Savo

Savo
  • Hoge Scandinavische kwaliteit
  • Gepatenteerde Floating Tilt techniek populair onder ergonomen
  • Modern prijswinnend design

Ergonomische design bureaustoelen


Savo

Savo is een typisch traditioneel Scandinavische onderneming, waarbij duurzaam, design en ergonomie bij iedere bureaustoel hand in hand gaan. Tegenwoordig is het onderdeel van het zeer grote EFG concern, maar qua bureaustoelen staat het merk Savo nog steeds zijn mannetje.

Het unieke gepatenteerde Floating Tilt systeem vormt daarbij de troef, die vele ergonomen al overtuigd heeft van de pure ergonomische winst die daarmee te behalen valt. De onafhankelijke ondersteuning die de zitting en rugleuning daarbij verlenen, maakt een gezonde actieve zithouding mogelijk met maximale ondersteuning van uw lichaam.

Savo bureaustoelen, balansstoelen en werkstoelen

Savo S3

De zeer ergonomische S3 bureaustoel van Savo is voorzien van het unieke Floating Tilt zitmechaniek en een modern eigentijds Scandinavisch design.

Bekijken

Savo Maxikon 4/5

De eigentijdse minimalistisch vormgegeven Ikon / Maxikon bureaustoel van Savo is beloond met design awards en heeft het Floating Tilt zitmechaniek.

Bekijken

Savo Astarte

De Astarte bureaustoel van het Noorse kwaliteitsmerk Savo is ontwikkeld in nauwe samenwerking met fysiotherapeuten en toonaangevende ergonomen.

Bekijken

Savo Soul

De Savo Soul is een elegant vormgegeven stoel met een zeer hoog niveau aan ergonomie dankzij het unieke gepatenteerde Floating Tilt systeem.

Bekijken

Savo XO

De XO bureaustoelen van Savo combineren succesvol een luxe tijdloos design met het ergonomische Floating Tilt systeem en een hoog niveau aan comfort.

Bekijken

Aanbevolen door ergonomen

Dankzij Floating Tilt kan Savo met recht zeggen, dat haar bureaustoelen op het gebied van ergonomie het meest geavanceerd zijn in vergelijking tot wat er op dit moment in de markt verkrijgbaar is. Deze geavanceerde stoelen zijn tot stand gekomen door de unieke samenstelling van de design teams, bestaande uit getalenteerde ontwerpers, psychotherapeuten en ergonomen. Door tijdens de ontwikkeling van nieuwe modellen continu gebruik te maken van de specifieke kennis van de meewerkende specialisten op het gebied van ergonomie, is Savo in staat om zich duidelijk te onderscheiden van de concurrentie qua ergonomische bureaustoelen met een modern uniek design.

Traditionele hoge Scandinavische kwaliteit

Naast de ergonomische eigenschappen van de bureaustoelen van Savo, wordt er ook veel aandacht besteed aan de esthetiek en de kwaliteit van de materialen. Het merk Savo is zeer sterk, doordat ze kunnen bouwen op hoogwaardige bureaustoelen voorzien van geavanceerde technieken en een hoge mate van vormgeving en uitstraling.

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.