Giroflex 757 Giroflex

Giroflex 757

bureaustoel
nog geen reviews
Giroflex 757 afbeelding 2
Giroflex 757 afbeelding 3
Giroflex 757 afbeelding 4
Giroflex 757 afbeelding 5
Giroflex 757 afbeelding 6
Giroflex 757 afbeelding 7

Niet meer leverbaar

Deze bureaustoel is niet meer leverbaar. Goede alternatieven vormen de HAG H09, de RH Logic 400/300 en de Herman Miller Embody.

Contact opnemen of bel +31 (0)85 1302 585

Dynamische ergonomische designstoel

De Giroflex 757 is één van de ergonomisch meest geavanceerde bureaustoelen van het Zwitserse kwaliteitsmerk. De vele innovatieve features en functies zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ETH Zürich. Gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten is de 757 bureaustoel zeer ergonomisch verantwoord te noemen. Naast de ergonomie en functionaliteit van de stoel is ook het design niet uit het oog verloren. De dynamische vormgeving komt uit de koker van designstudio Walser Design.

Pluspunten

  • Ergonomische bureaustoel van topklasse
  • Ontwikkeld in samenwerking met ETH Zürich
  • Dynamische vormgeving van Walser Design
  • Veel handige instel- en verstelmogelijkheden
  • Hoog niveau aan zitcomfort en ondersteuning

Handige downloads

Meer over de 757

Natuurlijk geniet u ook bij iedere 757 bureaustoel van de volledige 5 jaar full-service garantie aan huis/kantoor. De stoel is leverbaar in alle standaard Giroflex stoffen en kleuren, maar daarnaast op aanvraag ook in andere kleuren of stoffen. Het standaardmodel 757-8293 kent ook een grotere broer in de 757-8893, die standaard extra beschikt over een comfortabele hoofdsteun. Daarnaast bestaan er een aantal bijpassende vergader- en bezoekersstoel modellen, die dankzij dezelfde dynamische vormgeving perfect bij uw 757 bureaustoel passen.

Dynamicmove

De ergonomische kwaliteiten ontleent de Giroflex 757 vooral aan het nieuw ontwikkelde Dynamicmove synchroonmechanisme, dat in samenwerking met het gerenommeerde ETH Zürich is ontworpen. Eén van de vele nieuwe mogelijkheden vormen de extra grote openingshoek van 30 graden en de fijnafstelling van de aandrukkracht van de rugleuning. Daarnaast is het zitmechaniek van de 757 bureaustoel een zogenaamde free-float uitvoering, waarbij u gezond actief kunt zitten dankzij een onafhankelijke rugleuning met een variabele hellingshoek. Tot slot zorgt de luchtgevulde lendesteun voor extra ondersteuning en zijn veel handige functionaliteiten qua bediening netjes in de armleuningen geïntegreerd.

Optimale ondersteuning

De rugleuning en zitting van de Giroflex 757 bewegen synchroon met elkaar over drie kromme banen. Daarbij wordt voor een optimale permanente ondersteuning gezorgd van het draaipunt van uw heup terwijl u maximale bewegingsvrijheid blijft genieten. Het bekende twee zone zitprofiel van Giroflex is ook bij de 757 geïntegreerd. Hierbij ondersteunt de zone achter het bekkengebied en de voorste zone helt 7 graden naar voren, waardoor de druk op uw dijbenen verminderd wordt.

Airgomove-systeem

Het innovatieve Airgomove systeem van Giroflex is in de kern van de rugleuning geïntegreerd. Dit systeem ondersteunt de lenderen en biedt daarnaast optimale bewegingsvrijheid van uw schouders. Een handig stelwieltje onder het rugkussen laat u het Airgomove systeem perfect in hoogte afstellen precies goed voor uw lichaam. Twee luchtkamers ondersteunen de gehele rug en geeft verlichting aan uw wervelkolom. De bijbehorende bedieningselementen zijn slim in de armleuningen verwerkt, waardoor u zittend alles kunt bedienen.

Eigenschappen

Lendesteun Ja, luchtgeregeld
Zwenkwielen Geschikt voor zachte vloeren / Geschikt voor harde vloeren
Standaard levering Voorgemonteerde levering
Zitdiepteverstelling Ja
Zitneigverstelling Ja
Hoofdsteun Optioneel
Zithoogte 400-520 mm
Zitdiepte 410-460 mm
Zitbreedte 520 mm
Totaalbreedte 715 mm

Andere klanten bekeken ook

Herman Miller Embody
Herman Miller Embody
vanaf € 1.114,88 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
in showroom
RH Logic 400 & 300
RH Logic 400 & 300
vanaf € 1.208,70 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
in showroom
Varier Move
Varier Move
vanaf € 412,40 excl. BTW
vanaf 2-6 werkdagen
in showroom
Herman Miller Aeron
Herman Miller Aeron
vanaf € 1.156,20 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
in showroom
Giroflex 353
Giroflex 353
vanaf € 419,00 excl. BTW
vanaf 2-3 weken
in showroom
ONGO Classic
ONGO Classic
vanaf € 263,64 excl. BTW
vanaf 2-3 weken

Zelf proberen?

Vraag een proefplaatsing aan speciaal voor bedrijven. Inclusief uitgebreide zitinstructie direct inzetbaar op de werkvloer.

Proefplaatsing

Nog vragen?

Toch nog een vraagje of nog iets onduidelijk? Laat het ons gerust even weten!

Contact

Offerte aanvragen?

Snel, scherp en vrijblijvend. Vraag gerust even een offerte aan voor dit product.

Offerte aanvragen

  Configureren & bestellen