30 dagen uitdaging

30 mei 2016

Het duurt 30 dagen om een nieuwe gewoonte aan te leren, dus bedacht Varier de 30 dagen uitdaging! En als extra bonus geven wij u 25% standaardkorting en belooft Varier uw bestelling binnen 7 dagen franco te leveren.

Kopen en uitproberen zonder risico

U kunt een aantal geselecteerde uitvoeringen van de Move, Variable, Multi en Wing nu 30 dagen uitproberen. U heeft daarna recht op het kostenloos retourneren van uw zitoplossing als deze niet bevalt. De actie geldt alleen voor een aantal geselecteerde uitvoeringen van de Move, Variable, Multi en Wing. Tevens moet u zich online registreren voor deze actie op de speciale website weloveyourback.com om in aanmerking te komen voor de 30 dagen proefperiode.

Extra korting en snelle levertijd

Als extra geven wij u op de speciale actiemodellen 25% korting. Daar hoeft u helemaal niets voor te doen! En als klap op de vuurpijl garandeert Varier een zeer snelle levertijd van slechts maximaal 7 dagen. Neem nu de proef op de som en kijk laagdrempelig of de sta-hulp of een van de kniestoelen iets voor u is. Ergonomischer dan Varier zitoplossingen bestaat vrijwel niet, dus u maakt sowieso een goede keuze. De actie loopt t/m 3 juli dus wees er op tijd bij!