Balansstoel

Een balansstoel is een zeer ergonomische zitoplossing. Uw lichaam wordt continu gedwongen in beweging te blijven terwijl u zittend uw werk doet. Door het innovatieve ontwerp van het frame is de stoel altijd in onbalans. Uw rug wordt daardoor aan het werk gezet om uw houding steeds te corrigeren. Dit heeft als gevolg dat u bijna automatisch rechtop zit: een gezonde en ergonomisch verantwoorde zithouding.

Bewust en actief zitten

Balansstoelen zijn er in diverse soorten en maten, van kniestoelen en schommelstoelen tot balanskrukken. Het klassieke ontwerp kniestoel van Peter Opsvik is zeer populair, maar de sportievere ergonomische balanskrukken zijn de laatste tijd flink in opmars. Vooral de ONGO weet met een scherpe prijs en uitgebreid trainingsprogramma veel mensen voor zich te winnen.

Wilt u weten welke balansstoel het beste bij u past? Laat u dan door ons vrijblijvend informeren of ga voor de 100% zitgarantie, die de Zitacademie u kan bieden, wanneer u hun populaire verhelderende workshop Gezond Zitten volgt. Ook als de balansstoel niet de voor u best geschikte oplossing is, krijgt u dat duidelijk en vooral eerlijk te horen. De 100% zitgarantie is via vele verschillende soorten zitoplossingen te bereiken.

Balansstoel

Balansstoel kopen

Varier (Stokke) Variable Balans

De Variable Balans kniestoel van Varier (voorheen Stokke) is wereldberoemd en voorkomt actief rugpijn door een correcte zithouding te stimuleren.

Bekijken

aeris swopper

De swopper geeft dynamisch zitten een nieuwe betekenis. De 3D-technologie zorgt voor frequente verandering van zithouding en houdt je in beweging!

Bekijken

Varier (Stokke) Thatsit Balans

De Thatsit Balans kniestoel van Varier (voorheen Stokke) is volledig instelbaar naar uw lichaam en optioneel met een verstelbare rugleuning leverbaar.

Bekijken

Varier (Stokke) Gravity Balans

De Gravity balansstoel van Varier kent diverse zitstanden en laat uw lichaam in de uiterste stand helemaal tot rust komen. Ervaar het zelf bij ons!

Bekijken

Varier (Stokke) Actulum

De Actulum van Varier (voorheen Stokke) is een unieke balansstoel, die uw ademhaling en concentratie bevordert en uw lichaam in balans brengt.

Bekijken

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.