Cool! Of hot, de Hyperchair helpt

13 april 2016

Zowel voor koukleumen als heethoofden is er nu dé ideale bureaustoel, de Hyperchair. Met stoelverwarming en ingebouwde ventilatoren.

Of je het nu koud hebt of dat je eigenlijk bijna zit te zweten op je stoel, de Hyperchair heeft de oplossing voor je probleem. De ingebouwde stoelverwarming laat u snel en aangenaam op temperatuur komen in een koud kantoor dat nog moet opwarmen. Maar ook op warme dagen biedt de Hyperchair u een voordeel. Dankzij de ingebouwde ventilatoren wordt opgehoopte warmte snel afgevoerd en krijgt u de verkoeling die zo welkom is op die dagen. Er is tevens een handige App beschikbaar, waarmee u direct inzicht in de temperatuur krijgt en waarmee u de stoel kunt bedienen. Op de stoel zelf bevindt zich ook een bedieningsunit.

Wij hebben de Hyperchair niet in ons assortiment, maar zo'n bijzondere bureaustoel vinden we leuk om even onder de aandacht te brengen. Meer informatie kunt u vinden op www.personalcomfortsystems.com.

Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons