Interstuhl

Interstuhl experts.

Het Duitse Interstuhl is een onafhankelijk familiebedrijf dat op ambacht gebaseerde tradities en de persoonlijke relatie met klanten hoog in het vaandel heeft staan. Omdat mensen tegenwoordig meer en meer zitten besteedt Interstuhl veel tijd, geld en energie in het optimaliseren en continu verbeteren van haar kennis en productontwikkeling. Interstuhl streeft het hoogste niveau in expertise na ten behoeve van de vervaardiging van haar zitoplossingen.

Interstuhl Every
Interstuhl Every
vanaf € 475,00 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
Interstuhl Pure
Interstuhl Pure
 vraag ons 
vanaf op aanvraag
Interstuhl UP
Interstuhl UP
vanaf € 129,00 excl. BTW
vanaf 2-6 werkdagen
Interstuhl Silver
Interstuhl Silver
 vraag ons 
vanaf op aanvraag
Interstuhl Airpad
Interstuhl Airpad
 vraag ons 
vanaf op aanvraag
Interstuhl Joyce
Interstuhl Joyce
 vraag ons 
vanaf op aanvraag
Interstuhl Kinetic
Interstuhl Kinetic
vanaf € 379,00 excl. BTW
vanaf 3-4 weken
Interstuhl Hero
Interstuhl Hero
vanaf € 879,00 excl. BTW
vanaf op aanvraag

Inspirerend design en innovatieve technologie

Interstuhl is wereldwijd actief en haar productiefaciliteiten zijn in het zuiden van Duitsland gevestigd. Alle producten vallen op door een bijzondere en uitgekiende vormgeving, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie. De productie geschiedt met een hoge mate van milieubewustzijn.
De collectie van Interstuhl is ontwikkeld voor elk gebruik en voor ieder budget. Binnen elke ruimte van een kantoor kunnen de zitoplossingen van Interstuhl worden ingezet: van receptie tot directiekamer.

Bij Interstuhl volgt elk goed idee de juiste inspiratie. Echter, inspiratie start niet alleen bij de gedachte. Interstuhl doet er alles aan om klanten nieuwe perspectieven te laten ervaren en zich goed te laten voelen. Interstuhl wil ethisch correct handelen met respect voor de leefomgeving en het milieu. Hoe dan ook hebben alle activiteiten van Interstuhl tot doel om te inspireren. De producten hebben tot doel het werk te vergemakkelijken en het leven te verrijken. Interstuhl producten brengen zitplezier en dit wordt mede bereikt door middel van een duidelijk engagement voor Duitse technische engineering en dito perfectie. De technische innovatieve verfijning, intelligente oplossingen en een compromisloze toewijding aan kwaliteit bepalen niet alleen de productontwikkeling, maar ook de productieprocessen.

Interstuhl streeft voor wat betreft esthetiek naar meer dan alleen een prachtig design. Het doel is het creƫren van producten die worden ervaren door alle zintuigen. Het eindresultaat dient - door meer met minder te bereiken - een holistisch, innovatief en een technologisch aantrekkelijke ervaring te zijn.

Interstuhl voldoet op het gebied van kwaliteitsmanagement aan DIN EN/ISO 9001-normering, op het gebied van milieumanagement aan VO (EG) Nr.1221/2009 (EMAS)-normering en op het gebied van Arbo-beheer aan de BS OHSAS 18001:2007-normering.

Niet meer leverbare modellen

Interstuhl Movy
niet meer leverbaar
Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons