Werkstoel

Werkstoel

Werkstoel kopen

Bimos Neon

De Neon van het Duitse Bimos is een unieke werkstoel met een red dot design award voor het strakke ontwerp en een duurzaam Blaue Engel milieukeurmerk.

Bekijken

Bimos Labster

De Labster van Bimos is dé laboratoriumstoel bij uitstek met een comfortabel ergonomisch zitconcept en een slim design zonder hoeken en zonder naden.

Bekijken

ChairExpress Counter

De Counter van ChairExpress is een betrouwbare ergonomische baliestoel, die tevens zeer scherp geprijsd en altijd snel leverbaar is.

Bekijken

BQE Sciszor

De Sciszor van het Nederlandse BQE is een ergonomische werkstoel met een uniek gepatenteerd schaarmechanisme, ideaal voor de dynamische werkvloer.

Bekijken

aeris muvman

De muvman van het Duitse aeris is een innovatieve en zeer populaire stahulp, die u naast ondersteuning ook veel beweging en bewegingsvrijheid biedt.

Bekijken

BQE CorrectSit Deluxe

De CorrectSit van BQE is een volledig handmatig instelbare ergonomische stoel, waarmee een correcte en gezonde zithouding gestimuleerd wordt.

Bekijken

BQE CorrectSit CM

De CorrectSit CM van BQE is een volledig handmatig instelbare ergonomische stoel, waarmee een correcte en gezonde zithouding gestimuleerd wordt.

Bekijken

LÖFFLER AOGO

De AOGO van het Duitse LÖFFLER is een eigenzinnige werkstoel, die dankzij het gepatenteerde Ergo Top systeem een actieve zithouding stimuleert.

Bekijken

ONGO Roll

De ONGO Roll is een moderne dynamische werkkruk met een innovatief actief zitmechaniek en een gestoffeerde of voorgevormde zadelzitting.

Bekijken

ONGO Stand

De ONGO Stand is een zeer aantrekkelijk vormgegeven sta-hulp, die uw lichaam dankzij een innovatief mechaniek en zadelzitting actief ondersteunt.

Bekijken

RH Support

De Support werkstoel van RH is een zeer ergonomische werkstoel, die met diverse zittingen geleverd kan worden, waaronder een zadelzitting.

Bekijken

BQE Dynamic Medical

Zeer ergonomische tandartsstoel/werkstoel van BQE met een uniek schaarmechanisme en uitermate geschikt voor medische werkvloeren en laboratoria.

Bekijken

ChairExpress Saddle Up

De Saddle Up van ChairExpress is een no-nonsense zadelkruk met een hygiënische kunstlederen bekleding en voetkruis met zwenkwielen.

Bekijken

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.