Interstuhl

Innovatief Duits topdesign

Het Duitse Interstuhl is een onafhankelijk familiebedrijf dat op ambacht gebaseerde tradities en de persoonlijke relatie met klanten hoog in het vaandel heeft staan. Omdat mensen tegenwoordig meer en meer zitten besteedt Interstuhl veel tijd, geld en energie in het optimaliseren en continu verbeteren van haar kennis en productontwikkeling. Interstuhl streeft het hoogste niveau in expertise na ten behoeve van de vervaardiging van haar zitoplossingen.

prijs op aanvraag

Interstuhl Silver

De Interstuhl Silver modelfamilie is van het hoogste kwaliteitsniveau. Compromisloze en tijdloze vormgeving maken van de Silver een designklassieker.

Bekijken
vanaf € 499,-

Interstuhl Movy

De Movy bureaustoel van Interstuhl levert een topklasse zitcomfort voor een middenklasse prijs. Het ergonomische BodyFloat mechaniek laat je zweven.

Bekijken
van € 478,- voor € 379,-

Interstuhl Kinetic

De Kinetic van Interstuhl is een modern vormgegeven ergonomische stahulp kruk met een stabiel aluminium frame en in hoogte verstelbare brede zitting.

Bekijken
van € 148,- voor € 129,-

Interstuhl UP

De Interstuhl UP is een dynamische en hoogte instelbare balanskruk met een trendy look en een verrassend zitcomfort. In vijf hippe kleuren leverbaar.

Bekijken
prijs op aanvraag

Interstuhl Airpad

De transparante membraan rugleuning en het BodyFloat mechaniek geven de Interstuhl Airpad een unieke lichtheid. Zowel esthetisch als qua zitsensatie.

Bekijken
van € 1.300,- voor € 495,-

Interstuhl Hero

De geïntegreerde AutoFit-technologie in de Hero bureaustoel van Interstuhl biedt iedere gebruiker op eenvoudige wijze optimaal ergonomisch comfort.

Bekijken
vanaf € 355,-

Interstuhl Every

Interstuhl levert met de Every bureaustoel een zeer comfortabele, kwalitatief hoogwaardige en scherp geprijsde bureaustoel in vele uitvoeringsvariante

Bekijken

Nieuws en acties rond Interstuhl

De UP nu nog aantrekkelijker geprijsd 10-02-2017
Lees dit artikel

Meer over Interstuhl

Inspirerend design en innovatieve technologie

Interstuhl is wereldwijd actief en haar productiefaciliteiten zijn in het zuiden van Duitsland gevestigd. Alle producten vallen op door een bijzondere en uitgekiende vormgeving, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie. De productie geschiedt met een hoge mate van milieubewustzijn.
De collectie van Interstuhl is ontwikkeld voor elk gebruik en voor ieder budget. Binnen elke ruimte van een kantoor kunnen de zitoplossingen van Interstuhl worden ingezet: van receptie tot directiekamer.

Bij Interstuhl volgt elk goed idee de juiste inspiratie. Echter, inspiratie start niet alleen bij de gedachte. Interstuhl doet er alles aan om klanten nieuwe perspectieven te laten ervaren en zich goed te laten voelen. Interstuhl wil ethisch correct handelen met respect voor de leefomgeving en het milieu. Hoe dan ook hebben alle activiteiten van Interstuhl tot doel om te inspireren. De producten hebben tot doel het werk te vergemakkelijken en het leven te verrijken. Interstuhl producten brengen zitplezier en dit wordt mede bereikt door middel van een duidelijk engagement voor Duitse technische engineering en dito perfectie. De technische innovatieve verfijning, intelligente oplossingen en een compromisloze toewijding aan kwaliteit bepalen niet alleen de productontwikkeling, maar ook de productieprocessen.

Interstuhl streeft voor wat betreft esthetiek naar meer dan alleen een prachtig design. Het doel is het creëren van producten die worden ervaren door alle zintuigen. Het eindresultaat dient - door meer met minder te bereiken - een holistisch, innovatief en een technologisch aantrekkelijke ervaring te zijn.

Interstuhl voldoet op het gebied van kwaliteitsmanagement aan DIN EN/ISO 9001-normering, op het gebied van milieumanagement aan VO (EG) Nr.1221/2009 (EMAS)-normering en op het gebied van Arbo-beheer aan de BS OHSAS 18001:2007-normering.

Heeft u voldoende informatie over Interstuhl?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Interstuhl.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.