Bimos

Bimos experts.

Het Duitse Bimos is al sinds jaar en dag een toonaangevende speler op het gebied van aan de werkvloer gerelateerde zitoplossingen. Ze hebben voor iedere werkomgeving de geschikte werkstoel. Van laboratoria tot fabriekshallen, met Bimos kunt u overal de juiste oplossing vinden voor uw zitgerelateerde vraagstukken. Altijd scherp geprijsd en met veel aandacht voor ergonomisch gezond zitten.

Bij Bimos staat gezondheid, veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats. Alle Bimos stoelen voldoen dan ook aan DIN 68877 en alle modellen zijn GS goedgekeurd. De ESD en Cleanroom stoelen voldoen aan DIN EN 61340-5-1, gecertificeerd door het gerenommeerde Fraunhofer Institut für Produktionstechnik und Automatisierung te Stuttgart.

Bimos Neon
Bimos Neon
vanaf € 485,00 excl. BTW
vanaf 4-5 weken
Bimos Labster
Bimos Labster
 vraag ons 
vanaf 4 weken

Bimos is onderdeel van Interstuhl en heeft al ruim 40 jaar ervaring in het vervaardigen van specialistische stoelen. Techniek en innovatie gaan hand in hand met traditioneel handwerk om zo de beste en meest geschikte oplossing voor de klant te fabriceren. Dit geeft ook een onmisbaar inzicht in de eigen producten en eigen kracht. De werkstoel is een gereedschap en dient door de gebruiker ervan met grote precisie correct en effectief gehanteerd te kunnen worden. Deze filosofie vormt de grondslag van Bimos.

Voor iedere situatie de juiste werkstoel

Een werkstoel kan alleen effectief zijn als deze perfect aansluit op de werkvloer waar deze ingezet wordt. Een goed inzicht in de situatie op de werkvloer is dan ook onmisbaar. Bimos werkt daarvoor met vele interne en externe experts samen om voor alle inzetgebieden dé juiste oplossing te bedenken en in de praktijk te brengen. Professionaliteit en wetenschappelijk verantwoord onderzoek staan daarbij hoog in het vaandel. Zo werkt Bimos ook regelmatig samen met het gerenommeerde Fraunhofer Instituut.

Met respect voor alle grote keurmerken en standaarden

De professionaliteit van Bimos is ook goed af te lezen aan het grote aantal keurmerken en standaarden waar het bedrijf aan voldoet. Alle werkstoelen worden in een speciaal laboratorium grondig getest. Bimos voldoet aan DIN 68 877, het GS keurmerk, DIN EN ISO 9001 en om de belofte van hoogwaardige kwaliteit kracht bij te zetten, geeft Bimos altijd 5 jaar garantie op de vaak zeer intensief gebruikte werkstoelen. Duurzaamheid staat ook hoog op de agenda en de DIN EN ISO 14001 en EMAS certificering geven daar extra uitdrukking aan. Alle stoelen zijn in hoge mate recyclebaar en worden geproduceerd met niet-schadelijke materialen.