LÖFFLER

Ergonomische bureaustoelen en werkstoelen

Het Duitse LÖFFLER is het initiatief van Werner Löffler, die het bedrijf in 1992 gestart is. Sinds die tijd ligt de focus op het produceren van ergonomisch verantwoorde, innovatieve design meubels met nadruk op bureaustoelen en werkstoelen. Het gepatenteerde Ergo Top introduceert het dynamisch zitten in vele LÖFFLER stoelen. Op een unieke manier wordt met dit innovatieve systeem de gebruiker gestimuleerd om actief te zitten en daarmee bijna automatisch een gezonde zithouding aan te nemen.

Op design gebied wordt nauw samengewerkt met internationaal gerenommeerde ontwerpers, zoals Marc Newson, Günter Beltzig en Werner Blaser. Zij geven veel modellen een eigentijds en eigenzinnig karakter waardoor ze altijd uitsteken boven de grijze massa. Daarnaast beschikt dit bijzondere bedrijf over één van de grootste collectie designstoelen ter wereld. In de omgeving van Nürnberg vormt deze verzameling van meer dan 900 items een continue inspiratiebron voor de zitoplossingen van de toekomst.

van € 412,- voor € 335,-

LÖFFLER AOGO

De AOGO van het Duitse LÖFFLER is een eigenzinnige werkstoel, die dankzij het gepatenteerde ERGO TOP mechaniek een actieve zithouding stimuleert.

Bekijken
prijs op aanvraag

LÖFFLER CYMO

De CYMO van het Duitse LÖFFLER verenigt een tijdloos design en betaalbaar prijskaartje met hoge ergonomische kwaliteiten dankzij het Ergo Top systeem.

Bekijken
prijs op aanvraag

LÖFFLER Knopfler

De eigenzinnige LÖFFLER Knopfler is een echte eye-catcher, die zich zowel als kleurrijke bureaustoel en als creatieve directiestoel prima thuisvoelt.

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over LÖFFLER?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de LÖFFLER.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.