Varier Move Wheels weer leverbaar

22 augustus 2019

Varier heeft de mobiele versie van de vertrouwde Move balanskruk, de zogenaamde Move with Wheels, weer in het assortiment opgenomen. Maar wel met een belangrijke verandering.

De vorige mobiele Move werd in 2015 uit het assortiment genomen. Toen was de volledige naam nog Move Wheels & Tilt. Deze naam verwees naast het mobiele karakter, dankzij een kruisvoet met 5 zwenkwielen, ook naar de ergonomische functie van de kantelbare gaslift. Helaas waren er wat problemen met de productie van het tiltmechaniek en werd door de directie besloten om het model uit de handel te halen.

De nieuwe Move Wheels mist, zoals je al aan de naam kan zien, het Tilt gedeelte. Door de gaslift nu stationair te bevestigen aan de kruisvoet, is het probleem van het mechaniek direct 100% opgelost. Alleen kantelt de gaslift nu natuurlijk niet meer mee. De beleving is dus iets anders dan de normale Move. Maar voor veel mensen zal het mobiele karakter dankzij de zwenkwielen echt een uitkomst zijn. We hebben nog meer verrijdbare ergonomische krukken, maar de Move Wheels is wel één van de beste in zijn klasse.

Nu dus weer terug in onze webshop met een eigen configurator. Welkom terug Move Wheels!

Chat met ons via WhatsApp
BureaustoelWijzer profiel afbeelding
BureaustoelWijzer
Beschikbaar via WhatsApp

Heb je een vraag? Via WhatsApp Business zijn we vaak snel bereikbaar en krijg je vaak ook snel antwoord. Anders komen we z.s.m. bij je terug.

WhatsApp QR code Scan deze QR code op je mobiel om je WhatsApp chat met ons op te starten.

Gebruik WhatsApp via je browserStart WhatsApp en chat met ons