Backapp

Backapp experts.

Backapp is opgericht door een inventieve rugpatiënt uit Noorwegen, die actief is gaan werken aan een conceptuele stoel om zijn rugklachten te verlichten. De gelijknamige Backapp stoel, die hij heeft ontwikkeld bleek niet alleen bij het zitten erop zijn rugpijn te verlichten, na verloop van tijd merkte hij zelfs vooruitgang in de vorm van verbetering van zijn klachten.

Backapp Smart
Backapp Smart
vanaf € 679,00 excl. BTW
vanaf 5-15 werkdagen

Samenwerking met ergonomen en fysiotherapeuten

In samenwerking met vele ergonomen en fysiotherapeuten heeft Backapp het concept verder verbeterd en uitgewerkt tot een tweetal ergonomische zadelkrukken, die compleet gericht zijn op het actief zitten op een stoel, die bewust in onbalans is. Zo worden tijdens het zitten uw rugspieren continu aan het werk gezet om rechtop te blijven zitten. De zadelvormige zitting houdt uw lichaam daarbij in een juiste en vooral stabiele houding om uw rugspieren zo efficiënt mogelijk te kunnen trainen.

Backapp gaat de strijd aan met rugklachten

Tegenwoordig is de Backapp een groot succes en wordt deze ergonomische zadelkruk door vele toonaangevende ergonomen, waaronder de Zitacademie, van harte aangeraden voor rugpatiënten en ergonomisch bewuste mensen, die rugklachten willen voorkomen. Het is de missie van Backapp om te blijven innoveren en te blijven strijden tegen rugklachten door een statische werkhouding. In de toekomst moeten nieuwe Backapp modellen nog meer werkplekken beschermen tegen de schadelijke en pijnlijke gevolgen van een verkeerde zithouding.

Niet meer leverbare modellen

Backapp 360
niet meer leverbaar