Giroflex

Zitten met Zwitserse precisie

Giroflex is een traditioneel bedrijf, waar kwaliteit, functionaliteit en ergonomie bij iedere stoel altijd vooraan staan. De volledige naam van het Zwitserse bedrijf is Stoll Giroflex AG en ze zijn marktleider in hun eigen land op het gebied van zitmeubilair. Het grootste deel van de productie vindt nationaal in Zwitserland zelf plaats; met recht Made in Switzerland bureaustoelen.

De succesvolle stoelenfabrikant heeft daarnaast het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Veel populaire modellen zijn al houder van Cradle to Cradle certificaten en het hele bedrijf is tevens sinds 2003 ISO 14001 gecertificeerd, waarmee Giroflex een constant hoog niveau aan ecologische normen kan garanderen.

van € 534,- voor € 455,-

Giroflex 353

Doorbraak in prijs-/kwaliteitsverhouding met een Mesh rugleuning en ergonomische instelmogelijkheden. De Giroflex 353 is tevens als NPR leverbaar!

Bekijken
van € 905,- voor € 769,-

Giroflex 64

Zwitserse ergonomische precisie vertaald naar een fraai en tijdloos vormgegeven bureaustoel van hoge kwaliteit. 5 jaar full-service Giroflex garantie!

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 60

De Giroflex 60 past in elke 24-uurs omgeving. Deze Zwitserse 24-uurs stoel blinkt uit in kwaliteit, state-of the-art ergonomie en ultiem zitcomfort.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 64 24-uurs stoel

De Giroflex 64 is er ook in speciale robuuste 24-uurs uitvoeringen met een zorgeloze 3 jaar full-service garantie.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 656

Giroflex heeft met de 656 succesvol een prijswinnend design gecombineerd met uitgebreide ergonomische eigenschappen en het unieke Shiftmove mechaniek.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 68 24-uurs stoel

De Giroflex 68 beschikt over een 24-uurs gecertificeerd model dat met een rijke uitrusting en modern design toch heel betaalbaar is gebleven.

Bekijken
vanaf € 395,-

Giroflex 545

De Giroflex 545 is een elegante bureaustoel met uitstekende ergonomische eigenschappen tegen een scherpe prijs en met 5 jaar full service garantie.

Bekijken
van € 517,- voor € 439,-

Giroflex 434

De Giroflex 434 is een markant en speels vormgegeven bureaustoel die past in vele verschillende werkomgevingen. Kwaliteit en ergonomie uit Zwitserland

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 68

De Giroflex 68 is een klasse design bureaustoel van Zwitserse origine. Ultieme synthese van vormgeving en ergonomie. Ook met NPR 1813 normering.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 656 Executive

De luxe Giroflex 656 Executive met een full-options uitrusting en volledig lederen bekleding is een toonbeeld van elegantie en exclusiviteit.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 12

De Giroflex 12 is een modern vormgegeven multifunctionele stoel, die zich thuisvoelt in uw vergaderkamer, maar ook prima voldoet als conferentiestoel.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 13

De Giroflex 13 is een strak vormgegeven multifunctionele stoel, die leverbaar is met een sledeframe, een vierpootsframe of een handig opklapframe.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 64 Meeting

De Giroflex 64 serie bestaat ook uit een moderne design vergaderstoel, die naar wens met een stalen sledeframe of vierpootsframe leverbaar is.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 353 Meeting

De 353 Meeting vormt de ideale vergader-/bezoekersstoel naast uw 353 bureaustoel met dezelfde moderne vormgeving en scherpe prijs-/kwaliteitsniveau.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 68 Meeting

De Giroflex 68 Meeting is een eigentijdse luxe vergaderstoel met een strak ontwerp en ergonomische kwaliteiten waaronder een tweezone zitprofiel.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 313

Elegante design bureaustoel met sierlijk lijnenspel en innovatief comfortabel Balance Move zitmechaniek, ideaal voor thuis- en flexwerkplekken.

Bekijken

Nieuws en acties rond Giroflex

Nieuwe professionele 24-uurs stoel van Giroflex 13-06-2016
Lees dit artikel
Giroflex eindejaarsleveringen en sluiting 2015 16-11-2015
Lees dit artikel

Meer over Giroflex

Rijke historie vol traditie en vooruitgang

In 1872 begon Albert Stoll in het Zwitserse Koblenz met het vervaardigen van houten stoelen in een eigen stoelenfabriek. Klanten waren toen voornamelijk de horeca, hotels en winkels. Vanaf 1919 werd de focus meer op bureaustoelen gelegd en in 1926 mocht Giroflex met trots zich de uitvinder noemen van de eerste draaistoel met vering ter wereld. Een enorme prestatie en grote stap vooruit in bureaustoelenland. De huidige merknaam Giroflex is zelfs afkomstig van deze uitvinding, want giro staat voor draaien en flex voor meegeven.

Specialisatie in ergonomie en kwaliteit

Sinds 1962 richt Giroflex zich meer en meer op het wetenschappelijke vlak van ergonomie in samenwerking met specialisten uit de hele wereld. De leer van ergonomie wordt op hoog niveau in de ontwikkeling van nieuwe concepten toegepast. Daarnaast wordt de impact van de productie op het milieu een steeds belangrijker wordende factor binnen het bedrijf. Economie, ergonomie en ecologie moeten in verregaande mate hand in hand met elkaar gaan in iedere nieuwe stoel. Naast bureaustoelen produceert Giroflex ook vergaderstoelen, zitkrukken, luxe stoelen en speciale maatwerk zitoplossingen. Bij de zeer complete full-service garantie voor thuis en op kantoor worden niet alleen vervangende onderdelen geleverd, maar ook de arbeids- en voorrijkosten zijn bij deze garantie gewoon inbegrepen!

Niet meer leverbare modellen

Giroflex 81

Ervaar luxe en comfort als nooit tevoren met de exclusieve Giroflex 81 geproduceerd met hoogwaardige materialen voorzien van intelligente technologie.

Bekijken

Giroflex 757

Giroflex 757: één van de meest ergonomische bureaustoelen van het Zwitserse Giroflex, ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ETH Zürich.

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over Giroflex?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Giroflex.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.