Nieuwe professionele 24-uurs stoel van Giroflex

13 juni 2016

Giroflex is al langer actief in het 24h segment met speciale uitvoeringen van o.a. de 64 en de 68, maar nu voor het eerst brengt Giroflex een dedicated 24-uurs model uit, de Giroflex 60.

Ergonomisch zitmechaniek en full-service garantie

Deze nieuwe bureaustoel kan met gemak de concurrentie aan met reeds bestaande professionele 24-uurs stoelen. De grootste voordelen van de Giroflex 60 ten opzichte van de andere spelers zijn het ergonomische puntsynchroon-mechaniek en de zorgeloze full-service garantie. Het robuuste mechaniek kan eenvoudig versteld worden en kan een gewicht tot 150kg aan. De versie van de Giroflex 60 die wij in ons assortiment opgenomen hebben, beschikt over wegklapbare armleuningen, een luchtverstelbare lendesteun en een verstelbare hoofdsteun. De bekleding kan op wens uitgevoerd worden in leder of een zeer sterke stoffen bekleding met een slijtvastheid van maar liefst 500.000 Martindale.

Eindelijk dus een pure 24U stoel van Giroflex volgens het bewezen ergonomische concept én natuurlijk de hoge Zwitserse kwaliteit die u ondertussen van ons gewend bent. Neem gerust contact met ons op voor de exacte uitvoeringen en prijzen van de nieuwe Giroflex 60 modellen.