in onze projectstudio te ervaren, plan een bezoek

ONGO

Balanskrukken en stahulpen

Actief werken begint met actief zitten. Duitse degelijkheid, hip design en een betaalbaar prijskaartje. En ook vrij snel leverbaar. Ideaal in combinatie met een zit/sta bureau. Wij hebben alle ONGO modellen in onze projectstudio.

van € 264,- voor € 235,-

ONGO Classic

De ONGO balanskruk laat u gezond en actief zitten en geeft daarbij directe feedback, zodat u meteen weet hoe u presteert met uw zithouding.

Bekijken
van € 285,- voor € 250,-

ONGO Free

Deze degelijke Duitse balanskruk met een strak modern design is een betaalbare ergonomische oplossing, speciaal voor zit/sta werken geschikt.

Bekijken
van € 264,- voor € 245,-

ONGO Roll

De Roll kruk van ONGO is een moderne, dynamische balanskruk met een innovatief actief zitmechaniek en een gestoffeerde of voorgevormde zadelzitting.

Bekijken
van € 200,- voor € 185,-

ONGO Stand

De ergonomische ONGO Stand is een modern vormgegeven stahulp, die met z'n strakke design niet zal misstaan in uw keuken, kantoor of werkplaats.

Bekijken

Meer over ONGO

Het Duitse ONGO is een jonge dynamische zitspecialist, die met haar design zitkruk de perfecte mix tussen ontwerp en functionaliteit nastreeft. De naam is afgeleid van enerzijds de woorden On en Go, die dynamiek en activiteit uitstralen. Anderzijds betekent de Spaanse term Hongo paddestoel en daar heeft de vrolijke zitkruk ook wel iets van weg.

Op zoek naar een beter concept

Oprichter en ontwerper Eberhart Lenz was op zoek naar een makkelijke manier om gezond te kunnen zitten. De reeds bestaande dynamische zitkrukken, die allemaal met het principe van balanceren werken, misten toch iets in zijn ogen: feedback. Je wiebelt wel wat op zo'n kruk en je probeert rechtop te zitten, maar hoe weet je nu precies of je het goed doet?

Actief zitten trainen door feedback

Feedback is cruciaal en werkt motiverend voor de gebruiker. Eberhart Linz heeft daar een systeem voor ontworpen met een bal in een ronde baan in de voet van de ergonomische kruk. De bal draait daarin rond en geeft daarmee meteen ook een hoorbare feedback. Zonder te kijken en daarmee afgeleid te worden van je werk, kan je gewoon luisteren of je goed bezig bent. Ideaal!

Heeft u voldoende informatie over ONGO?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de ONGO.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.