Vergaderstoel

Vergaderstoelen in alle soorten en maten! Bij ons vindt u alleen A-merken van hoogwaardige kwaliteit met een hoog niveau aan comfort en design.

prijs op aanvraag

Giroflex 12

De Giroflex 12 is een modern vormgegeven multifunctionele stoel, die zich thuisvoelt in uw vergaderkamer, maar ook prima voldoet als conferentiestoel.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 13

De Giroflex 13 is een strak vormgegeven multifunctionele stoel, die leverbaar is met een sledeframe, een vierpootsframe of een handig opklapframe.

Bekijken
vanaf € 250,-

Viasit Impulse Conference

De Impulse Conference is een modern vormgegeven vergaderstoel / bezoekersstoel, die de perfecte combinatie vormt met uw Impulse bureaustoel.

Bekijken
van € 540,- voor € 379,-

Viasit re-pend

De re-pend is een moderne opvallende design bezoekersstoel met een comfortabele zithouding dankzij een uniek schommelmechaniek.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 64 Meeting

De Giroflex 64 serie bestaat ook uit een moderne design vergaderstoel, die naar wens met een stalen sledeframe of vierpootsframe leverbaar is.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 353 Meeting

De 353 Meeting vormt de ideale vergader-/bezoekersstoel naast uw 353 bureaustoel met dezelfde moderne vormgeving en scherpe prijs-/kwaliteitsniveau.

Bekijken
vanaf € 350,-

Viasit Scope Conference

De Scope Conference met een prijswinnend futuristisch design vormt een echte blikvanger op kantoor met een ongekend hoog niveau aan comfort.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG Futu Communication

De HAG Futu Communication is een innovatieve en strak vormgegeven vergaderstoel, die dankzij het sledeframe met armleuningen ook zeer comfortabel zit.

Bekijken
vanaf € 500,-

Herman Miller Setu

De Setu van Herman Miller is een multifunctionele bureaustoel, die gebruiksgemak, comfort en duurzaamheid succesvol heeft weten te combineren.

Bekijken
vanaf € 300,-

Herman Miller Sayl Sidechair

De Sayl Sidechair van Herman Miller is dankzij het unieke design een echte eyecatcher, die qua kleurstelling helemaal naar eigen smaak te vormen is.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG H05 Communication

De H05 Communication van HAG vormt de perfect aanvulling op uw HAG bureaustoel met een schommelfunctie, stijlvol design en een duurzaam karakter.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 68 Meeting

De Giroflex 68 Meeting is een eigentijdse luxe vergaderstoel met een strak ontwerp en ergonomische kwaliteiten waaronder een tweezone zitprofiel.

Bekijken
prijs op aanvraag

HAG Sideways

De Sideways vergaderstoel van HAG heeft een eigentijds design en het unieke Balanced Movement systeem voor een actieve en alerte zithouding.

Bekijken
prijs op aanvraag

Giroflex 313

Elegante design bureaustoel met sierlijk lijnenspel en innovatief comfortabel Balance Move zitmechaniek, ideaal voor thuis- en flexwerkplekken.

Bekijken

Weet u voldoende over de vergaderstoel?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Vergaderstoelen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.