ONGO

ONGO balanskrukken.

Actief werken begint met actief zitten. Duitse degelijkheid, hip design en een betaalbaar prijskaartje. En ook vrij snel leverbaar. Ideaal in combinatie met een zit/sta bureau. Wij hebben alle ONGO modellen in onze projectstudio.

ONGO Classic
ONGO Classic
vanaf € 263,64 excl. BTW
vanaf 2-3 weken
ONGO Free
ONGO Free
vanaf € 222,31 excl. BTW
vanaf 2-3 weken
ONGO Roll
ONGO Roll
vanaf € 214,05 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
ONGO Stand
ONGO Stand
vanaf € 197,52 excl. BTW
vanaf 3-4 weken
ONGO Spark
ONGO Spark
vanaf € 536,36 excl. BTW
vanaf 3-5 weken

Het Duitse ONGO is een jonge dynamische zitspecialist, die met haar design zitkruk de perfecte mix tussen ontwerp en functionaliteit nastreeft. De naam is afgeleid van enerzijds de woorden On en Go, die dynamiek en activiteit uitstralen. Anderzijds betekent de Spaanse term Hongo paddestoel en daar heeft de vrolijke zitkruk ook wel iets van weg.

Op zoek naar een beter concept

Oprichter en ontwerper Eberhart Lenz was op zoek naar een makkelijke manier om gezond te kunnen zitten. De reeds bestaande dynamische zitkrukken, die allemaal met het principe van balanceren werken, misten toch iets in zijn ogen: feedback. Je wiebelt wel wat op zo'n kruk en je probeert rechtop te zitten, maar hoe weet je nu precies of je het goed doet?

Actief zitten trainen door feedback

Feedback is cruciaal en werkt motiverend voor de gebruiker. Eberhart Linz heeft daar een systeem voor ontworpen met een bal in een ronde baan in de voet van de ergonomische kruk. De bal draait daarin rond en geeft daarmee meteen ook een hoorbare feedback. Zonder te kijken en daarmee afgeleid te worden van je werk, kan je gewoon luisteren of je goed bezig bent. Ideaal!

Niet meer leverbare modellen

ONGO Balance Board
niet meer leverbaar
ONGO You
niet meer leverbaar