Balansstoel experts.

Werken en bewegen in balans. Dankzij de schommelconstructie van deze Stokke stoelen blijf je tijdens het zitten ongemerkt continu in beweging, wat een actieve en gezonde zithouding stimuleert. Varier past hun balans-principe toe in de meeste van hun kniestoelen en in hun klassieke Stokke schommelstoelen.

Bekijk ook onze balanskrukken, die vaak net wat mobieler en compacter zijn.

Varier Thatsit kniestoel
Varier Thatsit
vanaf € 888,43 excl. BTW
vanaf 4-8 weken
Bekijken
in showroom
Varier Variable kniestoel
Varier Variable
vanaf € 247,11 excl. BTW
vanaf 4-6 weken
Bekijken
in showroom
Varier Gravity relaxstoel
Varier Gravity
vanaf € 1.652,07 excl. BTW
vanaf 4-8 weken
Bekijken
in showroom
Varier Actulum balansstoel
Varier Actulum
vanaf € 619,01 excl. BTW
vanaf 4-6 weken
Bekijken
Varier Variable Plus kniestoel
Varier Variable Plus
vanaf € 495,04 excl. BTW
vanaf 4-6 weken
Bekijken
in showroom

Gezond zitten in beweging

Een balansstoel is een prima ergonomische zitoplossing. Uw lichaam wordt continu gedwongen in beweging te blijven terwijl u zittend uw werk doet. Door het innovatieve ontwerp van het frame is de stoel altijd in onbalans. Uw rug wordt daardoor aan het werk gezet om uw houding steeds te corrigeren. Dit heeft als gevolg dat u bijna automatisch rechtop zit: een gezonde en ergonomisch verantwoorde zithouding.

Bewust en actief zitten

Balansstoelen zijn er in diverse soorten en maten, van een ergonomische kniestoel tot een meer huiselijke schommelstoel. Maar er zijn nog veel andere zitoplossingen die een actieve zithouding stimuleren. Diverse bureaustoelen bevatten een uitbreiding aan het mechaniek, waarmee een beperkte mate van onbalans gecreëerd wordt. Maar onze ergonomische krukken gaan een flinke stap verder dan dat en zijn vergelijkbaar qua actief in beweging zitten zoals de balansstoel dat weet te bereiken.

Wilt u weten welke balansstoel het beste bij u past? Laat u dan door ons vrijblijvend informeren of ga voor de 100% zitgarantie, die de Zitacademie u kan bieden, wanneer u hun populaire verhelderende workshop Gezond Zitten volgt. Ook als de balansstoel niet de voor u best geschikte oplossing is, krijgt u dat duidelijk en vooral eerlijk te horen. De 100% zitgarantie is via vele verschillende soorten zitoplossingen te bereiken.