Vergaderstoel

Vergaderstoel

Vergaderstoel kopen

Giroflex 12

De Giroflex 12 is een modern vormgegeven multifunctionele stoel, die zich thuisvoelt in uw vergaderkamer, maar ook prima voldoet als conferentiestoel.

Bekijken

Giroflex 13

De Giroflex 13 is een strak vormgegeven multifunctionele stoel, die leverbaar is met een sledeframe, een vierpootsframe of een handig opklapframe.

Bekijken

Viasit Impulse Conference

De Impulse Conference is een modern vormgegeven vergaderstoel / bezoekersstoel, die de perfecte combinatie vormt met uw Impulse bureaustoel.

Bekijken

Viasit re-pend

De re-pend is een moderne opvallende design bezoekersstoel met een comfortabele zithouding dankzij een uniek schommelmechaniek.

Bekijken

Giroflex 64 Meeting

De Giroflex 64 serie bestaat ook uit een moderne design vergaderstoel, die naar wens met een stalen sledeframe of vierpootsframe leverbaar is.

Bekijken

Giroflex 353 Meeting

De 353 Meeting vormt de ideale vergader-/bezoekersstoel naast uw 353 bureaustoel met dezelfde moderne vormgeving en scherpe prijs-/kwaliteitsniveau.

Bekijken

Viasit Scope Conference

De Scope Conference met een prijswinnend futuristisch design vormt een echte blikvanger op kantoor met een ongekend hoog niveau aan comfort.

Bekijken

HAG Futu Communication

De HAG Futu Communication is een innovatieve en strak vormgegeven vergaderstoel, die dankzij het sledeframe met armleuningen ook zeer comfortabel zit.

Bekijken

Herman Miller Setu

De Setu van Herman Miller is een multifunctionele bureaustoel, die gebruiksgemak, comfort en duurzaamheid succesvol heeft weten te combineren.

Bekijken

Herman Miller Sayl Sidechair

De Sayl Sidechair van Herman Miller is dankzij het unieke design een echte eyecatcher, die qua kleurstelling helemaal naar eigen smaak te vormen is.

Bekijken

Viasit Futura Conference

De Futura Conference is het toppunt van luxe en comfortabel vergaderen dankzij een zeer degelijke en hoogwaardige afwerking met diverse unieke opties.

Bekijken

HAG H05 Communication

De H05 Communication van HAG vormt de perfect aanvulling op uw HAG bureaustoel met een schommelfunctie, stijlvol design en een duurzaam karakter.

Bekijken

Giroflex 68 Meeting

De Giroflex 68 Meeting is een eigentijdse luxe vergaderstoel met een strak ontwerp en ergonomische kwaliteiten waaronder een tweezone zitprofiel.

Bekijken

HAG Sideways

De Sideways vergaderstoel van HAG heeft een eigentijds design en het unieke Balanced Movement systeem voor een actieve en alerte zithouding.

Bekijken

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.