Bimos

Hoogwaardige ergonomische werkstoelen

Het Duitse Bimos is al sinds jaar en dag een toonaangevende speler op het gebied van aan de werkvloer gerelateerde zitoplossingen. Ze hebben voor iedere werkomgeving de geschikte werkstoel. Van laboratoria tot fabriekshallen, met Bimos kunt u overal de juiste oplossing vinden voor uw zitgerelateerde vraagstukken. Altijd scherp geprijsd en met veel aandacht voor ergonomisch gezond zitten.

Bij Bimos staat gezondheid, veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats. Alle Bimos stoelen voldoen dan ook aan DIN 68877 en alle modellen zijn GS goedgekeurd. De ESD en Cleanroom stoelen voldoen aan DIN EN 61340-5-1, gecertificeerd door het gerenommeerde Fraunhofer Institut für Produktionstechnik und Automatisierung te Stuttgart.

vanaf € 485,-

Bimos Neon

De Neon van het Duitse Bimos is een unieke werkstoel met een red dot design award voor het strakke ontwerp en een duurzaam Blaue Engel milieukeurmerk.

Bekijken
prijs op aanvraag

Bimos Labster

De Labster van Bimos is dé laboratoriumstoel bij uitstek met een comfortabel ergonomisch zitconcept en een slim design zonder hoeken en zonder naden.

Bekijken

Meer over Bimos

Bimos is onderdeel van Interstuhl en heeft al ruim 40 jaar ervaring in het vervaardigen van specialistische stoelen. Techniek en innovatie gaan hand in hand met traditioneel handwerk om zo de beste en meest geschikte oplossing voor de klant te fabriceren. Dit geeft ook een onmisbaar inzicht in de eigen producten en eigen kracht. De werkstoel is een gereedschap en dient door de gebruiker ervan met grote precisie correct en effectief gehanteerd te kunnen worden. Deze filosofie vormt de grondslag van Bimos.

Voor iedere situatie de juiste werkstoel

Een werkstoel kan alleen effectief zijn als deze perfect aansluit op de werkvloer waar deze ingezet wordt. Een goed inzicht in de situatie op de werkvloer is dan ook onmisbaar. Bimos werkt daarvoor met vele interne en externe experts samen om voor alle inzetgebieden dé juiste oplossing te bedenken en in de praktijk te brengen. Professionaliteit en wetenschappelijk verantwoord onderzoek staan daarbij hoog in het vaandel. Zo werkt Bimos ook regelmatig samen met het gerenommeerde Fraunhofer Instituut.

Met respect voor alle grote keurmerken en standaarden

De professionaliteit van Bimos is ook goed af te lezen aan het grote aantal keurmerken en standaarden waar het bedrijf aan voldoet. Alle werkstoelen worden in een speciaal laboratorium grondig getest. Bimos voldoet aan DIN 68 877, het GS keurmerk, DIN EN ISO 9001 en om de belofte van hoogwaardige kwaliteit kracht bij te zetten, geeft Bimos altijd 5 jaar garantie op de vaak zeer intensief gebruikte werkstoelen. Duurzaamheid staat ook hoog op de agenda en de DIN EN ISO 14001 en EMAS certificering geven daar extra uitdrukking aan. Alle stoelen zijn in hoge mate recyclebaar en worden geproduceerd met niet-schadelijke materialen.

Heeft u voldoende informatie over Bimos?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Bimos.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.