Special Edition Monochrome Variable Balans

30 april 2019

De iconische kniestoel van Varier, de Variable Balans, heeft ter ere van het 40-jarig bestaan van dit model een speciale uitvoering gekregen. Deze exclusieve Monochrome editie bestaat uit 5 creatieve modellen in moderne hippe kleuren.

Ter ere van 40-jarig bestaan van modelreeks

Bewegen is een mooi begrip. Zowel lichamelijk als geestelijk zijn wij eigenlijk altijd in beweging. Of zouden we tenminste moeten zijn. Zeker op lichamelijk vlak laten we het helaas vaak afweten, zeker onder werktijd. 40 jaar geleden bedacht Peter Opsvik hier een effectieve zitoplossing voor in de vorm van het balans-principe. De Variable was het eerste model dat op basis van dit balans-concept ontwikkeld is.

Zo kan iedereen al zittend en werkend toch in beweging blijven en een houding aannemen, die niet zo schadelijk is voor je rug als alle andere klassieke bureaustoelen van toen. En van nu! Ondanks dat er meer balans modellen ontwikkeled zijn door Varier, en er ook van andere fabrikanten actieve stoelen en krukken beschikbaar zijn, zijn er helaas nog heel erg veel ouderwetse starre bureaustoelen in Nederlandse en Belgische kantoren te vinden. Kijk vooral eens naar de Variable of één van de andere balansstoelen. Dé andere manier van zitten.

Opsvik heeft speciaal voor het jubileum van zijn concept de Variable in 5 verschillende kleuren uitgebracht. De stof is het sierlijke Forest Nap van Kvadrat en het hout is perfect qua kleur afgestemd op de bekleding. Wij hebben alle 5 de Monochrome modellen in onze showroom staan. Kom vooral even langs om ze te bewonderen! Je kan vanaf nu de Variable Monochrome ook online bestellen via onze handige configurator.

Special Edition Monochrome Variable Balans afbeelding 1 Special Edition Monochrome Variable Balans afbeelding 2 Special Edition Monochrome Variable Balans afbeelding 3 Special Edition Monochrome Variable Balans afbeelding 4 Special Edition Monochrome Variable Balans afbeelding 5 Special Edition Monochrome Variable Balans afbeelding 6 Special Edition Monochrome Variable Balans afbeelding 7