in onze projectstudio te ervaren, plan een bezoek

RH Logic 400/300

RH Logic 400/300
Score op basis van 2 reviews
  • Wereldwijd aanbevolen door vooraanstaande ergonomen
  • Veel ergonomische instellingen voor exacte fine-tuning op uw lichaam
  • Hoge Scandinavische bouwkwaliteit en duurzaamheid

Eén van de meest ergonomische bureaustoelen

De Logic 400/300 bureaustoellijn van RH bestaat uit klassiek vormgegeven ergonomische bureaustoelen, die beschikken over vele instellingen en opties om deze bureaustoel naar ieders zin te krijgen. Deze stoel is ontwikkeld vanuit ergonomisch perspectief en de vele opties zijn geïntroduceerd om het prijskaartje voor uiteenlopende budgetten vriendelijk te houden. De RH Logic 300 heeft een lage rugleuning en de RH Logic 400 heeft een hoge rugleuning met lendesteun en kan optioneel voorzien worden van een comfortabele neksteun.

RH Logic 400/300 kopen

De RH Logic 300 heeft een adviesprijs vanaf € 1.000 en de prijs van een RH Logic 400 is € 1.200 Als extra aanvulling op deze ergonomische stoelen kunt u een neksteun, lendesteun en een lederen bekleding kiezen.

Dit zijn adviesprijzen, vraag altijd even om een offerte!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Afbeeldingen, sfeerfoto's en details

  • RH Logic 400/300 sfeerafbeelding 1
  • RH Logic 400/300 sfeerafbeelding 2
  • RH Logic 400/300 sfeerafbeelding 3

Uitgebreide beschrijving

Van beide modellen zijn zogenaamde Comfort en Elegance uitvoeringen beschikbaar, waarbij de bekleding extra comfortabel is door meer vulling en een ademende stoffering. Tevens is bij de Elegance RH Logic modellen de rug van de stoel voorzien van een stijlvolle bekleding. De RH Logic 400/300 is één van de meest ergonomische kantoorstoelen van Nederland en wordt ook vaak aangeraden voor intensief kantoorwerk door veel ergonomen en arbo-specialisten.

Aanbevolen door ergonomen en arbo-specialisten

De RH Logic bureaustoelen zijn één van de beste ergonomische bureaustoelen en worden daarom vaak aanbevolen door toonaangevende ergonomen en arbo-experts. Standaard beschikken deze bureaustoelen over een keur aan instellingen om iedereen op precies de juiste manier gebruik te kunnen laten maken van hun RH Logic 400/300 bureaustoel.

Zo zijn de zithoogte, zitdiepte en zithoek standaard verstelbaar, evenals de hoek van de rugleuning. De RH Logic 400 beschikt daarnaast standaard over een verstelbare neksteun en luchtgestuurde lendesteun. De RH Logic 300 heeft deze lendesteun als optie. Beide modellen beschikken over een speciale 24-uurs uitvoering, die geheel voldoet aan de strenge kwaliteitseisen in dynamische 24/7 omgevingen. 

Ergonomisch eenvoudig te bedienen

Alle bedieningshendels zijn ook zittend uitstekend bereikbaar, zodat het instellen van uw RH Logic stoel naar uw eigen behoeften zo laagdrempelig mogelijk is. Deze ergonomische bureaustoel is gebaseerd op het 2PP principe (tweepuntsprincipe) van RH, waarbij het mechaniek ontworpen is vanuit het oogpunt en filosofie van het actieve zitten. Zittend werk verrichten op de RH Logic bevordert uw ademhaling, bloedcirculatie en ademhaling, waardoor u meer ontspannen en efficiënter kan werken. Ook tijdens het bewegen op uw Logic bureaustoel blijft u optimaal ondersteuning genieten.

Klassiek stijlvol design

Het design van de RH Logic 400/300 serie is klassiek en stijlvol, dat in vele kantoorinrichtingen prima zal passen. De bekleding is verkrijgbaar in vele stofferingen en kleuren, maar met de standaard Fame stoffering heeft u al een zeer slijtvaste en mooie stoffering te pakken. De aluminium kruisvoet is leverbaar in de drie afwerkingen: grijs, zwart of gepolijst. Standaard zijn de armleuningen in hoogte en breedte verstelbaar, waarbij het bovenvlak tevens 360 graden draaibaar is. Optioneel kunt u de armleuningen weglaten.

Eigenschappen en details

Armleuningen In hoogte en breedte verstelbaar, 360 graden draaibaar / In hoogte, diepte en breedte verstelbaar
Lendesteun Optioneel
Zitdiepteverstelling Ja
Zitneigverstelling Ja
Zithoogte 410-530 mm
Zitdiepte 400-460 mm
Zitbreedte 465 mm
Zitneiging +7°-14°
Rugleuninghoogte Logic 300: 510 mm /
Logic 400: 620 mm
Kruisvoet Diameter 660 mm
Garantie 10 jaar
RH geeft u 10 jaar garantie op alle RH stoelen wat betreft materiaal- en fabricagefouten vanaf de productiedatum van de stoel. Deze garantie geldt alleen voor stoelen, die maximaal 9 uur per dag normaal gebruikt worden.

De garantie dekt de benodigde reserveonderdelen. Arbeidsloon en voorrijkosten worden alleen het eerste jaar gedekt. Normaal te verwachten slijtage door het gebruik van de stoel valt niet onder de garantie. Tenzij anders aangegeven, is het maximale gewicht van de gebruiker 125 kg. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie, dient de stoel en stoffering normaal onderhouden te worden.

RH Logic 400/300 reviews

Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit

31 mei 2016 door : Top stoel!

Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit

4 mei 2016 door : Gebruiksvriendelijke stoel

Bijpassende zitoplossingen in dezelfde lijn


RH Logic 400 24/7

De RH Logic 400 24/7 is een speciale 24-uurs uitvoering van één van de meest ergonomische bureaustoelen ter wereld, de Logic 400/300. De unieke 2PP filosofie voorkomt rugklachten en lost ook zitgerelateerde problemen effectief op. Het tweepuntsprincipe garandeert dat uw lichaam de variatie en steun ontvangt waar het tijdens het zitten behoefte aan heeft. De bekleding is in een zeer slijtvaste 24/7 stoffering (500.000 Martindale) leverbaar of optioneel in een geheel lederen uitvoering. De Logic 400 is al vele malen met veel succes ingezet in 24-uurs omgevingen, vraag ons gerust naar referenties en naar een vrijblijvende proefopstelling!

Dit bijpassende product bekijken

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 679,-

BackApp 2.0

Dé revolutie op zitgebied! Deze ergonomische zadelkruk voorkomt actief rugklachten of vermindert uw bestaande pijn aanzienlijk. Ideaal voor zit/sta.

Bekijken
van € 905,- voor € 769,-

Giroflex 64

Zwitserse ergonomische precisie vertaald naar een fraai en tijdloos vormgegeven bureaustoel van hoge kwaliteit. 5 jaar full-service Giroflex garantie!

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG Capisco

De Capisco van HÅG is een unieke bureaustoel in de strijd tegen rugklachten met ergonomische zadelzitting en het Balanced Movement schommelmechanisme.

Bekijken
vanaf € 900,-

Herman Miller Embody

De Embody van Herman Miller zet u al zittend in beweging dankzij het innovatieve mechaniek en het vooruitstrevende ontwerp van deze opvallende stoel.

Bekijken

Weet u voldoende over de RH Logic 400/300?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Logic 400/300.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.