Balansstoel

Gezond zitten in beweging

Werken en bewegen in balans. Dankzij de schommelconstructie van deze Stokke stoelen blijft u tijdens het zitten ongemerkt continu in beweging, wat een actieve en gezonde zithouding stimuleert.

van € 272,- voor € 245,-

Varier (Stokke) Variable Balans

Uit voorraad leverbaar! De beroemde Variable Balans kniestoel van Varier (Stokke) voorkomt actief rugpijn door een correcte zithouding te stimuleren.

Bekijken
van € 867,- voor € 695,-

Varier (Stokke) Thatsit Balans

De Thatsit Balans kniestoel van Varier (voorheen Stokke) is volledig instelbaar naar uw lichaam en optioneel met een verstelbare rugleuning leverbaar.

Bekijken
van € 1.652,- voor € 1.395,-

Varier (Stokke) Gravity Balans

De Gravity balansstoel van Varier kent diverse zitstanden en laat uw lichaam in de uiterste stand helemaal tot rust komen. Ervaar het zelf bij ons!

Bekijken
van € 536,- voor € 485,-

Varier (Stokke) Actulum

De Actulum van Varier (voorheen Stokke) is een unieke balansstoel, die uw ademhaling en concentratie bevordert en uw lichaam in balans brengt.

Bekijken

Meer over balansstoelen

Een balansstoel is een prima ergonomische zitoplossing. Uw lichaam wordt continu gedwongen in beweging te blijven terwijl u zittend uw werk doet. Door het innovatieve ontwerp van het frame is de stoel altijd in onbalans. Uw rug wordt daardoor aan het werk gezet om uw houding steeds te corrigeren. Dit heeft als gevolg dat u bijna automatisch rechtop zit: een gezonde en ergonomisch verantwoorde zithouding.

Bewust en actief zitten

Balansstoelen zijn er in diverse soorten en maten, van een ergonomische kniestoel tot een meer huiselijke schommelstoel. Maar er zijn nog veel andere zitoplossingen die een actieve zithouding stimuleren. Diverse bureaustoelen bevatten een uitbreiding aan het mechaniek, waarmee een beperkte mate van onbalans gecreëerd wordt. Maar onze ergonomische krukken gaan een flinke stap verder dan dat en zijn vergelijkbaar qua actief in beweging zitten zoals de balansstoel dat weet te bereiken.

Wilt u weten welke balansstoel het beste bij u past? Laat u dan door ons vrijblijvend informeren of ga voor de 100% zitgarantie, die de Zitacademie u kan bieden, wanneer u hun populaire verhelderende workshop Gezond Zitten volgt. Ook als de balansstoel niet de voor u best geschikte oplossing is, krijgt u dat duidelijk en vooral eerlijk te horen. De 100% zitgarantie is via vele verschillende soorten zitoplossingen te bereiken.

Weet u voldoende over de balansstoel?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Balansstoelen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.