Upgrade van de Move balanskruk

11 maart 2016

Varier heeft de zeer populaire Move een facelift gegeven. Met nieuwe framekleuren en een mooiere bevestiging van de gaslift aan de schotelvoet is de Move nog beter aan te passen naar uw persoonlijke designwensen.

De Varier Move was voorheen alleen leverbaar met een blank of zwart gelakte schotelvoet met daarop altijd een zwarte gasveer bevestigd. Vanaf nu zijn er een compleet witte en stijlvolle grijze uitvoering leverbaar. Zowel de schotelvoet als de gasveer en zelfs het mechaniek onder de zitting zijn nu volledig in wit of grijs te bestellen. Gecombineerd met een vrolijke of strakke kleur bekleding geeft de vernieuwde Move een hele nieuwe impuls aan uw interieur.

Daarnaast is de manier van bevestiging van de gasveer aan de schotelvoet flink verbeterd. De schroeven die voor de verbinding zorgen, zijn nu verzonken vanaf de onderkant bevestigd. Zo zijn ze niet meer zichtbaar en kunnen ze tevens geen stof meer verzamelen dan toen ze nog vanaf de bovenkant bevestigd waren. Tot slot heeft Varier de Glow uitgebracht, waarmee u, bevestigd aan uw Move, een unieke App aan kan sturen die heel precies uw bewegingen bijhoudt. Zo kan u direct zien of u actief genoeg zit op uw Move.

Vraag gerust om meer informatie bij ons over alle nieuwe mogelijkheden van deze topklasse balanskruk. Of kom gewoon een keer vrijblijvend langs in onze projectstudio (op afspraak). Wij hebben de vernieuwde Move hier staan in drie verschillende uitvoeringen, met een zwart, wit en grijs frame.