Bloon Paris

Bloon Paris experts.

Een enthousiaste osteopaat uit Frankrijk vond de reguliere zitballen weliswaar uitstekende zitoplossingen, maar ongelooflijk saai en veel te medisch. Dat kan beter. Veel beter. En zo geschiedde: de Bloon zitbal was geboren. Handgemaakt in Portugal. En uitsluitend gebruik makend van hernieuwbare duurzame materialen.

Echt een designobject en eye-catcher in iedere ruimte zowel thuis als op kantoor. Verkrijgbaar in vele moderne kleuren en stoffen. Gewoon heel erg tof.

Bloon Paris Original
Bloon Paris Original
vanaf € 156,20 excl. BTW
vanaf 2-9 werkdagen
Bloon Paris Bouclette
Bloon Paris Bouclette
vanaf € 164,46 excl. BTW
vanaf 1-2 weken
Bloon Paris Kids
Bloon Paris Kids
vanaf € 106,61 excl. BTW
vanaf 1-2 weken

Bloon ergonomische zitbal

Dus een gepassioneerde Franse osteopaat krijgt een ingeving en opeens heb een zitbal, die eerder een ergonomisch designobject is dan een medisch instrument. Hartstikke leuk voor je thuiskantoor, voor de woonkamer of op kantoor. Ga beginnen met gezond zitten en bewonder je Bloon Paris zitbal niet alleen ergonomisch maar zeker ook optisch.

Naast duurzaam en heel erg mooi, is de Bloon Ball ook erg gezond en niet alleen maar geschikt om op te zitten. Er zijn vele gezonde oefeningen mee te doen. Voor een loos momentje in je werkdag, of op schema als vast onderdeel van je trainingsschema. En ben je bang dat je niet rustig kan zitten op zo'n bewegelijke zitbal? Daar heeft Bloon Paris al aan gedacht: iedere zitbal is voorzien van een verzwaarde basis die ook iets afgevlakt is. Zo rolt je zitbal nooit weg, zowel als je erop gaat zitten, als ongebruikt in je ruimte. Slim!

Bloon Paris sfeerafbeelding 1 Bloon Paris sfeerafbeelding 2 Bloon Paris sfeerafbeelding 3 Bloon Paris sfeerafbeelding 4 Bloon Paris sfeerafbeelding 5 Bloon Paris sfeerafbeelding 6

Niet meer leverbare modellen

Bloon Paris Bobochic
niet meer leverbaar
Bloon Paris Velvet
niet meer leverbaar
Bloon Paris Leather Like
niet meer leverbaar
Bloon Paris Édition
niet meer leverbaar
Bloon Paris Création
niet meer leverbaar
Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons