Werkstoel

vanaf € 485,-

Bimos Neon

De Neon van het Duitse Bimos is een unieke werkstoel met een red dot design award voor het strakke ontwerp en een duurzaam Blaue Engel milieukeurmerk.

Bekijken
prijs op aanvraag

Bimos Labster

De Labster van Bimos is dé laboratoriumstoel bij uitstek met een comfortabel ergonomisch zitconcept en een slim design zonder hoeken en zonder naden.

Bekijken
vanaf € 299,-

ChairExpress Counter

De Counter van ChairExpress is een betrouwbare ergonomische baliestoel, die tevens zeer scherp geprijsd en altijd snel leverbaar is.

Bekijken
vanaf € 795,-

BQE Sciszor

De Sciszor van het Nederlandse BQE is een ergonomische werkstoel met een uniek gepatenteerd schaarmechanisme, ideaal voor de dynamische werkvloer.

Bekijken
vanaf € 595,-

BQE CorrectSit Deluxe

De CorrectSit van BQE is een volledig handmatig instelbare ergonomische stoel, waarmee een correcte en gezonde zithouding gestimuleerd wordt.

Bekijken
vanaf € 695,-

BQE CorrectSit CM

De CorrectSit CM van BQE is een volledig handmatig instelbare ergonomische stoel, waarmee een correcte en gezonde zithouding gestimuleerd wordt.

Bekijken
van € 412,- voor € 335,-

LÖFFLER AOGO

De AOGO van het Duitse LÖFFLER is een eigenzinnige werkstoel, die dankzij het gepatenteerde ERGO TOP mechaniek een actieve zithouding stimuleert.

Bekijken
van € 264,- voor € 245,-

ONGO Roll

De Roll kruk van ONGO is een moderne, dynamische balanskruk met een innovatief actief zitmechaniek en een gestoffeerde of voorgevormde zadelzitting.

Bekijken
van € 200,- voor € 185,-

ONGO Stand

De ergonomische ONGO Stand is een modern vormgegeven stahulp, die met z'n strakke design niet zal misstaan in uw keuken, kantoor of werkplaats.

Bekijken
prijs op aanvraag

RH Support

De Support werkstoel van RH is een zeer ergonomische werkstoel, die met diverse zittingen geleverd kan worden, waaronder een zadelzitting.

Bekijken
vanaf € 995,-

BQE Dynamic

Zeer ergonomische tandartsstoel/werkstoel van BQE met een uniek schaarmechanisme en uitermate geschikt voor medische werkvloeren en laboratoria.

Bekijken
vanaf € 225,-

ChairExpress Saddle Up

De Saddle Up van ChairExpress is een no-nonsense zadelkruk met een hygiënische kunstlederen bekleding en voetkruis met zwenkwielen.

Bekijken

Weet u voldoende over de werkstoel?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Werkstoelen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.