Nieuwe balanskruk van Varier

2 februari 2017

Varier heeft een nieuw product gelanceerd in haar ergonomische collectie, de Motion. Een bijzondere dynamische balanskruk met verrassend comfortabele zadelzitting.

Ergonomisch, dynamisch en comfortabel

De zadelvormige zitting is in tegenstelling tot veel andere varianten aan de bovenkant afgevlakt en iets verbreed, waardoor niet alleen de ondersteuning beter is, maar ook het niveau aan comfort is verbeterd. En dat is niet onbelangrijk, omdat daarmee de acceptatie van de balanskruk ook veel hoger zal liggen. De dynamiek van de Motion zit hem in de zachte schotelvormige voet. Hierdoor zal door de druk van het lichaam de voet gezonde microbewegingen stimuleren. Iets dat bij langere zitsessies zeer welkom is en ervoor zorgt dat u uitgerust en ontspannen kan blijven werken.

Kijk voor meer details op onze Varier Motion productpagina.

Vanaf eind maart kunt u deze spannende nieuwe telg in de ergonomische Varier familie bij ons in de showroom zelf komen ervaren! Zodra hij er is, geven we u natuurlijk weer even een seintje.

Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons