Savo

Savo experts.

Savo is een typisch traditioneel Scandinavische onderneming, waarbij duurzaam, design en ergonomie bij iedere bureaustoel hand in hand gaan. Tegenwoordig is het onderdeel van het zeer grote EFG concern, maar qua bureaustoelen staat het merk Savo nog steeds zijn mannetje.

Het unieke gepatenteerde Floating Tilt systeem vormt daarbij de troef, die vele ergonomen al overtuigd heeft van de pure ergonomische winst die daarmee te behalen valt. De onafhankelijke ondersteuning die de zitting en rugleuning daarbij verlenen, maakt een gezonde actieve zithouding mogelijk met maximale ondersteuning van uw lichaam.

Savo S3
Savo S3
vanaf € 895,00 excl. BTW
vanaf op aanvraag
Savo Maxikon 4/5
Savo Maxikon 4/5
vanaf € 935,00 excl. BTW
vanaf op aanvraag
Savo Astarte
Savo Astarte
vanaf € 795,00 excl. BTW
vanaf op aanvraag
Savo Soul
Savo Soul
 vraag ons 
vanaf 4-6 weken
Savo XO
Savo XO
 vraag ons 
vanaf 4-8 weken

Aanbevolen door ergonomen

Dankzij Floating Tilt kan Savo met recht zeggen, dat haar bureaustoelen op het gebied van ergonomie het meest geavanceerd zijn in vergelijking tot wat er op dit moment in de markt verkrijgbaar is. Deze geavanceerde stoelen zijn tot stand gekomen door de unieke samenstelling van de design teams, bestaande uit getalenteerde ontwerpers, psychotherapeuten en ergonomen. Door tijdens de ontwikkeling van nieuwe modellen continu gebruik te maken van de specifieke kennis van de meewerkende specialisten op het gebied van ergonomie, is Savo in staat om zich duidelijk te onderscheiden van de concurrentie qua ergonomische bureaustoelen met een modern uniek design.

Traditionele hoge Scandinavische kwaliteit

Naast de ergonomische eigenschappen van de bureaustoelen van Savo, wordt er ook veel aandacht besteed aan de esthetiek en de kwaliteit van de materialen. Het merk Savo is zeer sterk, doordat ze kunnen bouwen op hoogwaardige bureaustoelen voorzien van geavanceerde technieken en een hoge mate van vormgeving en uitstraling.