 Meeting
niet meer leverbaar
Giroflex 656 Executive
niet meer leverbaar
Giroflex 12
niet meer leverbaar
Giroflex 13
niet meer leverbaar
Giroflex 656
niet meer leverbaar
Giroflex 757
niet meer leverbaar
Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons