ONGO

ONGO
  • Ergonomische zitkruk om gezond te leren zitten
  • Veel aandacht voor design
  • Vele oefeningen mogelijk
  • Hoogwaardig Duits product

De gezonde match tussen beweging en design


ONGO

Het Duitse ONGO is een jonge dynamische zitspecialist, die met haar design zitkruk de perfecte mix tussen ontwerp en functionaliteit nastreeft. De naam is afgeleid van enerzijds de woorden On en Go, die dynamiek en activiteit uitstralen. Anderzijds betekent de Spaanse term Hongo paddestoel en daar heeft de vrolijke zitkruk ook wel iets van weg.

ONGO bureaustoelen, balansstoelen en werkstoelen

ONGO Classic

De ONGO balanskruk laat u gezond en actief zitten en geeft daarbij directe feedback, zodat u meteen weet hoe u presteert met uw zithouding.

Bekijken

ONGO Free

Deze degelijke Duitse balanskruk met een strak modern design is een betaalbare ergonomische oplossing, speciaal voor zit/sta werken geschikt.

Bekijken

ONGO Roll

De ONGO Roll is een moderne dynamische werkkruk met een innovatief actief zitmechaniek en een gestoffeerde of voorgevormde zadelzitting.

Bekijken

ONGO Stand

De ONGO Stand is een zeer aantrekkelijk vormgegeven sta-hulp, die uw lichaam dankzij een innovatief mechaniek en zadelzitting actief ondersteunt.

Bekijken

Oprichter en ontwerper Eberhart Lenz was op zoek naar een makkelijke manier om gezond te kunnen zitten. De reeds bestaande dynamische zitkrukken, die allemaal met het principe van balanceren werken, misten toch iets in zijn ogen: feedback. Je wiebelt wel wat op zo'n kruk en je probeert rechtop te zitten, maar hoe weet je nu precies of je het goed doet?

Zitkruk met feedback

Feedback is cruciaal en werkt motiverend voor de gebruiker. Eberhart Linz heeft daar een systeem voor ontworpen met een bal in een ronde baan in de voet van de ergonomische kruk. De bal draait daarin rond en geeft daarmee meteen ook een hoorbare feedback. Zonder te kijken en daarmee afgeleid te worden van je werk, kan je gewoon luisteren of je goed bezig bent. Ideaal!

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.